Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Kava in sprehod sta itak na sporedu, bolj sem bla tečka ker sem imela ful neke plane kako bom pospravljala, pa se mi ni dalo dvignit riti
Lindi tebe pa čisto zastopim... tut pri nas še rihtamo en prizidek, smo zasteklili atrij pred stanovanjem, da bo v sobi več prostora še za našo
, pa se zdej tut skos nekej vleče, pa misliš da si že pr koncu in da boš končno lahko pripravu stvari pa se vsakič še neki zakomplicira. Jst pa tut kr utrujena pa tut že kr težko prenašam ves ropot pa umazanijo pa skos nekej. Upam, da ne bom res čist zadnjo minuto postljce in previjalne skup šraufala
. No ampak mava pa kr skupej rok
. Pri meni pa še 21 dni do PDP... no kmal 20...
... sam upam da ne bom zaspala tam notri
jest sem čist utrujena... dopoldne sprehod, popoldne sprehod, s tamalo non stop... skratka, ni mi dolgčas, in če se zdaj ne začne kmal kej dogajat, se nikol ne bo
pojma nimam kaj je to blo, bi razumela dopoldne, da je to od amnie, ne pa zvečer??? No, to je blo to, je blo ful čudn, kot da bi blo roza-rjavo-rdeče, sem pomislila na čep, pa ni blo nič sluzi
hvala
. Upam da bo čim manj matranja in da hitro dobi nagrado v naročje
...da se ti čimprej pokaže in zajoka na prsih