Freycha
|
dobro jutro..... sem prebrala, pa vidim, da ste pri zobeh, ki je ravno pri nas doma aktualna tema. Dita ima že en teden tečnobo na sporedu, zdej smo ugotovili, da ji očitno petke izraščajo. To bo spet dolgotrajen proces, pa očitno boleč.... mah, bomo že se tolažim s tem, da bomo vse skupaj le 1x dajali čez, pa sem takoj dobre volje V glavnem, kar se zalivk tiče, se tudi strinjam z madejko, da ne dajajo tega samo otrokom, kjer je doma higiena problem. Predvsem se mi zdi pomembno kvaliteta zoba, seveda tudi kvaliteta čiščenja in prehranjevalne navade. Naša cukra praktično ne vidi, ker je na vse alergična in res nimamo problemov (zaenkrat in trkam) z zobmi, dočim ima kolegica, ki ima malenkost starejšega fantka full probleme s tamalim, ker mu sicer zelo natančno in pogosto umiva zobke, ampak se že prve rjeva oz. črne lise kažejo..... V glavnem, mi imamo posvetovalnico nekje na tri do 6m. Ne naroči, ti moraš potem sam poklicat..... verjetno bom zdaj enkrat poklicala, da bi šli na pregled, tudi da pregleda petke, če res ven rinejo, pa pogovorili se bomo o zalivkah.....
|