|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
3.10.2009 7:45:45   
matcar
Jutro!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.10.2009 7:47:05   
matcar
Jaz pa sem danes malo boljše.user posted image user posted image user posted image Mislim pa,da sem Maksa nalezla,nekaj šmrka,revež.user posted image Upam,da ga nisem,pa da je to samo od vremena,ker nisma bila dosti skupaj teh nekaj dni.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.10.2009 7:51:50   
christiana21
matcar, čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še pikapoke za Maksa, da se ni nalezel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa pikapoke za Saša in Leo, da se ne bosta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Aja,

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.10.2009 7:52:43   
christiana21
Ups, prehitro sem stisnila.
Nadaljujem... Aja, pa Gloria lula, so pleničke mokre, sam izgleda, da malo bolj vpijajo, pa nisem čutilauser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.10.2009 7:58:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

Nič, jaz grem danes kr spat.  Sem jutri spet samohranilka in mi počasi to že najeda. Bomo spet mal zaorali počasi user posted image user posted image
Lahko noč punce!

kaj pa jas ko sem vsak dan sama....ata pride komaj ob 18.....te razumem da ti vreuser posted image user posted image ....lahko noč...pa kaj lepega sanjaj

pr nam je čist enako. Zjutraj ob 6h odide in pride okol 18h. Pa OK saj razumem da mora delat (nekdo mora a ne? user posted image ) ampak da pa je to vsaka sobota, medtem ko pa je drugi lahko doma 3 dni ker imajo danes krst user posted image user posted image To mi pol zavre user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.10.2009 7:58:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ojoj punce pa kaj toliko jamrate da ste same, kaj bi pa naredile če bi imele situacijo kot jo imam jaz, ko moj cele dneve dela. Služba mu zasede 90% vsega časa, delovni čas ima do 00.00, v nedeljo do 21h če ni kakega gosta. Dela petke in svetke. Dajte no, saj pa ni tako hudo.
ma botrca ti imaš že večjega pobalinčka pa je verjetno lažjeuser posted image . Ne vem kak je, sam ugotavljam. Verjetno se nea rad po rokah nosi in že ko mu nekaj rečeš razume,medtem ko pa Liji lahko milijonkrat povem da me križ buba in je ne morem nosit pa me sam pogleda in se mi nasmeji v upanju da jo čim prej vzamem user posted image
Pošiljam pa ti user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.10.2009 7:58:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa sem danes malo boljše.user posted image user posted image user posted image Mislim pa,da sem Maksa nalezla,nekaj šmrka,revež.user posted image Upam,da ga nisem,pa da je to samo od vremena,ker nisma bila dosti skupaj teh nekaj dni.
user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da boste čimprej vsi zdravi!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.10.2009 7:58:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ups, prehitro sem stisnila.
Nadaljujem... Aja, pa Gloria lula, so pleničke mokre, sam izgleda, da malo bolj vpijajo, pa nisem čutilauser posted image
user posted image user posted image user posted image super za Glorio !!

Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.10.2009 8:00:34   
tasa_m
Aja, pa dobro jutro.

Noč je bila katastrofa user posted image ampak bomo ćže preživeli. Počasi bova šli na sprehod..morava včerajšni dan nadoknadit
user posted image

kako je kaj Tinej od Marte ?? A ve katera? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.10.2009 8:10:54   
arabela*
Grem v šolouser posted image

lep dan vsem....se tipkamouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.10.2009 8:11:45   
christiana21
Saraya, maš izpit?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.10.2009 8:24:51   
ly117
Jutro!

Matcar me veseli da si že bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.10.2009 9:02:18   
tasa_m
A mi lahko prosim ena pove, če lahko dam že Liji hrenovko? Sem jo imela namen danes za kosilo naret pa dat, pa zdaj se ne spomnim če že lahko ali  ne?
Help meee user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.10.2009 9:13:51   
nebo
Ojla, vidim, da ste vse nekam boge....user posted image , ampak danes bo sonček in bo takoj bolje...user posted image

Vse pošiljam user posted image , da ste čimhitreje zdrave....ali pa user posted image , da so zdravi....

Je pa jutri polna luna, zato, pa mi že tri dni slabo spimo - vse baje mine!!!!!

Jaz sem sedaj prekolesarila 10 km, telovadla, dobila fuuuuuuullllllllll energije in sedaj pod tuš glavo prat....pa venuser posted image

Čao bao

Aja Saraja, če držiš vse tipke skupaj naenkrat, ki sem ti jih napisala, dobiš 100 % opombo....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.10.2009 9:14:41   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

A mi lahko prosim ena pove, če lahko dam že Liji hrenovko? Sem jo imela namen danes za kosilo naret pa dat, pa zdaj se ne spomnim če že lahko ali  ne?
Help meee user posted image

Če ste jedle že drugi mesek in če je hrenovka telečja nima kaj biti...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
3.10.2009 9:37:02   
botrca
Dobro jutro user posted image .

Matcar zate in za Maksa..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tasa_m jaz ji še ne bi dala hrenovke, ker saj vemo kaj je v njih. Pa ni važno ali je telečja, puranja...Jaz sem mu dala po dopolnjenem enem letu. Rajši ji daj različne vrste mesa ko ji kuhaš kosilo. To je moje mnenje, ti pa naredi po svoji lastni presoji.

Marta82 kako pa je Tinej? Aja pozabila sem ti povedat, da si dala zelo lepo ime sineku user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Nebo ti si pa prava športnica, zato pa že zdaj malo po porodu super zgledaš...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Christiana21 super, da Klara Gloria lepo lula. Veš, saj ni vedno kaj narobe če plenička ni vedno polulana. Glavno, da se je rešlo. Zate in zanjo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Saraya kaj vsako soboto imaš predavanja? Pa samo ob sobotah? Kdo ti pa Mariso in Anejo pazi?

Vrtnica79 tebe pa že kar pogrešam...user posted image . Oglasi se kaj.

Ly117 kaj si že pokonci? Kako je moj šmeker Luka? Komaj čakam da ga vidim, ker mi je ful pojava ko me gleda kako maham z rokami. Kaj ti bi imela glasbeni lok zanj? Jaz ga imam in ti ga lahko tudi posodim. Kengurujček je še aktualen? Si ga fejst uporabljala tudi na morju?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
3.10.2009 12:07:00   
ly117

Ly117 kaj si že pokonci? Kako je moj šmeker Luka? Komaj čakam da ga vidim, ker mi je ful pojava ko me gleda kako maham z rokami. Kaj ti bi imela glasbeni lok zanj? Jaz ga imam in ti ga lahko tudi posodim. Kengurujček je še aktualen? Si ga fejst uporabljala tudi na morju?

Kaj je to tako čudo če sem hitro gor? user posted image
Luka je super. Pridno raste. Kengorujčka na morju nisem uporabla čeprav bi nam zadnji dan prišel prav. Drugače pa bo bolj zdaj aktualen ko bo slabo vreme, dež pa tako da boma lahko malo ven skočla. Imam jaz glasbeni lok sem ga dobila, drugač pa hvala za ponudbo. Sicer mu je pa itak vsaka stvar zanimiva 5 minut.

< Sporočilo je popravil ly117 -- 3.10.2009 12:10:07 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
3.10.2009 12:50:12   
botrca

ma botrca ti imaš že večjega pobalinčka pa je verjetno lažjeuser posted image

ja, lažje v smislu da ga ne rabim nosit razen ko ga previjam, dam v stol da je, k oigrače pobirava...tak, da mi nič ni lažje.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
3.10.2009 12:52:22   
botrca
Kaj ste vse zunaj? Midva sva šla malo na sprehod, zdaj sva prišla noter, skuhala sem mu mlečni obrok pa jest, nato pa spat.

Se tipkamo...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
3.10.2009 12:59:51   
arabela*
Eto,jaz sem doma...sem si še kofetkanje privoščla,pa malo sem zapravljala po mestuuser posted image

zdaj pa sem si pakl juho kar naredila,ker sem lačna ko pes.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
3.10.2009 13:01:37   
arabela*

Saraya kaj vsako soboto imaš predavanja? Pa samo ob sobotah? Kdo ti pa Mariso in Anejo pazi?

ne,zdaj ko je ta projektni del,je še sobota vključena in sicer slabi dve uri samo.Pa še med tednom seveda.....komaj drug mesec štartam zares in sicer takrat bojo pa skoraj vsak dan predavanjauser posted image

A in M sta pri babiciuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.10.2009 13:02:42 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
3.10.2009 13:02:23   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Saraya, maš izpit?

ne,samo predavanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2122
3.10.2009 13:29:12   
arabela*
Vidim,da kar sama tu tavam danes....user posted image

Ste vse kje zunaj,ko je tak lep sonček. jaz pa sem si sedaj še pisker sladoleda nabasala...potem bom malo pospravla,mogoče še letim se malo posončit...potem pa se moje free ure tak iztečejo...........user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
3.10.2009 14:03:07   
tasa_m

Tasa_m jaz ji še ne bi dala hrenovke, ker saj vemo kaj je v njih. Pa ni važno ali je telečja, puranja...Jaz sem mu dala po dopolnjenem enem letu. Rajši ji daj različne vrste mesa ko ji kuhaš kosilo. To je moje mnenje, ti pa naredi po svoji lastni presoji.
aha, hvala lepa. Ja,samo danes ker sem ful pucala, sem sam hrenovke skuhala pa sem ji misla dat.
Zdaj itak spi. Ji bom pol polento pa zelenjavo skuhala pa bo tudi se napapcala. Drugače pa jo bom mal prešvercali pa jo bomo na ziz dali user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
3.10.2009 14:04:11   
tasa_m

ma botrca ti imaš že večjega pobalinčka pa je verjetno lažjeuser posted image

ja, lažje v smislu da ga ne rabim nosit razen ko ga previjam, dam v stol da je, k oigrače pobirava...tak, da mi nič ni lažje.
aja, no to pa je tud res ja..nisi kaj dost na boljšem user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?