brigita23
|
čer Evo da se še jst malce javim, smo bli danes cel dan leteči. Že zjutraj smo šli v LJ v Bušija po zimsko vrečo in v BC po prevleko za lupinico, aspirator za nosek, vlažilec zraka, slinčke, skodelice igračke,...tako da je šel spet zajeten kupček denarja . Naj pa povem, da sva kupila Nikcu nov baby vac tak na baterije in špila zraven in zdej končno lahko našemu sončku brez borb očistimo nosek . Včeraj smo spali bolje, smo se od večera pa do jutra dojili le 4x tako da se je tudi mami lahko malček spočila . nenči ja ta igrica je res super, mi smo se pa danes igrali da naju je ati lovil midva z Nikecom sva mu pa bežala in potem vsakič ko naju je ulovil je bilo polno smeha in vreščanja . Te kašice sem pa jst danes v BC videla in smo jih nekaj nakupili. Čeprav jst našemu lumpu najraje kuham sama se mi zdi še najbolj naravno, pa mu kdaj pa kdaj damo tudi kako pripravljeno kašico. No danes je dobil to in sicer od jabolke in se je potem tako fino pokakal. Mi včeraj cel dan ni kakal. Super so, pa tudi okus je dosti boljši. So pa super tudi kašice od Bebivita 100% brez dodanega sladkorja v takih lončkih kot puding, majo jih pa samo v Mullerju, poskusite . Kar se pa tiče menstruacije pa bi se jst na tvojem mestu posvetovala z G. Fajn da si dala odstraniti znamenje pa upam da bolečina in neprijeten občutek čimprej mineta . veronikab u hvala za zajeten zajtrk škoda da sem ga zamudila, je bil pa odličen....še kdaj kpmk ja jst mislim da če uporabljaš robčke da je čist ok. Pa čimmanj panike, pa ne poslušat drugih okol sebe . A se še vidmo??? Ja fajn pol pa poklič ko boš v Celju . cveta super za uspeli dopust, pa sej jst nisem dvomila v to da ne boste uživali. A praviš da so pa Turki tako prijazni in ustrežljivi? Fajn da se je imela tudi Lori fino in da je bila tako pridna. Zdej pa se kr privadite nazaj na našo lepo Slovenijo . vitamini in minerali jst vsak mesec naredim tedensko kuro z železovimi tabletami, omego3 in Olvit ali Centramami. Je fino sploh ker še dojim, pa tudi počutim se potem bolje in manj utrujeno boleče menstruacije jst je še HB nimam, sem imela pa že prej zelo boleče in dolge , tak da upam da ne bo še huje. Ko pride tetka M vam pa javim kako za****gospa bo . slončkanje mi smo ga nekaj časa tudi kar zanemarjali, potem pa sva se z mojim vzela v roke in si vzameva čas tudi zase. TAKO JE TREBA PUNCE , to ne sme postati rutina zdej ko mamo bebije . Midva sicer v kino in na večerjo še ne greva, ker Nikec še ni bil v varstvo "je preveč navezan" izkoristiva pa vsako priložnost in res kot je detelja rekla je še bolje ker je pravi iziv kdaj te prekine alarm . ispadanje las punce a vam kaj izpadajo lasje? Pri nas jih je po celem stanovanju polno , ko si pa perem glavo mi grejo pa celi šopi dol , kdaj se to neha?????? ŽALOSTNA NOVICA naj vam sporočim da je danes sončku umru ati, SE MI JE ZDELO NEKAKO PRAV DA VAM SPOROČIM IN DA JI LAHKO TUDI TUKAJ NA RR IZREČEMO SOŽALJE IN PODPORO . LAHKO NOČ