Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,star je bil komaj 24 let,od tega ni niti 2 mes in že zarad tega bi lahk bol trezno razmišljal
.uglavnem drži se,čimmanj se sekiraj in en velik
Joj še nikoli me ni zdej se mi pa kr neki dogaja.Pa še moj noče nič slišat da bi šu zraven ma miljon in en izgovor.
mmm, se mi je prav zaluštala, je tašča nardila malco za delavce, itak sem mogla še jaz dobit svojo porcijo, boga
, čeprav se ful pazim pri sladkarijah. Bolje bi bilo, če se sploh ne bi. Pa je na srečo rekla, da ne bomo nič komplicirali, ker sem samo še 1 teden pred PDP. Na CTG je bil en popadek, ki ga pa jaz nisem čutila. Rekla je, da se lahko zgodi, da bom rodila v roku 1 tedna. Itak pa me ni nič pogledala koliko sem odprta, pa če je že kaj zmehčan MV.
Pa s pregledom se opravila v dobri uri, v leonišču. To se pa še ni zgodilo. Bilo je čisto prazno, očitno so šle že vse rodit.
Menda je pa v porodnišnici že ful gužva, tako je rekla G.
maš prav glede naših porednih partnerjev. mene jezi to, da ne premore dobene trohice čustev, da bi me vsaj objel kaj pa po cartal, ma kjeee pa...ma ne zasluži si moje vdanosti kaj šele ljubezni.
upam da si tvoj le premisli.
.
kar modra, greva z
popoldne iskat barve....če se nam še kaj premislila