skuštrana
|
Hojla.. Da se javim malo med pauzo, ki sem si jo vzela. Liza ni v vrtcu, kar pomeni da so vsi trije doma, jaz pa sama. Pa še stanovanje nekaj redizajniramo - selimo otroško sobo v večjo in je cel kaos... 10ka, Arsenu tudi rastejo zobki, že kaka mesec ali več in noče nič jest. No poje mogoče tretjino tistega kar je prej. Ampak pije pa full, tudi do liter in več na dan, tako da se ne sekiram. Pingi, Racmanke - oton je v njih, razen ponoči, nimam moči da se še ponoči vstajam in mu menjam plenice, Arsen pa je doma brez ( mogoče se me usmili in začne uporablajt kahlico ) ali pa v Racmanki, za ven pa mu dam navadno, ker glede na to, da full pije tako tudi lula in mu moram racmanke menjat na pol ure, ker mu drugače vse skozi pride.To se mi pa ne da Volna, je full easy, jaz jih perem enkrat mesečno na programu za volno, drugače jih samo zračiš, no, če so pokakane jih moraš večkrat, problem je ker se kar dolgo sušijo pa lanolizirat jih moraš. Perem jih pa s koščkom navadnega mila, ki ga nastrgam in dam tja ko daš prašek. Lanoliziranje, jaz malo vode, kapnem v njo malo bebi šampona, nato daš na štedilnik, zavreš in vmešeš noter za oreh veliko čistega lanolina (kupiš v lekarni kjer sami mešajo kreme, tam ga sigurno imajo, reci da rabiš za delat kremo doma) in pokuham, nato pa to zmes vmešam v kakšen liter vroče vode in v to potopiš hlače. Ma, zdej sem tak opisala da izgelda full komplicirano, ampak ni Noter pustiš čez noč, pol ožmeš in posušiš. Ni treba tega delat po vsakem pranju, recimo po vsakem tretjem je ok. Pač, ko vidiš da puščajo... 10ka, Oton vedno začne jokat ko moram jaz jest Čestitke vsem slavljencem, mi praznujemo v nedeljo, če bo vreme - zunaj..Drgač pa klinc gleda vse skupaj