|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
2.10.2009 19:21:20   
christiana21
Sam, berem pa, da pri pleničkah za enkratno uporabo je težko vedet če je polulana al ni, ker je mogoče, da je malo manj urina, pa se niti ne čuti, da je lulala. Bom jaz poskušala papir dat v pleničko, pa se bo najbolj videlo. Driske sicer mala nima hude, v stomici ni veliko kakca ( je toliko kot navadno), ampak je pa bolj tekoče (težko je pa videt koliko, ker se stoma spira in malo vode ostane notri), bruha tudi ne, tako, da jaz mislim, da ni neke velike nevarnosti za dehidracijo...samo me vseeno malo skrbi.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
2.10.2009 19:35:33   
tasa_m
Christiana če te skrbi, pol pa pokliči k zdravniku pa vprašaj. Nekdo ti mora povedat kako in kaj. Pošiljam ti user posted image

Nič, jaz grem danes kr spat.  Sem jutri spet samohranilka in mi počasi to že najeda. Bomo spet mal zaorali počasi user posted image user posted image
Lahko noč punce!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
2.10.2009 19:50:49   
doris04
čeruser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
2.10.2009 19:52:44   
doris04

Nič, jaz grem danes kr spat.  Sem jutri spet samohranilka in mi počasi to že najeda. Bomo spet mal zaorali počasi user posted image user posted image
Lahko noč punce!

[/quote]
kaj pa jas ko sem vsak dan sama....ata pride komaj ob 18.....te razumem da ti vreuser posted image user posted image ....lahko noč...pa kaj lepega sanjaj

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
2.10.2009 19:54:25   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Christiana če te skrbi, pol pa pokliči k zdravniku pa vprašaj. Nekdo ti mora povedat kako in kaj. Pošiljam ti user posted image

se strinjam....pokliči pa boš bolj mirna....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
2.10.2009 19:55:37   
doris04
[
Klara Gloria user posted image user posted image user posted image
Tinej    user posted image user posted image user posted image
matcar user posted image user posted image user posted image
botrca
  user posted image user posted image user posted image

[/quote]
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi z moje strani vsem

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
2.10.2009 20:30:10   
botrca

botrca  user posted image user posted image user posted image

hvala, upam da bo pomagalo user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
2.10.2009 20:34:21   
botrca
Ojoj punce pa kaj toliko jamrate da ste same, kaj bi pa naredile če bi imele situacijo kot jo imam jaz, ko moj cele dneve dela. Služba mu zasede 90% vsega časa, delovni čas ima do 00.00, v nedeljo do 21h če ni kakega gosta. Dela petke in svetke. Dajte no, saj pa ni tako hudo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
2.10.2009 20:34:59   
botrca
Aja pa dober večer...user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
2.10.2009 20:37:46   
matcar
Punce,jaz vas samo na hitrco pozdravim,pa grem ležat,se fuuuul slabo počutim.Botrca,meni edino daleron cold 3 pomaga,sem si ga danes kupla,pa bomo vidli.Kuha me več ne,pa malo lažje diham.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
2.10.2009 21:06:00   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ojoj punce pa kaj toliko jamrate da ste same, kaj bi pa naredile če bi imele situacijo kot jo imam jaz, ko moj cele dneve dela. Služba mu zasede 90% vsega časa, delovni čas ima do 00.00, v nedeljo do 21h če ni kakega gosta. Dela petke in svetke. Dajte no, saj pa ni tako hudo.

zato ste pa druge tu da lahko  ene malo pojamramo ne???user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
2.10.2009 21:06:58   
arabela*

Sem jutri spet samohranilka in mi počasi to že najeda. Bomo spet mal zaorali počasi user posted image user posted image

jaz sem tud cel vikend sama z otroci...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
2.10.2009 21:08:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

zato ste pa druge tu da lahko  ene malo pojamramo ne???user posted image user posted image

itakuser posted image ...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
2.10.2009 21:10:30   
arabela*

ojoj..tvoj pa ima res pester delovnik.

Imaš pa ti to srečo,da je Jan nezahteven.....pri mojih dveh bi se ti tak odrolalo,no pri M user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
2.10.2009 21:27:00   
ly117
Čer!

Jaz vas tudi na hitro malo pozdravim, se grem malo stisnit k mojemu dokler je še gor.

Doris mi sma pa fajn ne, prvo jamramo, da prideš prej gor na RR,  pol pa ko prideš pa nas ni. user posted image

Pa vse ki imate težave z zdravjem in z svojimi bebicami pa vam pošiljam en velik koš user posted image inuser posted image .

Lahko noč punce pa faj čvekajte.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
2.10.2009 21:27:15   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Imaš pa ti to srečo,da je Jan nezahteven.....pri mojih dveh bi se ti tak odrolalo,no pri M user posted image

eh, križ bi jo revo še bol bolel ko bi za M dirkala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
2.10.2009 21:29:03   
doris04

Doris mi sma pa fajn ne, prvo jamramo, da prideš prej gor na RR,  pol pa ko prideš pa nas ni. user posted image

[/quote]
samo res, pol pa pridem pa čem jamrat.... pa nema nikog...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
2.10.2009 21:42:11   
arabela*

samo res, pol pa pridem pa čem jamrat.... pa nema nikog...user posted image user posted image user posted image

citiranje te jezi............
pisat moraš spodaj pod quote,če ga zbrišeš,pa dobiš tak šmorn...user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
2.10.2009 21:44:13   
botrca

Ja to si ti misliš, da Jan ni zahteven...veš kak je šele meni ko imam non-stop probleme s križem...pa si moj ne more vzet fraj...pa se moram znajti kakor vem in znam...niti malo ni lepo biti v takšni situaciji verjemi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
2.10.2009 21:46:13   
botrca

eh, križ bi jo revo še bol bolel ko bi za M dirkala

misliš, da nisem za Janom dirkala ko je bil v tej fazi? Pa še kako, sama z njim pa z bolečinami ker me je februarja letos vrglo v posteljo glih ko se je na noge postavljal. Jaz pa malo na kavču malo za njim letala in se sklanjala. Zvečer pa kreme, tablete, od sile sem se tudi jokala, mojega pa od nikoder...

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
2.10.2009 21:51:56   
doris04
user posted image user posted image saraya ...glavno da ti prebereš kaj jas napišem...šmorn pa more bit..user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
2.10.2009 21:52:51   
botrca
Grem tudi jaz danes malo prej spat.

Nočko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
2.10.2009 22:21:06   
doris04
lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
3.10.2009 7:17:26   
arabela*

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
3.10.2009 7:23:40   
christiana21

Sem jutri spet samohranilka in mi počasi to že najeda. Bomo spet mal zaorali počasi user posted image user posted image

jaz sem tud cel vikend sama z otroci...user posted image

Dobro jutro!

Danes sem tudi jaz sama cel dan, gre nekaj moj svojemu bratu pomagatuser posted image , svašta. Sicer pa sva se itak že včeraj zaradi tega skregala, je bilo kar pestro. Je šel stran...domov spat, ampak je potem prišel nazaj.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?