Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Srečno še enkrat!
No, pa zaenkrat sem se še zadržala. Čeprav potem pa pravijo, da tokso dobijo z domačo solato. Tako da ...

. Na škatli sm pa tut zasledila napis layer limit 15 a naj bi to pomenlo da lahko v eni rundi poslušaš največ 15 minut? no sej kaj pa čš dle ampak useeno zakaj? tko kot je ena rekla mogoče tut ta aparat oddaja v maternico zvoke da dobi vn takšne zvoke kot pač jih dobi. nevem pojma nimam in sploh nevem kaj se kr neki obremenjujem, sm da čvekam...groza sm neki me pa res zanima če ma kera tut AS kok to zgleda da slišš otrokovo riganje? A to zgleda tko kot pri nas že rojenim al kaj...no nevem sm prašam če kera ve
Pravi, da bom potem še bolj panična, če kdaj ne bom slišala. Saj ima prav, zato pa ne vztrajam, ampak strah me je pa kljub vsemu vsakič, ko me v trebuhu kaj špikne ali pa ko se slabo počutim.
.
.
trebušček ...
.
.
bije, zredila sem se samo 2 kg od začetka pa do zdaj
...oblekice sem še kar pripravila kar sem dobila in slikca je tu.