tassika
|
Jutro, vidim da imate zanimive noči, jaz sem pa samo 1x vstala za na wc in zdajle ko sem svojega spravila na logistično konferenco v porotorož, pa itak razmišljam, da se grem še malo premetavat, ker po tv ni nič, tukaj pa tudi še vse spite Danes sem se odločila, da je dan za šoping in bom iz pikapolonice naročila od fehn-a igračke, držalo za dudo, pa tisto za okoli ročaja vozička in lupinice pa za na posteljo, saj imajo še ful lepih stvari, samo finančno ne bo zneslo, da naročim cel katalog, sem se že za to odpovedala svojemu novemu termovolurju, bo pač še eno leto dober ta star. V sredo grem v laboratorij malo lulat, upam, da bo vse ok, ker sem imela ta vikend zelo sladek, saj bom zdaj dva dni samo na vodi, potem 7.10. imam pa pregled. Moja biba se suče ko tavelika, sploh več ne vem kje jo imam, se pa zdaj namesto prečno bolj pokončno preteguje, jo ful čutim čisto spodaj in malo pod popkom, upam samo, da se ni podtavila tako z ritjo dol, ker potem ne vem koliko je še šanse da se obrne prav, ker dokler je prečno se mi zdi, da se vseeno lažje kot pa potem, a je možno, da je obrnjena z gčavo navzdol in da me in boksa in brca naenkrat, da je tko zložena, ah ja saj je samo še dober teden, pa bom vse vedela, upam, ker imam kao že ctg in ne vem kako bo sploh potekal pregled. Aja pa še nekaj se mi dogaja, zadnje čase imam težave s prebavo, me tišči, ko pa hočem it pa ful boli, kot bi mi nekaj pritiskalo gor Tašče, moja je tko tko, kot jo veter obrne, enkrat ful uredu, drugič malo manj, zdaj na trgatvi, ko mi stara mama ni pustila nič delat ji je ves čas govorila, da pa lahko no, da sej nisem invalid, pa kaj pa ona ve, za svojo hčero pa skos skače in ji rit odnaša, me zanima kako bo potem ko pride otrok, saj pravim, enkrat je tako, drugič drugače. Včasih kaj zateži, drugič je navdušena nad vsem kar narediva v stanovanju, naj povem, da je itak pisano nanjo in midva samo vlagava notri, mah ja jaz sem že obupala, da se bo kaj napisalo na naju, imava pa za vsak slučaj vse račune spravljene. Moja mami, zaenkrat nič posebnega, samo ona pa res misli, da moram cele dneve ležat , jaz jo pa tko ubogam, da pomivam okna, pa po tleh, pa prah brišem, ja kaj eden more malo pospravit . Sta pa mojadva zlata vredna, vem, da nimata veliko, ampak sem dobila od niju ploščice za kopalnico, pa zdaj bosta kupila posteljico, pa moj ati mi hoče še nova vrata za otroško sobo, ... ga moram kar malo nazaj držat, da ne bo čisto vsega zapravil Sobica, jah trenutno je toliko narejena kot je v mojem albumu, začetek je, omara pride cca nekje sredi - konec oktobra, posteljica še kasneje, moram pa it kupit še eno preprogo, samo ne vem kdaj mi bo uspelo priracat do btc-ja, bo pa taka mala otroška, ravno toliko, da če dobiva obiske, da se otroci lahko igrajo na njej. En dan moram tudi še k svakinji po voziček, da ga operem, ker je rdeče barve in čakam z lupinico in mojo novo dekico, da bom vse skupaj vrgla v stroj. Potem me pa čaka samo še nakup kozmetike, fiziološke in takih drobnarij, če sem pa kaj pozabila se bo pa že sproti pokazalo. Jaz sem ziheraš imam rajši že vse doma kot pa da bi lovila zadnje trenutke Nič zdaj sem pa napisala cel roman in mislim, da sem si zaslužila še eno urco premetavanja po postelji