Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

). Na veliko presenečenje je bil test potitiven
 ). Na veliko presenečenje je bil test potitiven  , sumljivo mi je bilo le, da je bila druga črtica po le 8 dneh tako izrazita. Žal je veselje trajalo zelo kratek čas, moji dvomi pa so se uresničili. V navodilih  nmareč piše, da predčasen test lahko pokaže lažno pozitiven rezulat, če je  prisoten  Pregnyl v urinu (stop injekcija). In svet se mi je ponovno zrušil (že tretjič). Od sobote sem čisto na tleh, tako me je strah ponovnega neuspeha. Nase sem takooooo jezna, da nisem mogla počakat do uradnega test-datuma. Sedaj živim v stresu in nesigurnosti - vse to bi si lahko prišparala z malo več pameti.
 , sumljivo mi je bilo le, da je bila druga črtica po le 8 dneh tako izrazita. Žal je veselje trajalo zelo kratek čas, moji dvomi pa so se uresničili. V navodilih  nmareč piše, da predčasen test lahko pokaže lažno pozitiven rezulat, če je  prisoten  Pregnyl v urinu (stop injekcija). In svet se mi je ponovno zrušil (že tretjič). Od sobote sem čisto na tleh, tako me je strah ponovnega neuspeha. Nase sem takooooo jezna, da nisem mogla počakat do uradnega test-datuma. Sedaj živim v stresu in nesigurnosti - vse to bi si lahko prišparala z malo več pameti.   

če nebi delala testka, bi mi bilo sigurno žal, ker če mi priteče
 če nebi delala testka, bi mi bilo sigurno žal, ker če mi priteče imam vsaj spominček
  imam vsaj spominček