|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
26.9.2009 21:08:01   
botrca
Saraya in matcar tudi vama hvala za čestitke...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
26.9.2009 21:08:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Spet nobene???
Pa to ni več res!? Se bom odjavla iz RR,ker nima smisla,da sem skozi sama tukaj!user posted image user posted image user posted image
nea se jezi, škodi lepoti user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
26.9.2009 21:11:15   
botrca
Mi smo pa praznovali moj r.d. v pizzeriji Črni baron v Malečniku in smo se super imeli. Otroci uživali, ker imajo ful različnih igral, koze (mislim na živali user posted image ), nogometno igrišče, avtke, pa še neke druge igre...ma za otroke zakon. Prišli domov okrog 19h in počasi začela Jana spravljat spat. Križ me pa tako zopet boli, da grem tableto vzet in v posteljo.

Nočko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
26.9.2009 21:12:53   
tasa_m
botrca nočko in prijetne sanje! In super, da ste se imeli super user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
26.9.2009 21:52:49   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

saraya, kam ti hodiš v šolo, na dobo, smer ekt?

jap

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
26.9.2009 21:53:54   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Spet nobene???
Pa to ni več res!? Se bom odjavla iz RR,ker nima smisla,da sem skozi sama tukaj!user posted image user posted image user posted image

kaj pa tebe daje danes? lepo relax in možgane na off!!

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
26.9.2009 21:56:48   
arabela*
Jaz pa sem se k A v postlo skobacala in film gledala...zdaj pa grem naprej. Mi danes tak paše......malo na izi....user posted image

nočka in lep spanecuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.9.2009 21:57:03 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
27.9.2009 8:15:37   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

saraya, kam ti hodiš v šolo, na dobo, smer ekt?

jap

Hmmm....mogoče se pa midve poznava iz šole..si bila lani kaj na predavanjih?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
27.9.2009 8:45:16   
botrca
Dobro jutro user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1709
27.9.2009 10:29:04   
arabela*

Hmmm....mogoče se pa midve poznava iz šole..si bila lani kaj na predavanjih?

ja..vsak dan skoraj..

ti tud tja hodiš al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1710
27.9.2009 10:48:59   
christiana21
Sem hodila, letos imam zamrznjeno šolanje, no ja, že lani sem ga dala v proces zamrzovanja zaradi težje nosečnosti, bolnic in vsega kar je spadalo zraven, letos pa imam zamrznjenega zaradi zdravstvenega stanja Glorie.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
27.9.2009 11:12:16   
arabela*

Sem hodila, letos imam zamrznjeno šolanje, no ja, že lani sem ga dala v proces zamrzovanja zaradi težje nosečnosti, bolnic in vsega kar je spadalo zraven, letos pa imam zamrznjenega zaradi zdravstvenega stanja Glorie.

Aha...pa si tud ekt,jaz sem se sicer lansko leto vpisala in sem progarm pti....Možno da sva se kje videle....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1712
27.9.2009 11:30:18   
christiana21
Ammm...torej si šla 3+2, pa si imela 3 leto šolo končano, ali si se lani vpisala in naredila že 3 letnike, letos pa končuješ 4?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
27.9.2009 12:35:09   
arabela*

Ammm...torej si šla 3+2, pa si imela 3 leto šolo končano, ali si se lani vpisala in naredila že 3 letnike, letos pa končuješ 4?

Jaz imam od prej že trgovsko šolo narejeno..ampak to je že uf let nazaj....lani sem se vpisala in naredila v bistvu vse za 1.letnik pti(drugače je kao 3.letnik),letos pa delam za 2.letnik (drugače za 4.) in matura še me čaka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1714
27.9.2009 12:53:24   
christiana21
Pridna Sarayauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
27.9.2009 19:25:09   
botrca
Ki ste danes vseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1716
27.9.2009 19:40:30   
christiana21
Botrca, tudi jaz se sprašujem kam so vse poniknile. Pridem na forum, ščekiram, nikogar nikjer. Pa hodim na forum pa iz foruma, pa na....user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
27.9.2009 19:46:01   
botrca

Botrca, tudi jaz se sprašujem kam so vse poniknile. Pridem na forum, ščekiram, nikogar nikjer. Pa hodim na forum pa iz foruma, pa na....user posted image user posted image user posted image .

enako...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1718
27.9.2009 20:06:36   
arabela*
Čer...............user posted image

Ja kje smo............nedelja je...jaz sem se spet tak sprenajedla,da komaj tu stojim......user posted image

Ati še M hrani,A mi že spi,jaz pa malo tu kloftamuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
27.9.2009 20:22:17   
Rubin.
Čer.

Vidim da ste pridne, ko je čez dan tako lep sonček.

Kdaj pade kavica?

Jaz dopoldan v bistvu, razen jutri, lahko kadarkoli, tako da,....

Sedaj pa me ta kup perila tako žalostno gleda, da se ga moram usmilit in ga it zlikat.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
27.9.2009 21:17:46   
doris04
čer...tut z moje strani user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
27.9.2009 21:35:01   
arabela*
čer vsem..

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
27.9.2009 21:46:34   
arabela*
nobene na spregled....................user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
27.9.2009 21:46:55   
arabela*

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
27.9.2009 21:53:53   
botrca
Čer...kak ni nobene...kaj sem pa jazuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?