|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
27.9.2009 21:54:47   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Kdaj pade kavica?

Ko bodo rekle ostale kje in kdaj user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
27.9.2009 21:59:20   
botrca
Kje pa je matcar danes? Jo pogrešam že od jutra.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
27.9.2009 22:00:18   
botrca
Vidim da vam ni danes...pa grem spat, ker me itak križ boli da bom znorela.

nočko...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
28.9.2009 6:48:21   
christiana21
Dobro jutro!

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
28.9.2009 6:54:39   
christiana21
Nikogar še niuser posted image , meni pa takoooooo dolgčasuser posted image . Nekaj bi počela, pa ni nič, oz za počet je, sam jaz nimam volje.user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
28.9.2009 6:59:56   
elevitka
_Dobro jutro!

Christiana lahk greš namest naju na odvzem krvi na pediatrijo user posted image men bo itak spet slabo postalo user posted image .

Madonca zdaj komaj vidim kak je hladno zjutraj.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

Neposredna povezava do sporočila: 1731
28.9.2009 7:06:47   
christiana21
Mi že ni več dolgčas. Mala se je zbudila...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
28.9.2009 8:44:40   
tasa_m
Dobro jutro.

Kaj pa tu taka tuga gor?user posted image
Včeraj smo bili v Bumbarju. Imajo ful porihtano! user posted image Vsaka jim čast. Nabito pa je tak blo, da nismo dobili ene mize fraj, da bi lahko kafe spili, če smo že tja prišli user posted image

Nič grem, se je moj alarm vklopo. Očitno jo gsm jezi user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1733
28.9.2009 9:35:38   
christiana21
Tudi jaz imam namen it pogledat kako je v Bumbarju, ampak potem, ko se ves ta otvoritveni pomp pomiri in bo malo manj gužve. Ko bo pa Gloria malo zrastla jo bomo pa tja vozli, da se igra - itakuser posted image .

A ima katera kakšna poznanstva, izkušnje, ipd z delom na domu? Nekaj bi začela delat vmes, ko malecka spi - kolikor pač spiuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
28.9.2009 10:56:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Tudi jaz imam namen it pogledat kako je v Bumbarju, ampak potem, ko se ves ta otvoritveni pomp pomiri in bo malo manj gužve. Ko bo pa Gloria malo zrastla jo bomo pa tja vozli, da se igra - itakuser posted image .

A ima katera kakšna poznanstva, izkušnje, ipd z delom na domu? Nekaj bi začela delat vmes, ko malecka spi - kolikor pač spiuser posted image .
ja, jaz sem L. tud včeraj rekla, da jo bomo tja vozli da se naj mal nagleda user posted image user posted image

Jaz ti žal ne morem pomagat, nobenega ne poznam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
28.9.2009 13:30:58   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Jaz bi tudi doma kaj delala.......chrystiana,najbolje da kar temo odprema na čveku,bojo po mojem kar leteli nasveti...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1736
28.9.2009 14:41:52   
christiana21
he he he Saraya. Mogoče bi res lahk temo odprleuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
28.9.2009 21:28:01   
botrca
Včeraj nobene, danes nobene...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1738
28.9.2009 21:28:53   
botrca
Tej pa nočko vsem...user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
28.9.2009 21:29:47   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
28.9.2009 21:51:09   
arabela*
Kaj pa štrajkate vse????????????????????

Matcar in ostale HITRO na raportuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
28.9.2009 22:34:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kaj pa štrajkate vse????????????????????

Matcar in ostale HITRO na raportuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ojoj kak si jezna user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
28.9.2009 22:39:14   
doris04
ojoj...čer...pa lahko noč  vsem...pridem hitro al pozno...pa sem sama...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
29.9.2009 7:07:00   
christiana21
Dobro jutro!
Še vse spite?
Ko smo bile noseče vas je kar mrgolelo na forumu Mariborčanke, zdaj pa nikjer nobene, kot vednouser posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
29.9.2009 8:33:51   
nebo
Ojla dobro jutro...ja kaj pa se tukaj dogaja, da ni nobene???

Jaz sem cel viken tekala naokrog, tako da me zato ni bilo in sedaj že šibam v mesto, no šibama....

Uživajte!!

Neposredna povezava do sporočila: 1745
29.9.2009 8:37:42   
botrca
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
29.9.2009 8:44:10   
botrca
Spet nobene user posted image ...mislim, da bomo to temo zaprle, če boste tako nadaljevale...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
29.9.2009 9:23:23   
christiana21
hej hoj!

Js sm tu, ampak, nima smisla, da sm skos gor, če čakam, čakam, čakam...pa ne dočakam nobeneuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
29.9.2009 10:55:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Matcar noče na rr...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
29.9.2009 10:58:18   
botrca
Ja matcar je jezna, ker nikoli ni nobene gor ko je ona tu. Res je eno zatišje ratalo, ampak to še ne pomeni da bomo nehale čvekat in hodit na kavo. Ali user posted image

Jaz od včeraj ležim, ker me je zopet v križu vsekalo...imam opravičilo user posted image . Ne res, ni hec...ležim s to razliko da vsaj hodim lahko. Kakšen razlog imate pa ostale?

Grem ležat, ker ne morem več sedet. Tablet sem se nafilala zdaj pa počivat.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?