|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
29.9.2009 14:37:05   
biba77
Meni so rekli, da je načeloma tako, da, ko dajo par na čakalno listo, le-ta več ne gre na IUI. Takrat je že na "čakanju" in naj ne bi dobival nobene terapije.
Pri naju so kljub temu naredli še 2 IUIja vmes...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
29.9.2009 15:00:03   
talika81
biba77, sej nama so tud rekli, da se zna verjetno zgodit, da kljub temu, da bova na čakalni listi, da bova mogoče še kdaj šla na IUI ... ampak to je blo že marca, tako da se je od takrat lahko že kaj spremenilo ...
če bo treba pa samo čakat, bomo pač samo čakali, a ne?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
29.9.2009 15:15:35   
db
no evo meneravno kar prišla domu in vam morem poročat takole je blo od 6 celic je blo 5 polnih in 4 so se oplodile tako da so mi vsadili dva ker so bili srednje kakovosti zdej pa počivam in grejm moja miška da 12 bo vse ok če bo kera v mb naj pove da gremo na kavo ker bom mela časa še pa še

hval vsem kis te držale pesti in le pogumno naprej vse
lp pa čim prej user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
29.9.2009 17:49:43   
Matejčika
Oooo db, super!!!user posted image user posted image Držimo pesti, da se bosta oba obdržala!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
29.9.2009 17:59:30   
Matejčika
Kaj mi lahko ena pove, če sem jaz prav zastopla:
-če imaš zamrznjenčke in prvi postopek ne uspe, greš v nov postopek z zamrznjenčki takoj v naslednji M,
-če nimaš zamrznjenčkov, pa se gre v nov postopek čez približno tri mesece, da se telo spočije???

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
29.9.2009 19:20:31   
mala81
db  user posted image user posted image . Zdaj pa le grej svoji pikici in naj ti čez 2 tedna pokaže en velik plusek

matejčika v vsakem primeru čakaš po neuspelem postopku 3 mesece. Se pravi, če imaš zamrznjenčke počakaš 3 cikluse in pri tretji M pokličeš in te naročijo, vendar se zamrznjenčki ne štejejo kot nov postopek, ampak spadajo v tisti postopek, v katerem so bili pridelani. Če pa zamrznjenčkov nimaš pa čakaš na nov postopek. Jaz sem bila recimo lani aprila dana na čakalno listo in sem z drugim postopkom končala letos marca. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala s s vojimi odgovori

Neposredna povezava do sporočila: 2306
30.9.2009 8:38:29   
talika81
db, super ... user posted image   user posted image   user posted image   zdaj pa le grej svoja dva user posted image   user posted image , čimveč počivaj, da nam boš lahko čez 14 dni povedala eno zelo lepo novico ... user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
30.9.2009 9:50:25   
biba77
Lepo, db! Zdaj pa malo bolj umirjeno.user posted image

Jaz bom v Mb 16.10. in 29.10. Še katera?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
30.9.2009 11:17:55   
september1
db super čestitke za user posted image user posted image , zdaj pa le počivaj in da nam javiš veselo novičko 12.10.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
30.9.2009 13:58:46   
db
sej počivam pa noge tud v luft držim tko da upam da bo kej

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
30.9.2009 14:00:23   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

-če imaš zamrznjenčke in prvi postopek ne uspe, greš v nov postopek z zamrznjenčki takoj v naslednji M,
-če nimaš zamrznjenčkov, pa se gre v nov postopek čez približno tri mesece, da se telo spočije???

Po zamrznjenčka greš lahko 3 mesece po neuspelem postopku, v nov postopek pa ko si na vrsti.

Neposredna povezava do sporočila: 2311
30.9.2009 14:58:24   
miklarom
db - user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa lepo grej svoja dva pingota, in naj ti ostane belina skos in ti 12. pokaže en velik +

jaz sem v MB 23.10.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
30.9.2009 17:03:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Po zamrznjenčka greš lahko 3 mesece po neuspelem postopku, v nov postopek pa ko si na vrsti.

ne drži. V MB v primeru neg. rezultata počakaš eno user posted image in lahko greš po druge pingvinčke.
Na nov postopek pa se čaka 8 mesecev.
Preverjeno in podatki kar iz prve roke. Za seboj imam žal že tri transfere iz enega postopka. Telo sploh če je ciklus spontan se za pingvine lepo pripravi teren natur-telo ni obremenjeno. Je pa od stanja (psihičnega)posameznice odvisno kdaj se odloči za nov transfer s pingvinčki.

Horny Teddy

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
30.9.2009 17:32:25   
zarja1
3 mesece čakanja priporočajo, če je bil splav, abrazija,......

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
30.9.2009 18:40:46   
miklarom
zarči - moja draga ti si meni pravi infouser posted image , bomo videli kaj bojo meni rekli 23.10. ,upam da mi ne bo treba dolgo čakati

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
30.9.2009 18:46:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarči - moja draga ti si meni pravi infouser posted image , bomo videli kaj bojo meni rekli 23.10. ,upam da mi ne bo treba dolgo čakati

ne bo. Malo ti bo verjetno predlagal pavze, saj veš tvoje telo res rabi malo oddiha.....Srčica držim pesti.

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
30.9.2009 19:00:06   
miklarom
zarja - ja to tak itak, sej tako še nimam namena iti letos, v januarju bi pa že rada šla, če se bo dalouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
30.9.2009 19:37:21   
miklarom
Matejčika - a mi lahk prosim pošlješ link za ticker, kot ga imaš ti za tvojega angelčka, bi si jaz tudi dala za najina dva angelčka. HVALA

Neposredna povezava do sporočila: 2318
30.9.2009 20:22:51   
Anonimen
A ima katera mogoče razgovor 9.10.?

Vsem user posted image iskrene čestitke, vsem v postopkih pa srečno in user posted image !

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
30.9.2009 20:25:22   
womanpolice
Živjo punce...

Na "vaši" temi sem prvič, saj sem drugače prej bila med Ljubljančkami... v LJ sva bila trikrat v postopku, vendar ni uspelo.. Po tretjem neuspelem postopku sem se aprila naročala v Mariboru pri dr. Reljiču in sva datum za prvi posvet dobila 1.10. kar je jutri.. (ja, dolgo je trajalo user posted image )

Kakšna je najina diagnoza? Najprej je blo to, da ima moj partner zelooooooooooo slab spermiogram... na to diagnozo se je v vseh treh postopkih zanašala moja ginekologinja na GK  v LJ. Čeprav sem ji v zadnjih dveh postopkih govorila, da mogoče pa z mano ni vse ok... čutila sem da nekaj ni ok... ampak ne... ona je vedno govorila "vi ste še mladi (stara sem 28, moj pa 39), z vami je vse ok, v redu reagirate, proizvedete veliko celic (cca. 23), problem je v vašem partnerju)... pri tretjem postopku sva prvič imela dve zelo lepi blastocisti, zato mi ni bilo jasno zakaj se ni prijelo... in sm šla do svoje osebne ginekologinje, da bi me dala na preiskave.. in me tudi ona ni hotela... češ, če bodo hoteli imeti kakšne preiskave, bodo jih že sami naredili... in sm zamenjala osebno ginekologinjo; nova se mi je popolnoma posvetila in me pregledala, ter ugotovila, da imam endometriome po jajčnikih (sum na endometriozo) ter pregrado v maternici. No, in sedaj grem na laparo in histero... (14.10.) In potem upam, da v MB uspe...

Upam, da me tle tud sprejmete medse... user posted image

lp

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
30.9.2009 21:38:15   
Matejčika
Hej WP, seveda si dobrodošla!
Bomo držali pesti in seveda bo v prvo ratalo tukaj v MB!

P.S.:Midva imava tudi 11 let razlike!user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
1.10.2009 9:34:01   
september1
Womanpolice dobrodošla in da bi ti v MB pa zares uspelo in to v prvo.

Neposredna povezava do sporočila: 2322
1.10.2009 10:27:31   
september1
mene pa neki zanima!.z 22.10. začnem z Gonalom in kdaj začem pol z UZ? približno čez en teden al že kaj prej?hvala.študiram da bi takrat imela dopust ker ga morm še izkoristit do konc novembra.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
1.10.2009 11:28:58   
db
prvi uz imaš in potem dobiš gonal potem pa približno po enem tednu zopet uz potem pa odvisno kako se telo odziva na gonal jaz sem ga imel potem vsak dan do stop inekcije

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
1.10.2009 11:44:21   
september1
hvala db!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?