Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
hehe). U glavnem, niti u LJ ne grem, pa moram it u kratkem podaljšat absolventa, pa še za en izpit sem se zmenila in tut to ne vem kdaj bom uspela spelat.
77cm in 11200g.
. Se je na babičenem rojstnem dnevu sprehajal med mami in očijem, pa vmes se tud ustavu in stal, par sekund, pa pol spet naprej. Zdej pa nastopi težava, kar naenkrat se spusti in šiba po stanovanju, pol pa pada, jest pa moram bit za njegovo ritjo in ga lovit
, (ker se ne sme ustrašit ker ne bo hotu več hodit).
kdaj Trojane?
Super! To je pa res zgodaj!
.......in je blo že v ustih. Pasji drekec
. Mislim jaz sem še vedno čisto paf.....Ma se vprašam kaj je z mano, to se lahk sam men zgodi. In zdej me je strah za znort, da bo kakšne gliste fasal. Sem klicala znanca, ki je zdravnik infektolog, pa mi je reku, da naj pediatrinji rečem za sirup proti glistam kot preventiva, in naj se ne sekiram, ker ga tudi v peskovniku al pa kje drugje v usta znosijo. Samo vseeno sem čist nervozna zdej....
. Buško ma full veliko, dve kapljici krvi sta pritekli, jok pol ure....... No po pol ure se je umiril in potem je bil naprej v akciji kot da se nebi nič zgodilo. V glavnem, dans sem čist na robu z živci in celo noč ne bom spala, ker bom hodila gledat, če je ok. Počutim se pa res čist nesposobno momentalno.