Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Jest naj bi imela punčko. Krasna sprememba po dveh fantih! Se pa bojim, da mi bo na morfologiji kaj drugače povedal....
 . Jest naj bi imela punčko. Krasna sprememba po dveh fantih! Se pa bojim, da mi bo na morfologiji kaj drugače povedal....  

.
  .  :
  :  čeprav je g. rekel nekje 70%
  čeprav je g. rekel nekje 70% vsi organi so bili vidni in na pravem mestu, težki pa smo 520 g in veliki približno 29 cm (ga ni mogel zaradi njegove lege nikakor izmerit). Po ultrazvoku bi bil PDP celo 23.1.
  vsi organi so bili vidni in na pravem mestu, težki pa smo 520 g in veliki približno 29 cm (ga ni mogel zaradi njegove lege nikakor izmerit). Po ultrazvoku bi bil PDP celo 23.1. , ampak mi ga ni spreminjal. Torej ostajam februarka
 , ampak mi ga ni spreminjal. Torej ostajam februarka . imam jo ekstremno nizko... mi je g. rekel, da se sicer ponavadi dvigne, če pa se ne bo, je to menda avtomatski carski rez
 . imam jo ekstremno nizko... mi je g. rekel, da se sicer ponavadi dvigne, če pa se ne bo, je to menda avtomatski carski rez no, svetoval mi je malo več počitka, nobenega težjega dvigovanja, ni pa mi treba v bolniško, vsaj zaenkrat.
  no, svetoval mi je malo več počitka, nobenega težjega dvigovanja, ni pa mi treba v bolniško, vsaj zaenkrat.