|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
2.10.2009 9:43:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Šibam k zobozdravniku. user posted image
user posted image če bo kakšna bolečina prisotna.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
2.10.2009 10:23:16   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ravno zajtrkujem in se cmerim zraven....ko sem 24 ur gledla,kaka prometna se je zgodila.user posted image

grem gledat...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
2.10.2009 10:26:42   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jutro. Tinej je boljše.user posted image

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
2.10.2009 10:27:40   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Šibam k zobozdravniku. user posted image

Saj nič ne boli...user posted image  kar pogumno.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
2.10.2009 10:46:24   
arabela*
Bravo Tinejuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
2.10.2009 10:46:55   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ravno zajtrkujem in se cmerim zraven....ko sem 24 ur gledla,kaka prometna se je zgodila.user posted image

grem gledat...

ma ne morem si pomagat,full me zbedirajo take stvariuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
2.10.2009 10:48:21   
arabela*
Joj...kako vreme-

Bi morala it na kabelsko malo plačat račun........pa ne moremuser posted image

Smo že zjutraj bile mokre,ko smo šle v vrtecuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
2.10.2009 11:16:07   
botrca
Saraya sem videla kaj se je zgodilo...user posted image  user posted image  user posted image ...zaradi bedakov nastradajo nedolžni.

Počakaj do jutri pa pojdi plačat kar imaš, ker bo jutro lepše vreme user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
2.10.2009 12:19:06   
botrca
Tasa_m imaš zs.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
2.10.2009 12:54:39   
matcar
Ojla!
Jaz pa sem vedno slabše,me kuha 100/h,nahod za pop....it,kašljam,grlo boli,pa v pljučih me tak peče.kot bi mi gorelo noter.user posted image user posted image user posted image Najhuje pa je to,da lahko user posted image okužim,pa odležat ne morem polek njih.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
2.10.2009 13:37:01   
nebo
Ojla, grdo vreme pa ste že vse boge....

Veste kaj en velik user posted image user posted image  vas reši....

Matcar NE KADI!!! VIDIM TE!!!

Jaz pa sem celo dopoldne pospravljala, sedaj grem jest in potem po Niko....Rok pa spi...

Ej kako pa kaj kg Matcar??

Saraya kaj je šlo na računalniku tisto od včeraj??

Ly dobrodošla doma??

Botrca upam, da si ti kaj bolje!! Jojo moram it...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
2.10.2009 14:09:27   
marta82

Eh pa ga spet kuha.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
2.10.2009 14:21:29   
doris04
dan tut z moje strani...kak sn tečna kr nemoremo vun....mala žlendri...user posted image žica pa hodi k vratom...počakam še pol ure pol pa kengorujčem, marela in letimo en kroguser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
2.10.2009 14:22:01   
doris04

boščekuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
2.10.2009 14:50:26   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Saraya kaj je šlo na računalniku tisto od včeraj??

ne gre mi naredituser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
2.10.2009 15:18:40   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Botrca upam, da si ti kaj bolje!!

Ja ko sem pod tabletami...ko pa popustijo pa zopet enako...user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
2.10.2009 15:19:02   
marta82
Saraya postavi se tja kjer bi rada imela številko oz. sprotno opombo. Potem poiščeš zgoraj jeziček vstavi - sprotno opombo (ali nekaj podobnega). Avtomatsko ti številči ti pa pišeš spodaj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
2.10.2009 15:19:12   
botrca

Pelji ga k P.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
2.10.2009 15:21:10   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ojla!
Jaz pa sem vedno slabše,me kuha 100/h,nahod za pop....it,kašljam,grlo boli,pa v pljučih me tak peče.kot bi mi gorelo noter.user posted image user posted image user posted image Najhuje pa je to,da lahko user posted image okužim,pa odležat ne morem polek njih.

Pojdi si v lekarni kupit pastile tantum verde in ustno vodo tantum verde s katero boš grgrala grlo...svetovne in edine ki so meni pomagale ko me je grlo bolelo in ta voda je super user posted image . Dva dni pa bo boljši boš videla. Pa dosti čaja, nič cigaretov...boljši zdaj da reskiraš da res ne okužiš user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 2.10.2009 15:22:09 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
2.10.2009 15:21:59   
marta82
Botrca sva bila včeraj pa ni nič videti. Ušesa, grlo, pljučka so ok. Pa tudi Tanč sem pisala in pravi naj počakam kake 3 dni, da je kar nekaj virusov kjer otroka nekaj dni kuha potem pa pridejo še drugi znaki. Zdaj sem mu dala svečko, ker je imel 39,2. Če se jutri ne bo nič izboljšalo ga pa peljem nazaj oz. k dežurnemu (to bo tretji dan vročine).

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
2.10.2009 15:23:14   
botrca

Botrca sva bila včeraj pa ni nič videti. Ušesa, grlo, pljučka so ok. Pa tudi Tanč sem pisala in pravi naj počakam kake 3 dni, da je kar nekaj virusov kjer otroka nekaj dni kuha potem pa pridejo še drugi znaki. Zdaj sem mu dala svečko, ker je imel 39,2. Če se jutri ne bo nič izboljšalo ga pa peljem nazaj oz. k dežurnemu (to bo tretji dan vročine).

Ja lahko se še kaj razvije...mogoče 6.bolezen, angina...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
2.10.2009 16:32:05   
christiana21
Mi smo tudi bolani, pa še slabokrvni za povrh.
Danes je naša princeska bila pri pediatrinji, dobila je kapljice proti driski in sirup s paracetamolom - ima neko virozouser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
2.10.2009 16:53:25   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Mi smo tudi bolani, pa še slabokrvni za povrh.
Danes je naša princeska bila pri pediatrinji, dobila je kapljice proti driski in sirup s paracetamolom - ima neko virozouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.10.2009 19:04:32   
christiana21
Punce, kako vem, da je Gloria dehidrirana? Ji je dosti, da pije samo mleko, čajčka namreč ne mara in ne pije.
Včasih je bila vsaka plenička polulana, zdaj pa ni, ali je vsaka druga, ali pa vsaka tretja.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
2.10.2009 19:16:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Punce, kako vem, da je Gloria dehidrirana? Ji je dosti, da pije samo mleko, čajčka namreč ne mara in ne pije.
Včasih je bila vsaka plenička polulana, zdaj pa ni, ali je vsaka druga, ali pa vsaka tretja.
to pa mislim da ni OK. Meni je rekla P. in patronažna, da kak ni plenička polulana moram takoj k zdravniku. Da lulat mora.

Klara Gloria user posted image user posted image user posted image
Tinej    user posted image user posted image user posted image
matcar user posted image user posted image user posted image
botrca
  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Otrok vam pove, da je istospolno usmerjen
rotkappchen

poslal/a bi ga/jo k psihiatru (12%)

to se mi ne more zgoditi (4%)

odpovedal/a bi se ga/je (1%)

sprejel/a bi to (82%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!