Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
še vse OK. No, pol sem pa 1. 11. (četrtek) dobila popadke - zvečer, pa sem šla v P, pa me je sestra dala spat, ker še niso bili tisti tapravi, a doma na 5 minut
. No, ob 5h zjutraj se je vse nehalo. Pol sem pa noter ostala, ker kao po roku ne spuščajo več domov. Men se pa mešalo bit v P, ampak sem vseen nafehtala vikend frej. V soboto sem šla po viziti domov, mogla sem se javit nazaj v nedeljo ob 5h. No, pa sem v nedeljo dopoldne dobila popadke, sva šla po kosilu počas v B, ob 14.40 v porodno in ob 15.24 je moj fantič prišel na svet.

. Kaj ni blo rečeno, da gredo punčke prej vn
??
, samo moža bo treba prej prepričat v to. Vedva kaj improvizirata
tiče, moram rečt, da mi na kraj pameti ne pade
. Vsi me sprašujejo, če sem še doma, če se še nisem rešla...Ko sem iz bloka prišla, mi je med drugimi to tudi ena babnca rekla in z njo se še niti nikoli nisem pogovarjala...Kako so ljudje tečno firbčni. Fant me tolaži, da so pač veseli za naju, pa da čakajo. Ja, čakajo, a mogoče bolj težko kakor jaz ?!?
Obični firbci. In največji hec je v tem, da sem vsem govorila, da imam rok konec septembra... Telefon sem pa itak kar na tiho dala in ignoriram sms-e, ki sprašujejo, če sem še doma.
. Ko sem prvič prišla v Brežice na pregled, sem vedela, da bom mogla tud vodo dat, pa sem jo prosla, če mi da uno napotnico za laboratorij, ker me je tko lulat tiščalo, ko sem se iz Sevnice pripeljala, da sem skor škilila, če bi šla pa prej, pa pol v laboratoriju ne bi mogla. No, js jo prosim, če mi lahko da tist list, ona pa, da mora pogledat in da naj kr počakam - a niti materinske ni vzela iz škatle
. Danes se počutim kot ptiček na veji, sem že posesala in pobrisala celo stanovanje (pa ne na kolenih
.