Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

,
ali
.
pa gleda mene kaj mi je. Pa le reče če se vidi al kaj...je bil potem čisto navdušen, ko je videl kako se premika
. Ja, res je lepo
. Res sem vesela! In čas kar eži, boste videle kako kmalu bomo me na vrsti!
. So pa cene res ugodnejše kot pri nas. Pa če moreš kupit vso opremo na novo, kot mi, je to finančno kar velik zalogaj. Mi smo tudi zdaj urejali stanovanje, saj še ni čist končano, pa en avto smo morali zamenjat, enga pa še čaka zavarovanje in menjava gum.... lep zalogajček, glede na to da sem zdaj ostala brez službe...
je vse vredu, ustreza starosti za 21t, spola pa se ni videlo... meni je kar vredu, moj dragi pa je bil malo žalosten
. Naslednji pregled imamo pa 3.11. joj še zmiri na 5t, a nebi morali biti zdaj že na 4t?
.