Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Danes se počutim kot ptiček na veji, sem že posesala in pobrisala celo stanovanje (pa ne na kolenih
). Edino kar je, od pregleda imam tak občutek, kot da sem na kol napičena
.
jaz sem imela samo svoje pa je bolelo za znort (dobr da je bilo v 25 minut vsega konc
Dojila sem samo 14 dni. Pač ni šlo! Pol se pa vsi v to neki obregajo, pa pametujejo, delajo slabo vest... Takrat sem prav odpor dobila do dojenja! Na živce mi je šlo sam če mi je kdo omenu dojenje!
cel dan na joški visi. Ko daš pa to začetno obdobje mimo he pa super. Sploh zaradi tega, ker ti ni treba ponoči vstajat in pripravljat flaško.
Sam sekirat se ne, če bodo problemi. Se bodo dost drugi namesto vas!
.
hvala za vzpodbudo! Eh, upam, da nam bo uspelo... Kar se pametovanja drugih tiče, se ne bom velik obremenjevala - zadnjič sem dobila nasvet, naj otroku dam še kakšno "umetno " mleko kljub morebitnemu polnemu dojenju, da ne bo revček tako enolične hrane jedel, kot je samo mamino mleko
grem rodit v Brežice...drugače je pa tega 3 leta nazaj in mislim, da se niso spremenili...
ko se bo začelo dogajati...pogumno naprej...