|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
3.10.2009 14:04:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Vidim,da kar sama tu tavam danes....user posted image

Ste vse kje zunaj,ko je tak lep sonček. jaz pa sem si sedaj še pisker sladoleda nabasala...potem bom malo pospravla,mogoče še letim se malo posončit...potem pa se moje free ure tak iztečejo...........user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
3.10.2009 15:26:41   
marta82
S Tinejem sva bila zjutraj pri dežurni P. Je imel ponoči 40 vročine. Čez dan ima okrog 38,5-39. Zvečer pa naraste. Je dal kri pa vodo pa bris grla so vzeli in gre za virozo, če se pa v dnevu ali dveh pojavijo izpuščaji pa je 6. bolezen. Do pon. mora vročina past drugače morava nazaj. Upam, da bo čimprej ok. Sem bila pa kar malo panična, ima prvič vročino in tako visoko.user posted image Sem se že odločala, če bi ga ponoči peljala na pediatrijo pa je potem po Paracetamolu padla pa še Tanč mi je sredi noči odpisala na forumu in me pomirila.

Kako ste pa kaj ve punce?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
3.10.2009 16:09:22   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Kaj je to tako čudo če sem hitro gor? user posted image

vprašala sem te če si že pokonci, nič drugega...kaj je čudnega tebi ne vem user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
3.10.2009 16:15:09   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

S Tinejem sva bila zjutraj pri dežurni P. Je imel ponoči 40 vročine. Čez dan ima okrog 38,5-39. Zvečer pa naraste. Je dal kri pa vodo pa bris grla so vzeli in gre za virozo, če se pa v dnevu ali dveh pojavijo izpuščaji pa je 6. bolezen. Do pon. mora vročina past drugače morava nazaj. Upam, da bo čimprej ok. Sem bila pa kar malo panična, ima prvič vročino in tako visoko.user posted image Sem se že odločala, če bi ga ponoči peljala na pediatrijo pa je potem po Paracetamolu padla pa še Tanč mi je sredi noči odpisala na forumu in me pomirila.

saj sem ti rekla, da se še lahko kaj razvije...6.bolezen, angina, ... Moj je imel 3 dni visoko vročino, potem je zginila in je 4 dan dobil pikice po telesu ki so trajale 3 dni in same izginile. To je bila 6. bolezen.
Ko smo pa prišli iz morja je imel 5 dni visoko vročino tudi do 40°C in šele po 5 dnevu je imel še grlo vneto tako, da je lahko takrat postavila P diagnozo: gnojna angina.
Ko je pa imel slinavko pa je tudi bila par dni vročina, pa iz ust se je nekontrolirano slinil in niti ust prav odpiral.
Vse bolezni trajajo vsaj 5-7 dni.

Za Tineja user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
3.10.2009 16:17:03   
botrca
Grem nama kosilo skuhat pa mogoče še 1x ven. Danes imava špinačo, pire krompir in on ima puranje meso jaz pa si bom skuhala hrenovko.
Tasa_m kot da bi se zmenle...user posted image . Meni so dobre...obožujem jih user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
3.10.2009 19:50:43   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj je to tako čudo če sem hitro gor? user posted image

vprašala sem te če si že pokonci, nič drugega...kaj je čudnega tebi ne vem user posted image

Oprosti napaka v komunikaciji. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
3.10.2009 19:51:32   
ly117
Marta velik koš user posted image za Tineja. Pa da se čimprej pozdravi.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
3.10.2009 19:52:26   
ly117
Zdaj pa grem gledat film na POP TV.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
3.10.2009 19:58:49   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
3.10.2009 20:20:34   
botrca

Zdaj pa grem gledat film na POP TV.

Na pop tv je kmetija...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
3.10.2009 20:21:35   
botrca
Čer user posted image .

Grem Jana nahranit, pa malo gledat kmetijo...se tipkamo kasneje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
3.10.2009 21:34:07   
botrca
Spet nobene user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
3.10.2009 22:07:36   
botrca
Nočko...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
4.10.2009 6:15:09   
matcar
Jutro!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
4.10.2009 6:16:23   
matcar
Jaz pa celo noč nisem prav spala,me je Maks kr nekaj gnjavo s flaško,pa vroče mi je blo,pa kašljala sem,eh...brez veze.Zdaj pa bom rabla 2 piskra kave,da bom k sebi prišla.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
4.10.2009 6:18:31   
matcar
Ja,mi pa smo včeraj po kosilu spali,pol pa smo šli v EP zapravljat.Sem možeku darilo kupla,ker ima te dni RD.Pa malo smo še po trgovinah hodli,pa je bila ura naenkrat 8.Pol pa domov,pa Saš-a porihtat,pa Maksa,pa sem vidla ravno dvoboj pri kmetiji,te pa sem kr pred tv-jem ostala,mi ni blo za nič več.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
4.10.2009 7:53:39   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa celo noč nisem prav spala,me je Maks kr nekaj gnjavo s flaško,pa vroče mi je blo,pa kašljala sem,eh...brez veze.Zdaj pa bom rabla 2 piskra kave,da bom k sebi prišla.user posted image

evo ti ruke!!

Jaz tud nič...zgleda da lunauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
4.10.2009 7:55:54   
arabela*
Jutro...............user posted image

Ma slabe volje sem...včeraj je mama spet vozla A in M po EP,ko ve kak sem alergična.In seveda je tam A nekaj spet staknila in jo je čez noč zakuhalo.Ma za znoret no. Ne vem,kaj ima od tega,da ju vlači tja in izpostavljatuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.10.2009 7:56:13 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
4.10.2009 7:56:49   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,mi pa smo včeraj po kosilu spali,pol pa smo šli v EP zapravljat.Sem možeku darilo kupla,ker ima te dni RD.Pa malo smo še po trgovinah hodli,pa je bila ura naenkrat 8. sm=smiley36.gif]

lepo enimuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
4.10.2009 8:07:55   
arabela*
A in M pa sta obe v stajici,naslonjene na ograjico in gledata živ žav. Kak sta luštniuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
4.10.2009 8:12:48   
botrca

Ma slabe volje sem...včeraj je mama spet vozla A in M po EP,ko ve kak sem alergična.In seveda je tam A nekaj spet staknila in jo je čez noč zakuhalo.Ma za znoret no. Ne vem,kaj ima od tega,da ju vlači tja in izpostavljatuser posted image

Ni A dobila od včerajšnjega EP, ker bolezen ne izbruhne v enem dnevu...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
4.10.2009 8:14:34   
botrca
Dobro jutro user posted image .

Mi smo pa super spali...samo 2x se je nekaj premetaval,ampak je takoj nazaj zaspal. Zdaj pa kuham kavo, pol pa zajtrk pa...ne vem še.

Kaj kuhate danes? No za Sarayo ni to vprašanje, ker itak gre k tašči.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
4.10.2009 8:20:21   
botrca
Matcar in Saraya user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  da prideta k sebi...user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
4.10.2009 8:22:35   
arabela*

Ni A dobila od včerajšnjega EP, ker bolezen ne izbruhne v enem dnevu...

Eh...ma kaj je potrebno vlačit otroke tja,ko je milijon turistov in svega svašta okuženega....Pa jih ravno tja nonstop vozi..user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
4.10.2009 8:23:32   
arabela*

No za Sarayo ni to vprašanje, ker itak gre k tašči.

ne grem danes,se mi ne da..pa še avta nimam doma.
Sem pa čufte včeraj skuhala ,pa pire bomo imele zravenuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?