Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...no pol pa bom prej šla delat, čeprav se naslednje leto ne bom preveč izpostavljala soncu, ker bom frišna mamica...
kaj vem...bi se mogla ful ojunačit...pa ne zaradi bolečine...sploh ne ker imam visok prag...ampak zato...ker nimam rada enakih stvari dolgo...ful rada menjavam...velikokrat sem si kakega narisala al pa nalepila...pa sem se ga že čez neki časa naveličala...tko da bolj zato se bojim...ker tahega si glih ne moreš spreminjata ne
- sem strokovno razložila zelo
?
No jaz sem se samo smejala....sem pa bila najprej predenj je delala uz prav v strahu...pa še ko je začela z uz - jem ga ni takoj našla...ker se je vsidral še bolj zadaj kot tamala in mali...ki sta bila oba z nizkimi posteljicami....
bi naj bila tam od 15- 18. enkrat, tak da ne vem , o pa je bla po moje pred vikendomm, mal še bom počakala, s testki, sam dans so še pa joške mal čudne, res me zanima
bomo nardil pograd še nad tavečjim ležiščem in bo prostora magari za 6 oseb