Jassika
|
Jutro, 3sonček3, tut jst popravljam naročilo, bi BELO S T. MODRIMI ROKAVI št. 44, če se da Rožca 26, nikar se ne sekirej. Sm mela podobno stvar (imenovanje v naziv, na upravni akademiji - strokovni izpit) in ti lahko rečem, da je bilo čist odvisno od komisije, ki si jo dobil. Metale so pa vse komisije na polno. Razlika je bila samo v tem, da so bili nekateri še skrajno žaljivi (za moje pojme kar kam za prijavit). Verjamem, da ste imeli toliko gradiva da je blo za turbo-turbo verzijo ene 1200 strani (pretežno zakonodaje), tko da.... res se probej ne preveč sekirat. Ne vem zakaj toliko zahtevajo, sploh pa stvari ki jih absolutno nikoli ne boš rabil Če ti bo kaj lažje..... jest sem se pa 1 mesec učila po 8 ur na dan, ker sem si vzela 1 mesec dopusta za to!!!!! (da ne govorim o izgubi živcev), potem so pa čez pol leta to ukinili za nas, oz. predrugačili, tako da je zdaj potrebno samo obiskovanje nekih predavanjin potem dobbiš potrdilo. Grrrrrrrrrrr sem bila jezna pupsa hvala bogu, je s teboj in vse ok Lepo, da si se oglasila crvicek. Sem večkrat misila nate če si OK, lepo je slišat da si, kljub težki preizkušnji ki si jo morala dati skoz. Manika, seveda bomo dali glas
|