|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
27.9.2009 10:04:38   
Bojana82
Tassika, jaz tudi ne morem več glasovat, včeraj sem najprej lahko za eno, potem čez kake pol ure za drugo.....rada bi glasovala še za tretjo novemberko, pa mi žal ne uspe več ( probavam že od včeraj ).........

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
27.9.2009 10:23:16   
divja
meni se je isto naredilo da ne morem glasovati, včeraj sem lahko dala glas, danes pa ne user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
27.9.2009 10:43:19   
tassika
Jah zgleda, da lahko samo za eno iz enega rač, da ni preveč glasov, jaz sem lahko z lap topa še zdaj pa tudi to ne morem večuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
27.9.2009 10:43:58   
barbchen
Dober dan souser posted image ,

pr nas je tak lep sooooooonnnnnnnčččččččččččeeeeeekkkkkkkkkuser posted image user posted image , pa še piknik imava danes z mojim user posted image , imava oba v roku 1 meseca roj.dneve in potem kar združimo fešto - imeli bomo bograč, pa golaž, pa pečeno polento, jaz pa sem včeraj napekla rožičev kolač z jabolki, muffine za otročke, da bo imel vsak svojo tortico in še jogurtovo torto z gozdnimi sadeži. Imam zadnje cajte ful energije in skoz nekaj brkljam po hiši - gnezdenje v polnem tekuuser posted image

Bolečine - tudi mene boli medenica, sramna kost, notranje stegenske mišice, sploh ko ponoči vstanem in sem zaležana, pa tudi če čez dan počivam, je vstajanje cel projekt user posted image , se mi moj smeji tok, da bi mu včasih kar kakšno okrog ušes pripeljala, ko pa se razhodim, je pa OK. Tudi meni se je že nekajkrat zgodilo, da me je spodaj tako bolelo, da sem kar imela feeling, da se vse skupaj širi - ni kaj, naši jenčiji se počasi pripravljajo na prihod na tale naš prečudovit svet in vse skupaj paše pod radosti nosečnostiuser posted image .

Tašča - nimam kaj za pripomnit, se dobro razumemo, se ne vtika v najino življenje, ne vem pa kako bo po rojstvu, jo imam malo na sumu, da bo takrat kakšno presenečenje padlouser posted image , ampak se bova z user posted image s tem ukvarjala sproti. Moja mami ima od časa do časa kakšno cvetko, ampak se da preživet, npr. je kar določila, da bo ona ko bom prišla domov iz P. kar dopust vzela in prišla pomagat - vse lepo in prav, bom vesela vsake pomoči, ampak vsaj lepo bi lahko vprašala oz. da bi se pogovorili, tako nas je pa ''samo obvestila''user posted image , brez ugovarjanjauser posted image . Ful jo skrbi, da ne bi za mene kaj manj naredila kot je za sestro, ki ima 3 otročke in ji je ravno tako veliko pomagala, pa skoz to poudarja: ''Tako kot sem pomagala njej, bom tudi tebi!'' Ja znajo biti kar posrečeni tile naši staršiuser posted image .

Dosti bodi za danes, želim vam prečudovito nedeljo, po možnosti v naravi. Jaz bom cel dan obkrožena z meni dragimi osebami na travniku med čebelicami in ob žvrgolenju pticuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
27.9.2009 13:56:13   
mayamaya
ejla, nosečke!

ja, pri nas ni situacija nič boljša. mami je totalno užaljena in je ne briga nič več, ker sva jo midva čisto razočarala. včeraj smo bili na enem rojstnem dnevu vsi skupaj in ni cel dan spregovorila besede z nobenim od naju. je pa oči rekel, da so imeli ''konkretno'' debato v petek zvečer user posted image .
ne vem kaj naj si mislim in kaj na si sploh še pričakujem od nje.

drugače pa je vse o.k.. razen nočnih obiskov WC spim ko top user posted image . zdajle imava pa malo pavze med barvanjem sobice. bo taka rumena. moj je čisto notri padel v delo, prej sem ga pa dva meseca mogla skoraj prosit da je se lotiva user posted image . upam, da danes končava.

glede miss buši pa meni tudi ne sprejme več nobenega glasa s tega računalnika. bom probala jutri še v službi user posted image

preživite lep dan

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
27.9.2009 14:10:14   
tassika
Mayamaya ne sekiraj se in ne popusti, ona je imela svoje otroke in jih je poimenovala tako kot je njej pasalo in ne tako kot njeni mami, tako da to je čisto vajina odločitev, ostali bodo pa že preboleli.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
27.9.2009 14:20:53   
ninka80
Oj,

joj, ko berem te vaše prigode s starši pa taščami zaradi imen user posted image user posted image . Mislim, ko da Jože, pa Francka pa Lojze..... pa danes ne bi bila čudna imena al kaj? Sej otročka imaš rad zarad njega, ne pa zaradi imena, pa naj bo Sven, Matej ali pa Rex (malo pretiravam v karikiranju).

Tašča... živimo skupaj, ampak ločen vhod in vse ostalo. Se ne vtikuje v malega, ker sva jasno povedala, da to je najin otrok.
Bolečine...vsepovsod, ampak še malo, pa bodo tudi te minile. user posted image user posted image

Miss buši, a lohka ena napiše seznamček vseh, ki ste se prijavile, da lahko glasujemo za vas, proooosim.

Mali spi, potem pa šibamo nazaj ven. Lep dan vsem.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
27.9.2009 16:55:06   
pikica 28
jaz sem v 35 tednu in imam občutek, da bomo šli prej rodit kot pa je predviden dan D... Dva dni se mi pojavljajo bolečine (kot pri menstruaciji) ampak se čez čas umirijo...No danes so se mi pojavljale (pardo se mi pojavljajo) tam nekje na pol ure...Tako, da sem danes bolj v mirovalnem položaju (kavč in tv)... Malo me panika grabi, ker nimam še nabavljenih nekaterih stvari zase (moderček za dojenje...). Pa sva se z mojim že zmenila, da če naju kaj prehiti bo pa pač on šel z listom v trgovino po stvari, ki jih še potrebujem...user posted image

Pa ve moje souser posted image kako ste kaj?

No glede taščic je pa tako...očitno nam bodo vsake toliko časa plezale po živcih...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
27.9.2009 17:06:34   
mashy
pikica28: tudi mene mao matrajo krči, podobni pred mentruacijo. Ampak samo ponoči. In seveda me skrbi in potem ne morem dobro spati. Čez dan pa je OK. Upam, da to ne pomeni, da bomo preveč prehitevali. Bi rada zdržala še vsaj nekaj tednov (jutri stopim v 34. teden).

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
27.9.2009 17:09:58   
lucky girl
Pozdravljene user posted image

Glede glasovanja za miss buši, sem včeraj glasovala za Natašo in potem nisem mogla več glasovati za Nino in Romano, dopoldan sem tudi hotela oddati glas in ni sprejelo. Sem pa zdaj še enkrat probala in sem lahko oddala glas za Nino (jutri bom za tebe Romana). Zgleda da mora med glasovanje minit 24 ur (saj ponavadi je tako, ko se glasuje preko neta), je pa možnost tudi ta, da lahko samo enkrat glasuješ za kandidatko.
Ampak jaz sem pa misla, da bom trebuščke videla, ne pa samo vaše obraze. Ste simpatične, pravijo, da je ženska med nosečnostjo najlepša.

Drugače se pa jaz uredu počutim, dete veselo brca se premika, oz. ga čutim. Včasih imam občutek, kot da je na trampolinu. Občasno mi trebuh otrdi, veliko pijem čaje z medom ali limono (preventivno), mi pa zatečejo noge.
Veste kaj pa mene zanima: Vsi zdaj govorijo, ko se začnejo popadki in odteče voda itd... Nikjer pa nisem zasledila, da bi katera opisala kako in kakšni so popadki. Mogoče kompliciram, prva nosečnost in imam kar visok prag bolečine. Upam, da me razumete.

V torek imam pregled, upam da smo kaj zrasli, ker sem cele tri tedne dobesedno lenarila user posted image , če so pa rekli, da moram. Saj sem kakšno lažje delo naredila in pripravljala stvari za  dete, ampak na izi.

Tako lepo se imejte, lep preostanek dneva in čim manj nočnih obiskov wc-ja.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
27.9.2009 18:06:12   
tassika
Lucky girl, če klikneš na slikico se ti odpre malo večja in tam je potem še ena slikica kjer so tudi trebuščki.

midva sva pa spet cel dan bluzila okoli, zdaj grem pa skuhat pudinguser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
27.9.2009 18:37:53   
lelyka
pozdravljene..
no jaz sem lahko tud danes odala glasek..vsaki dan za eno..
drugače je pa učiraj na poroki bilo prav luštno..ampak okol 22ih sem
že postala tečna..ker mi je trebuh full otrdel in me kr dol vleklo..pa
križ začel boleti od tistih stolov..tako,da sva potem z mojim odšla okol polnoči domov..
sem sam torto počakala..da sem se še mal posladkala..sem pa spala ko ubita..sem bila res
zlo utrujena..
drugače moje počutje danes ok..se nimam kaj pritoževati..skače po trebuhu za ves denar:)
tako,da me pomirja..sva pa sedaj ravno prišla od njegove babice pa dedka sva šla mal na obisk..
pa sta zlo vesela,da bosta dobila prvo pravnukinjo...:)ko bosta pa zvedela,da je deklica bosta pa presrečna..
ker imata same vnuke..nobene vnukinje:)..

nič šibam sedaj mal cunje likat..potem pa kak film pogledat..

lepo se mejte:)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
27.9.2009 18:39:14   
spelap1
Lep pozdrav

tašče... da povem po resnici, z mojo taščo smo se že na začetku zelo dobro ujele, ko pa sva ji povedala da bo babica, sem slišala takšne stvari od nje, ki si jih nisem nikoli predstavljala (vedela sem da je po njeni strani nezaželjen otrok). ker se pa ne vidimo veliko in ko sem ji par slikic pokazala iz ultrazvoka se je pa malo omehčala in je sedaj čisto vredu, ima pa že polno cotik za vnukico-novih (ona nabavi celega kik-a) in je sedaj zelo vesela in od drugih slišim da se hvali da bo babica, sem kr vesela da se je preobrnala in da drugače razmišlja. nevem točno kaj jo je pripeljalo do takšnega razmišljanja ampak imam občutek da sta z mojim imela eno debato o tem (čeprav jaz nič ne vem). drugače ima pa moja mami takrat ko bom jaz rodila glih terapije za hrbtenico in mislim da mi bo vsaj prve dni prav pršlo da mi mogoče nebo treba doma nič postorit (smo skupaj v hiši in imamo veliko stanovanje) in da se bomo z user posted image in novo pečenim očkom ujeli in navadli en na drugega.

imate pa tudi moj glas za mis buši, ko preteče 24 ur lahko glasujem ponovno, vsaj tako je pri meni

aja pa še krči, jutri vstopim v 33t in danes imaam že cel dan krče (kot pri menstruaciji, samo da so bolj močni) in jih štejem pa so na okoli pol do ene ure (nevem ali so to popadki, ker sem prvič noseča), me je kr mal strah.je pa naša biba zelo aktivna, ni pol ure vmes da nebi bilo brce. upam da se ponoči umiri, upam pa tudi da mi še nebo treba slučajno kam iti,

lepo se imejte

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
27.9.2009 18:42:31   
*I.am.happy*
oj srečke nosečke!!

no pa naj še jaz kaj povem.

imena...midva mogoče tudi zato, da se kdo nebi že vnaprej zmrdoval sploh ne poveva ime. ker nekako je praksa taka, da vnaprej znajo težit in se prtoževat. potem, ko imajo pa pred sabo štručko s tem "čudnim" imenom so pa tihouser posted image

bolečine...to je pa res pri vsaki posebaj drugače. mene kr v dimljah boli!!! in to ponoči , da se komaj obrnem. če pa predolgo stojim na eni nogi me kar v tej ritnici boli. mislim, vsak dan vse bolj čudne bolečine. ja o krčih v nogah sem pa itak že pojamralauser posted image

tašča...moja je zlata in za moje pojme še predobra!!! (trkam, da nebi bilo nekoč drugače;)

mi smo bili na morju. noro toplo. in še vedno se da kopat.edino vhod v vodo je malo mrzeluser posted image

ena je spraševala za popadke...tko bom rekla, da so mi vse, ki so rodile rekle, da ko gre zares, zelo dobro veš, da je to to!!user posted image tako, da počakimo pa bomo vidle.

lepo nedeljo še naprej!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
27.9.2009 19:00:06   
luan
No, da se še jaz malo javim.
Tašče..jaz sem sladkost taščeuser posted image okusila že pri prvem otroku, šlo je tako daleč, da sem po pol leta spakirala kufre in z malim odšla 30 km stran v najemniško stanovanje.Moj gospod se mi je pridružil po treh tednih, saj je moral kao razčistit neke stvari.Je tašča tako pritisnila nanj, da je odpovedal poroko tri tedne prejuser posted image .Še danes nisva poročena.No, potem so se strasti malo umirile in sva se lani po štirih letih selila nazaj in si uredila mansardo s svojim vhodom, zaenkrat je kar kul.
Je pa že začela počasi tipati teren, kar se tiče prihoda novega člana.Hoče, da je Martin.Bi skor dol padla.Njeni argumenti so, da je zelo lepo slovensko ime in da je Sv.Martin zavetnik našega kraja.Pa sem ji rekla, da zakaj pa pol ona kateremu svojih otrok ni dala ime Martin in smo zaključile to temo.Zdaj pa že s strahom čakam, kaj bo ko rodim.

Smo bili včeraj pri naših doma v trgatvi.

Tudi jaz v torek stopim v 33 tednov in imam tudi pregled.Sem že rekla mojemu, da me bo poslala rodit al pa ležat v bolnico, saj imam ful težave.

Želim vam mirno in dobro se spočite.

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
27.9.2009 19:00:36   
tassika
Jaz se pa nimam kaj za pritoževat, tako dobro kot se počutim ta teden in upam, da se bom še naprej se že dolgo nisem, trebuh mi redkokdaj še otrdi, mala se premika ko ta velika, sploh če sem v avtu, tam je cel žur, vglavnem cel dan imam neko gibanje v trebuhu, tudi utrujena nisem kaj preveč, saj pravim, zaenkrat se imam super in upam, da tako ostane.

Moj gre pa jutri na logistično konferenco v portorož in sem dva dni sama, pa saj sem navajena, samo mi je vseeno malo dolgčas in če sem sama se mi niti kuhat ne da in nič, ampak se potrudim, vsaj zdaj, sem si kupila 2 filani papriki pa bo ravno za dva dniuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
27.9.2009 19:03:17   
luan

IZVIRNO SPOROČILO: luan

Želim vam mirno in dobro se spočite.

Ja noč pa je ušla.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
27.9.2009 20:06:54   
nogavicka80
Pozdravljene!

Meni žal miss buši šteka - odpira in odpira, pokaže par kandidatk, pri ostalih pa samo križce naredi in napiše spodaj, da je kao dokončano nalaganje user posted image  S tem mobilnim internetom imam vedno težave pri "težjih" straneh...Že na RR imam včasih probleme prit...

Tudi sama čutim te bolečine, ki jih opisujete - od reber, sramne kosti, racanja...in tudi, ko se razhodim, je bolje. Sem pa danes ponoči prvič spala v polsedečem položaju. Vsak dan pa potrebujem več časa, da lahko zaspim.

Za našo sobo (spalnica+otroška v enem) sem izbrala marelično barvo in jutri upam, da uspeva prebelit, greva pa tudi po previjalno mizico (dobiva v posojo), v torek pa začneva z materinsko šolo. V P pa še ne moremo it, ker nimamo še nič pripravljeno...user posted image

Trenutno tudi berem Modrost rojevanja in hm...me prav zanima, kako bi odreagirali v naših porodnišnicah, če bi nam partnerji začeli ljubkovat bradavice, pa strastno poljubljat...se kar nasmejim user posted image .

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
27.9.2009 20:07:48   
mayamaya
ejla

evo midva sva prebarvala sobico user posted image . sem prav vesela, no, oba sva in je zelo v redu ratala. jutri pa čiščenje... še nikoli nisem čakala dneva za čiščenje, ampak za jutri komaj čakam user posted image .

zdaj grem pa še malo zlikat, da mava jutri kaj oblčet, pol pa na kavč.

uživajte v večeru user posted image .

aja, očitno mora res minit 24 ur da lahko glasuješ

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
27.9.2009 21:26:47   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: lucky girl

Veste kaj pa mene zanima: Vsi zdaj govorijo, ko se začnejo popadki in odteče voda itd... Nikjer pa nisem zasledila, da bi katera opisala kako in kakšni so popadki. Mogoče kompliciram, prva nosečnost in imam kar visok prag bolečine. Upam, da me razumete.

Nam so v materinski rekli, da se popadki začnejo z bolečino v križu, ta pa se potem razširi na trebuh od spodaj navzgor in zraven trebuh otrdi.

Midva sva včeraj znosila nazaj omare v sobico in sem zložila stvari noter, tako da sedaj je pa že toliko pripravljeno, da tudi če kaj prehiti, ne bo panike! Sem pa bila precej utrujena zvečer a potem nisem mogla zaspati in se zbudila že ob 4.30 in nisem zaspala 2 uri. Danes sem pa bol v izi bla, ker tudi nisem imela toliko energije.

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
27.9.2009 22:53:26   
bellamia
lep pozdrav vsemuser posted image

evo, jaz sem ena tistih, ki vas že pol leta berem, berem berem, pa nikol nič ne napišem....ker ni časa (kako oguljena fraza - no, ja ni se mi dal)...
stara sem 29 let in zame je to druga user posted image . doma imam že decemberko 06, skratka skoraj tri letnico. zato mi čist nikol ni dolgčas.
kar se pa tiče druge user posted image , imam pa veliko več težav kot prvič. na bolniški sem že več kot en mesec, tamalo imam doma in moram rečt da se imava prov super. sicer pa ponoči ne spim ker me daje sindrom nemirnih nog in rok - fullll zaj.... stvar, rada bi spala, ampak je občutek tak da sploh ne morem imet rok in nog na miru....kot da bi bla živčna....no, saj dejansko od tega tudi postanem...danes je bila za mano katastrofalna noč, nisem zatisnila očesa do 8 zjutraj, ko pa sem """"končno"""" zaspala, me je moja ljuba princeska zbudila čez uro in pol in rekla:"mami, a greva risanke gledat?"user posted image (ponoči ponavadi telovadim, pospravljam, hodim, berem, srfam po netu.....user posted image ....skratka proti jutru se mi ponavad že rolaaaaa)
moram pa rečt, da mi "zelo" pomaga magnezij, tako da včasih pospim kakšno uro.....
kar se tiče zdravstvenih težav - krčne žile (po intimnem delu), hude bolečine v hrbtenici, omrtvičen del pod rebri, otrdevanje in pritiskanje dol (kar pa se je izboljšalo po pitju mg in ca, predvsem ca mi pomaga da me ne boli več tako medenica.

kar se pa tiče popadkov...zelo dobro veš kdaj se začnejo tapravi, podobni so menstrualnim, samo da so skoz močnejši...in na koncu zelooo boleči, zato grem zdaj sigurno, 1000% na EA. pa čeprav sem bila prvič zelo korajžna (še vsaka je rodila, bom pa tud jest) in rodila povsem naravno-brez vsega, je bilo preveč hudo, da bi ponovila...zato svaka čast tistim, ki rodijo naravno (ali s CR-jem).

aja, kar se tiče spola, še ne vem, me pa tokrat zeloooo firbec matra (prvič sem bila prepričana da bo fantek-toliko o mojem materinskem čutu???), zdaj sem prepričana le to da bo user posted image . imena -za fantka imava izbrano, za punčko se pa še odločamo..

Tašče - jaz imam svojo 150km stran tako da.....HBuser posted image (se vidimo 2krat na leto - čist dost)

počasi pripravljam stvari za user posted image , imam pa večino stvari izposojenih...HB, ker bi drugače bankrotirala...

no, ja po taki litaniji "jamranja" sem pa zelo vesela da semuser posted image in komaj čakam da bo tu novemer da stisem k  sebi težko pričakovanouser posted image . jupiiiiiii!

vsem želim vse najlepše in uživajte v zadnjih tednih z zaobljenimi trebuščki...
lahko noč

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
27.9.2009 22:57:31   
bellamia
aja, še to. naslednji pregled imam 7.10.
komaj čakam da vidim mal svojega "razbojnika"user posted image
na zadnjem pregledu je bil že obrnjen na glavo, težak okrog 1500g in dolg 30cm (29-30 teden)
v torek pa zakorakam v 32 teden.....kako čas beži...

nočko

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
28.9.2009 1:15:49   
Anonimen
JEst pa ne morm spatuser posted image . Sm šla okol desetih v pojstlo pa sm se več kot eno uro premetavala in ko končno zaspim me zbudi budilka da dam Gaji antibiotik. In zdej mi je tamala  eno uro kašljala ker jo zgleda grlo srbi od AB, pit pa noče, se boji da ji ga bom spet dalauser posted image . No zdej je končno nehala, jest sm pa k čukuser posted image

(odgovor članu bellamia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
28.9.2009 1:21:35   
Anonimen
Bellamia ti pa maš zanimive nočneuser posted image , eh sej bo, še mal.
Mayamaya user posted image user posted image  za sobico. Jest sm jo tud v torek pobelila, zdej me pa čaka še risanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
28.9.2009 7:39:01   
tassika
Jutro, vidim da imate zanimive noči, jaz sem pa samo 1x vstala za na wc in zdajle ko sem svojega spravila na logistično konferenco v porotorož, pa itak razmišljam, da se grem še malo premetavat, ker po tv ni nič, tukaj pa tudi še vse spiteuser posted image

Danes sem se odločila, da je dan za šoping in bom iz pikapolonice naročila od fehn-a igračke, držalo za dudo, pa tisto za okoli ročaja vozička in lupinice pa za na posteljo, saj imajo še ful lepih stvari, samo finančno ne bo zneslo, da naročim cel katalog, sem se že za to odpovedala svojemu novemu termovolurju, bo pač še eno leto dober ta star.

V sredo grem v laboratorij malo lulat, upam, da bo vse ok, ker sem imela ta vikend zelo sladek, saj bom zdaj dva dni samo na vodi, potem 7.10. imam pa pregled. Moja biba se suče ko tavelika, sploh več ne vem kje jo imam, se pa zdaj namesto prečno bolj pokončno preteguje, jo ful čutim čisto spodaj in malo pod popkom, upam samo, da se ni podtavila tako z ritjo dol, ker potem ne vem koliko je še šanse da se obrne prav, ker dokler je prečno se mi zdi, da se vseeno lažje kot pa  potem, a je možno, da je obrnjena z gčavo navzdol in da me in boksa in brca naenkrat, da je tko zložena, ah ja saj je samo še dober teden, pa bom vse vedela, upam, ker imam kao že ctg in ne vem kako bo sploh potekal pregled. Aja pa še nekaj se mi dogaja, zadnje čase imam težave s prebavo, me tišči, ko pa hočem it pa ful boli, kot bi mi nekaj pritiskalo goruser posted image

Tašče, moja je tko tko, kot jo veter obrne, enkrat ful uredu, drugič malo manj, zdaj na trgatvi, ko mi stara mama ni pustila nič delat ji je ves čas govorila, da pa lahko no, da sej nisem invalid, pa kaj pa ona ve, za svojo hčero pa skos skače in ji rit odnaša, me zanima kako bo potem ko pride otrok, saj pravim, enkrat je tako, drugič drugače. Včasih kaj zateži, drugič je navdušena nad vsem kar narediva v stanovanju, naj povem, da je itak pisano nanjo in midva samo vlagava notri, mah ja jaz sem že obupala, da se bo kaj napisalo na naju, imava pa za vsak slučaj vse račune spravljene.

Moja mami, zaenkrat nič posebnega, samo ona pa res misli, da moram cele dneve ležatuser posted image , jaz jo pa tko ubogam, da pomivam okna, pa po tleh, pa prah brišem, ja kaj eden more malo pospravituser posted image . Sta pa mojadva zlata vredna, vem, da nimata veliko, ampak sem dobila od niju ploščice za kopalnico, pa zdaj bosta kupila posteljico, pa moj ati mi hoče še nova vrata za otroško sobo, ... ga moram kar malo nazaj držat, da ne bo čisto vsega zapraviluser posted image

Sobica, jah trenutno je toliko narejena kot je v mojem albumu, začetek je, omara pride cca nekje sredi - konec oktobra, posteljica še kasneje, moram pa it kupit še eno preprogo, samo ne vem kdaj mi bo uspelo priracat do btc-ja, bo pa taka mala otroška, ravno toliko, da če dobiva obiske, da se otroci lahko igrajo na njej.

En dan moram tudi še k svakinji po voziček, da ga operem, ker je rdeče barve in čakam z lupinico in mojo novo dekico, da bom vse skupaj vrgla v stroj. Potem me pa čaka samo še nakup kozmetike, fiziološke in takih drobnarij, če sem pa kaj pozabila se bo pa že sproti pokazalo. Jaz sem ziheraš imam rajši že vse doma kot pa da bi lovila zadnje trenutkeuser posted image

Nič zdaj sem pa napisala cel roman in mislim, da sem si zaslužila še eno urco premetavanja po posteljiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

fantek po morfologiji
sarar

ali so že kateri po morfologiji rekli, da nosi fantka in se je rodila punčka? če ja, s koliko verjetnostjo je gin.trdil/a da je fantek?

da (28%)

ne (72%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!