|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
29.9.2009 15:55:01   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Spet nobene user posted image ...mislim, da bomo to temo zaprle, če boste tako nadaljevale...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

eh pa dajte no...................user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
29.9.2009 15:55:41   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Matcar in ostale HITRO na raportuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matcar noče na rr...user posted image

zakaj noče? če noče,ji ni treba...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
29.9.2009 15:58:01   
arabela*

Ja matcar je jezna, ker nikoli ni nobene gor ko je ona tu. Res je eno zatišje ratalo, ampak to še ne pomeni da bomo nehale čvekat in hodit na kavo. Ali user posted image

kak ste hecne....če se bo tak nadaljevalo,res ne bo nobene...., ni treba roca vlečt,če katere ni...user posted image .jaz pridem,ko mi je in ko imam čas.......pa tud če me en tedn ne bo gor...se komot za kafe dobimo.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
29.9.2009 16:00:51   
arabela*
Ma jaz sem ko butec že....danes sem šla k zobarju,še varstva nisem imela in je moj prišel s šihta,da mi M počuva,sta malo vozičkala tačas.....pa že čakam tam pri okencu....nakar ugotovimo da sem bila včeraj naročena.ma ta moja skleroza me bo še tako drago stala...to več ni res........

No...nato se cel dopoldan z M ukvarjam,tak ni miru niti sekundo,pa za šolo moram delat zraven.......ma luda kuča..........pa še cel vikend sem sama doma..no z otrociuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 29.9.2009 16:01:53 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
29.9.2009 16:02:46   
arabela*
Zdaj pa moram spet it,ker mala že visi iz stajice in se dere meme meme memeeeeeeee....se moram it igrat......................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
29.9.2009 17:10:27   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ma jaz sem ko butec že....danes sem šla k zobarju,še varstva nisem imela in je moj prišel s šihta,da mi M počuva,sta malo vozičkala tačas.....pa že čakam tam pri okencu....nakar ugotovimo da sem bila včeraj naročena.ma ta moja skleroza me bo še tako drago stala...to več ni res........

No...nato se cel dopoldan z M ukvarjam,tak ni miru niti sekundo,pa za šolo moram delat zraven.......ma luda kuča..........pa še cel vikend sem sama doma..no z otrociuser posted image user posted image

Saraya emšo je to. user posted image

Jaz sem se pa danes nacartala user posted image . Joj kako je to fajn, celo uro in pol so mi jo pustili v naročju in sva bili ful pridni, samo da bo jutri še. user posted image .

Kaj zdaj a bo al ne bo? Zgleda da ta teden ne bo. user posted image  Ste vse na dopustu? Sonček je že tako lep, da verjamem da Ly uživa maximalno. Ob pol šestih je oddaja o nedonošenčkih na slo 1, si jo moram ogledat.

Lep dan, še naprej.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
29.9.2009 17:17:04   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Jaz sem se pa danes nacartala user posted image . Joj kako je to fajn, celo uro in pol so mi jo pustili v naročju in sva bili ful pridni, samo da bo jutri še. user posted image .

Želim ti čimveč cartanja...user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
29.9.2009 19:04:50   
matcar
Ojla!
Sem bila pošteno jezna,ja.Ker mislim,da zvečer,ko otroci zaspijo,ni izgovorov za rr,razen izjem(mislim tebe,Botrca)!
Ja,jaz sem v nedeljo delala popoldan.Prišla sem domov ob 11-h in sem samo padla v postlo.Včeraj sma bila z Maksom v B,ker je bil sprejet,samo je imel izhod do danes zjutraj,tako,da sma bila ob 7-h že v B.Smo pa imeli precejšnje težave z njim danes,ker je namreč prišlo do težav z narkozo.Ni mogel dihati,in je bil na 100% kisiku in inhalacijah.Razlog za ta zaplet pa je bila tista nedolžna virozica,ki jo je prebolel pred 14 dnevi.Tako,da punce moje,če bi kdajkoli morali vašiuser posted image na kak poseg ali pregled pod narkozo(bog ne daj),morajo biti otroci vsaj 3 tedne pred posegom popolnoma zdravi.In to mi danes povejo!
Vglavnem,Maksu so šive pobrali iz očke,vse je odlično videt,glede na to,kako hudo je imel poškodovano.Z je bil res izredno zadovoljen s stanjem.V ponedeljek popoldan imama kontrolo,ju3 pa še moram v LJ poklicat,da naju naročijo.
Upam,da danes ne bom spet sama tu gor.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
29.9.2009 19:06:38   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Kaj zdaj a bo al ne bo? Zgleda da ta teden ne bo. user posted image  Ste vse na dopustu? Sonček je že tako lep, da verjamem da Ly uživa maximalno. Ob pol šestih je oddaja o nedonošenčkih na slo 1, si jo moram ogledat.

Lep dan, še naprej.

Super za cartanje!user posted image user posted image user posted image
Moram ti povedat,da sem gledala to oddajo in je bila res fajna,mi sploh ni žal.Sem pa skozi imela tebe in Gajo v mislih,ko sem jo gledala.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
29.9.2009 19:35:32   
marta82
Joj jaz sem pa pozabila malo Vesno gledat.user posted image Saj je verjetno kakšen posnetek na netu.
Drugače je pa pri nas luda kuča, ker imamo gradbišče, moj dela sto na uro, jaz imam Tineja prek, ko spi ali pa se zaigra v stajici pa šibam pomagat. Zvečer se z možekom še malo stisneva in kakšen filmček pogledava ion že sanjava. Okrog treh pa se zadnje dni Tinej zbudi in zanj je jutro, on bi se igral in potem je ful užaljen in ipičen, ko ga položiva nazaj spat. user posted image
Naj me prosim ena po sms-ju obvesti, če se boste za kavico zmenile in če bom lahko se vam pridruživa.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
29.9.2009 20:01:31   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ojla!
Sem bila pošteno jezna,ja.Ker mislim,da zvečer,ko otroci zaspijo,ni izgovorov za rr,razen izjem(mislim tebe,Botrca)!
Ja,jaz sem v nedeljo delala popoldan.Prišla sem domov ob 11-h in sem samo padla v postlo.Včeraj sma bila z Maksom v B,ker je bil sprejet,samo je imel izhod do danes zjutraj,tako,da sma bila ob 7-h že v B.Smo pa imeli precejšnje težave z njim danes,ker je namreč prišlo do težav z narkozo.Ni mogel dihati,in je bil na 100% kisiku in inhalacijah.Razlog za ta zaplet pa je bila tista nedolžna virozica,ki jo je prebolel pred 14 dnevi.Tako,da punce moje,če bi kdajkoli morali vašiuser posted image na kak poseg ali pregled pod narkozo(bog ne daj),morajo biti otroci vsaj 3 tedne pred posegom popolnoma zdravi.In to mi danes povejo!
Vglavnem,Maksu so šive pobrali iz očke,vse je odlično videt,glede na to,kako hudo je imel poškodovano.Z je bil res izredno zadovoljen s stanjem.V ponedeljek popoldan imama kontrolo,ju3 pa še moram v LJ poklicat,da naju naročijo.
Upam,da danes ne bom spet sama tu gor.

Ubogi Maks, enega virtualnega lupčka. Ja ponavadi, mora pediater pred posegom narest pregled in dati potrdilo, da je otrok zdrav. Sicer pa bravo Maks tako se dela user posted image , sem vesela za očko.

Matcar zakaj pa si bila jezna? Sem kaj spregledala?

Marta, mislim da je jutri ob 11h ponovitev, nisem čisto sigurna, preglej spored. Ja Vesna je tudi velika borka. Nisem pa vedela, da je imela bratca, ki je sedaj angelček.

Zdaj pa gremo na večerjo, gospod mož je doma. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
29.9.2009 20:05:20   
matcar
Rubin,sma bila pri njegovi P,ker sma rabla potrdilo in krvne izvide,pa je bilo vse bp.Mi je pa anesteziska rekla,da tako nedolžna stvar lahko povzroči pravo tragedijo,zato je dobro,da so otroci vsaj 3 tedne pred posegom zdravi,Maks pa je bil bolan pred 14 dnevi.Pa hvala za lupčka! In dober tek!
Ja,pa malo sem bila jezna,ker zvečer ni bilo žive duše tukaj.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
29.9.2009 20:06:41   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Joj jaz sem pa pozabila malo Vesno gledat.user posted image Saj je verjetno kakšen posnetek na netu.
Drugače je pa pri nas luda kuča, ker imamo gradbišče, moj dela sto na uro, jaz imam Tineja prek, ko spi ali pa se zaigra v stajici pa šibam pomagat. Zvečer se z možekom še malo stisneva in kakšen filmček pogledava ion že sanjava. Okrog treh pa se zadnje dni Tinej zbudi in zanj je jutro, on bi se igral in potem je ful užaljen in ipičen, ko ga položiva nazaj spat. user posted image
Naj me prosim ena po sms-ju obvesti, če se boste za kavico zmenile in če bom lahko se vam pridruživa.

Boga,si te kr predstavljam,kako zgledate.Smo bili na istem,že pred časom.Bomo ti sms-jale,kdaj bomo na kavo šle.Če bomo šle seveda!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
29.9.2009 20:18:22   
matcar
Marta,ju3 ob 11.30 je ponovitev te oddaje!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
29.9.2009 20:43:24   
tasa_m
Halo punce!

Lija mi je končno zaspala user posted image je bila revica ful utrujena. Sva bili v Slov. Konjicah na srečanju marčevk 09, pol pa še v Laško mal na obisk pa na šetjo user posted image user posted image

Matcar..sam da je vse ok user posted image
Rubin. sem vesela zate da si se nacartala user posted image user posted image

oddaja od nedonošenčkih.. jaz sem tudi pozabla gledatuser posted image . Bom gledala ponovitev, mislim da je jutri ob 11.30 zato Vesno pa sem preko spleta brala in sem tudi videla njene slikice. Kak je bila micena..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
29.9.2009 20:43:41   
tasa_m

Marta,ju3 ob 11.30 je ponovitev te oddaje!
user posted image user posted image aja, saj si napisala user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
29.9.2009 20:45:13   
matcar
Jaz sem jo gledala,samo ne vem,za katero Vesno se gre.Kje na spletu si gledala?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
29.9.2009 20:45:56   
matcar
Maks pa je zaspal že ob 7-h danes.Ga je zdelala B in narkoza,revežka!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
29.9.2009 20:50:54   
tasa_m

ej pa če me ubiješ nimam pojma kje sem našla to. Vem da na enem forumu.
Bom mal pobrskala pa če najdem ti pripopam gor oky??

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
29.9.2009 20:55:22   
tasa_m
mal pogledaj po njenih albumih tukaj user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_4467729/mpage_71/key_/tm.htm#4536522

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
29.9.2009 20:55:51   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ej pa če me ubiješ nimam pojma kje sem našla to. Vem da na enem forumu.
Bom mal pobrskala pa če najdem ti pripopam gor oky??

Ja,daj probaj poiskat.Please?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
29.9.2009 20:56:40   
matcar
Tasa,sem ti že povedala,kaki lepi avatar imaš? Lija je za popapat na tej slikici!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
29.9.2009 20:57:46   
tasa_m

Tasa,sem ti že povedala,kaki lepi avatar imaš? Lija je za popapat na tej slikici!user posted image
user posted image o, hvala lepa. Tu sva bile na fuzbalu pa je bila dobre volje pa smo jo kar poslikali..

in kako si kaj?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
29.9.2009 20:59:24   
matcar

user posted image o, hvala lepa. Tu sva bile na fuzbalu pa je bila dobre volje pa smo jo kar poslikali..

in kako si kaj?

Vredu,glede na to,kaki dan je za mano.Pa vi?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
29.9.2009 21:02:02   
tasa_m

in kako si kaj?

Vredu,glede na to,kaki dan je za mano.Pa vi?
čuj pa bo. Mal utrujeni ampak bomo preživeli. user posted image
Ma zdaj glih gledam da tist ko sem gor pripopala ne dela? Grrr, ker to kaj sem pripopala ima slike not. Joj sem jezna user posted image ampak mi RR tak počasi dela pa šteka da joj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?