Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
,sem bla ful napihnjena že na začetku, na nuhalno sem mogla že v nosečniških hlačah, pa sploh nisem več jedla kot ponavadi.Samo kile so šle pa potem tako težko dol, tko da se morm zdej bolj merkat, pa na srečo se nisem še nič zredila
,sicer imam pa hlače še od prvič. 
. Sem šla takoj pogledat, če je še kak lušten za mene, pa vidim, da si ti ta lepšega pobrala
.
, če mamo že nastavljeno tako, da podatkov ne želimo razkriti vsem članom. Očitno si bomo mogle to drugače nastavit, če bomo želele kakšne slikice pokazat.
!
žal mi je, da se ti je to zgodilo. Tudi sama sem šla po takšni poti, ko ni bilo nič ok, ko sem izvedela za nosečnost in se je tudi slabo končalo, pa je že moralo biti tako. Bo prišel kakšen dan, ko boš čisto na tleh, potem bo pa spet bolje. Ko boš pripravljena bosta pa začela delati na drugem otročičku in upam, da se ti kmalu prikaže
.
-
mislm res ne vem točno za kaj gre - dej plis opiš - sorči.
; 27 let ;
2
Imaš kaj za povedati?
: