Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ojla! Sem bila pošteno jezna,ja.Ker mislim,da zvečer,ko otroci zaspijo,ni izgovorov za rr,razen izjem(mislim tebe,Botrca)! Ja,jaz sem v nedeljo delala popoldan.Prišla sem domov ob 11-h in sem samo padla v postlo.Včeraj sma bila z Maksom v B,ker je bil sprejet,samo je imel izhod do danes zjutraj,tako,da sma bila ob 7-h že v B.Smo pa imeli precejšnje težave z njim danes,ker je namreč prišlo do težav z narkozo.Ni mogel dihati,in je bil na 100% kisiku in inhalacijah.Razlog za ta zaplet pa je bila tista nedolžna virozica,ki jo je prebolel pred 14 dnevi.Tako,da punce moje,če bi kdajkoli morali vaši na kak poseg ali pregled pod narkozo(bog ne daj),morajo biti otroci vsaj 3 tedne pred posegom popolnoma zdravi.In to mi danes povejo! Vglavnem,Maksu so šive pobrali iz očke,vse je odlično videt,glede na to,kako hudo je imel poškodovano.Z je bil res izredno zadovoljen s stanjem.V ponedeljek popoldan imama kontrolo,ju3 pa še moram v LJ poklicat,da naju naročijo. Upam,da danes ne bom spet sama tu gor. Ubogi Maks, enega virtualnega lupčka. Ja ponavadi, mora pediater pred posegom narest pregled in dati potrdilo, da je otrok zdrav. Sicer pa bravo Maks tako se dela , sem vesela za očko. Matcar zakaj pa si bila jezna? Sem kaj spregledala? Marta, mislim da je jutri ob 11h ponovitev, nisem čisto sigurna, preglej spored. Ja Vesna je tudi velika borka. Nisem pa vedela, da je imela bratca, ki je sedaj angelček. Zdaj pa gremo na večerjo, gospod mož je doma.
|