|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
24.9.2009 22:56:05   
Kasija
10ka kje je razprodaja superfitk?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
25.9.2009 8:22:32   
sanwebdra
JA, seveda, drugi "oktoberček" JAKA - VSEEEEEEEEEE NAJBOLJŠE.user posted image

user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
25.9.2009 12:28:25   
Ulaa
Jaka vsa najboljse!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
25.9.2009 13:46:41   
10ka
živa -bom kar objavila, ker verjetno še koga zanima http://www.zirafa.si/ (imajo 65% popust ker zapirajo trgovino)

kasija - v šentvidu. kakšno št. ima elian, lahko se pozanimam kateri modeli so še in kakšne ceno so.

tjaša je danes doma ker že od včeraj nekaj  čudno šepa. sem jo kar k zdravniku peljala (takrat valda ni šepala in to je bilo edinih 5 min zdrave hoje danes), pa ni nič narobe. vseeno je nisem peljala v vrtec, tako da imamo celodnevni domači žur user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
25.9.2009 14:15:36   
pingi
Ja, ful sem užaljena, ker se nobena ni spomnila na našega Jakata in njegov RDuser posted image zato se nisem nič javila.
Mal heca, a ne. Hvala za vse čestitke, pa čeprav en teden kasneje.user posted image

Mi smo v redu. Včeraj in danes sem sama z obema, ker je šel možek na seminar v Portorožuser posted image
Pa nam kar gre. Včasih je malo dretja, ampak sem presenetljivo skuliranauser posted image

Vse je bistveno lažje, ker ima Jaka zelo rad Majo in ni kakšnih ljubosumnih izgredov. Zjutraj takoj prileze k nama v posteljo in se uleže zraven Maje pa jo boža (pa dudo bi ji rad dal v ustauser posted image ) Pa če joka ji takoj prinese kakšno igračo, da bi bila, tako on pravi "vesela". Pomaga mi pri previjanju, pa tudi med dojenjem (k sreči se Maja ne doji maratonsko dolgo) je zelo uvideven. Ok, hoče sedet na istem stolu, ampak to še ni tak problemuser posted image
Danes sem šla prvič v šoping (če Hofer in Lidl štejemo za šopinguser posted image ) z obema in ni bilo težav.

V nedeljo smo pa imeli prvi del praznovanja Jakatovega RD (za prijatelje), to nedeljo sledi nadaljevanje za bližnje sorodstvo, z edino razliko, da bo tokrat jagodna torta, prejšnjo nedeljo je bila pa borovničevauser posted image

Joj, ko berem kakšne težave imate z vrtcem, sem res vesela, da je Jaka doma. No, bom pa drugo leto jaz jamrala, ko bomo imeli podobne težave.

10ka, ja, jaz tud skoz kupujem nove in nove čevlje, ker mu tolk raste noga. Samo ne kupujem ravno cicibank za 50 evrov, ampak se čist dobro obnesejo Hoferjevi čevlji in supergeuser posted image

Srečanje - praznovanje RD desetk
A ste za to, da se dobimo desetke spet v čimvečjem številu in skupaj proslavimo rojstne dneve vseh naših malčkov?
V mislih imam srečanje enkrat novembra, ko bodo mimo že vsi rojstni dnevi in bi se lahko dobili kakšno soboto. Problemček je edino, da takrat ne bo več ravno vreme za piknik varianto, zato bi se morali dobiti nekje notri, po možnosti na kakšnem prostoru z igrali, da bi imeli naši navihanci kaj za počet. Ali pa kakšna telovadnica??
Klaudia, ti si že nekaj pisala o tem. A se da kaj ugodnega najeti?

Baje je v Mariboru eno novo veliko notranje igričše (Bumbar, ali nekaj takega)?? Štajerke, a kaj poznate?

No, povejte, če ste kaj zainteresirane za takšno srečanjeuser posted image

Kinnie, upam, da že cartaš...

Noa1, še enkrat čestitke, da si spravila na svet tako veliko dečvico. Pa čimprejšnje okrevanje!

Uživajte v lepih jesenskih dneh!

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
25.9.2009 22:01:32   
mama06
Pozdravljene mamice!

ker je taka debata o vrtcih, vam moram povedati, da z našim že od začetka nimamo težav - razen, če premalo spi, potem se joče in pravi, da bi ajaluser posted image . Zjutraj ga nekaj čel pol sedmo komaj zbudiva, tudi če gre ob 7.-ih spat, nato se odpeljemo v vrtec, kjer gre kar sam v skupino in nama maha papa. Pridno je, se igra, hodi na kahlico, spi, če ga moja mami ne odpelje spat domov,...skratka resnično brez težav. Upam, da bo tako ostalo.

Sedaj pa grem spat, ker sem utrujena kot user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
28.9.2009 13:28:56   
pingi
Hmmm, a je moj predlog kriv, da se nobena nič ne javi?user posted image

Verjetno ste vse zelo zaposlene, a ne.

Nič, bom pa jaz nekaj napisala, da bomo sploh na prvi strani. Danes smo prvič kopali našo frajlico in ji je bilo kar všeč, sploh glede na to, da sem jo morala zato zbudit. No, zdaj pa že od takrat (10h) dalje spi, tako da jo je očitno izmučilouser posted image
Se je pa v manj kot treh tednih poredila za 1,2 kg. Hihi, bo očitno okroglinka po mamici user posted image

Kinnie, sem videla, da si še 2 v 1. Dajmo, dajmo, da boš še ujela september. user posted image user posted image Če ne boš imela pa še enega desetkota, kar je tudi fajnuser posted image

Evo, se preveč hvalim. Je že alarm.

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
28.9.2009 16:25:40   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Kinnie, sem videla, da si še 2 v 1. Dajmo, dajmo, da boš še ujela september. user posted image user posted image Če ne boš imela pa še enega desetkota, kar je tudi fajnuser posted image

user posted image user posted image user posted image

se mi obeta ja, še en desetkouser posted image user posted image user posted image
So me sicer v petek sprejeli, pa sem jih prepričala, da so me tudi odpustili in zdaj čakamoooo.....no malemu nič ne manjka in se je očitno odločil, da bo podaljšaluser posted image
Danes so ga namerili 4kg user posted image user posted image , tako da mu bom počasi odrekla gostoljubje...user posted image ....samo dečko se ne da....

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
28.9.2009 22:56:37   
2ursae
o, jaka, vse najboljše user posted image  - sem pa res precej v zamudi user posted image , se bom probala oddolžit z eno lepo slikico .... da mal pobrskam ....

user posted image

ma ne, čaki, tale je boljša, pa VEČJA user posted image

user posted image

skratka, stari, vse tanajboljš user posted image

pri nas ni nič novega, se ne javljam ravno veliko, ker komaj vem, kje se me glava drži. Saj bo minilo user posted image .

da vam povem, kolk sem bila v soboto user posted image . Zjutraj sem zrihtala tamaladva, Anže je že odlaufal k igračam, Bor pa še ni bil fertik in se začne cmerkat: "Anžeeeeee, Anžeta bi", pa jaz "maš rad Anžeta, a ne", pa dobim: "ja, pa mami tud pa očija tud" user posted image . Danes sem ga pa videla, kako je v dnevni gledal sliko, na kateri sva mi2 z mojim in gode "mamica je lepa, mamica je lepa" user posted image . če ni ta otrok en velik cuker user posted image .

Govori že vse, le ena beseda mu dela težave: triceratops (reče tricepsapses user posted image ). ja no, dinozavri pač pri nas rulajo, jih pozna že zihr 10, ker imamo doma plastične figurce in si jih je fajn zapomnil.

ma nič, grem spat, jutri so pred mano novi izzivi.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
28.9.2009 22:56:47   
10ka
kinnie - držim pesti da bo vse super :)

pingi - lahko probam narediti eno praznovanje. za začetek lahko naredimo npr srečanje ljubljančank.

jaz sem bila pa danes na aerobiki user posted image prvič po n - letih.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
28.9.2009 23:48:01   
živa
oooo, kinnie, jaz sem bila pa zihr, da že cartaš, ko se v nedeljo nisi javila za kofe - mioj N. je bil takooo žalosten, ker ni mogel na obisk k "punčki z mucko"user posted image  -  sem mu rekla, da si šla gotovo v porodnišnico rodit dojenčka in zato ne moreva na obisk. user posted image

Evo, zdajle sem prišla z zaključne večerje konference, celo kaj sem odplesala user posted image  in sem zdaj čisto naspidirana in se mi prav nič ne da v posteljo. Jutri v službi bom pa user posted image .

Lepo se imetje,

živa

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
29.9.2009 9:33:39   
Kasija
dajmo kinnie user posted image

vrtec ok, smo že vse po starem. moj otrok se je sredi poti domov obrnil in stekel nazaj in jokal vso pot do doma, ker je hotel ostat v vrtcu. jeeeej! pa otroke in vzgojiteljice pozna po imenu. v glavnem gre nam dobro. zjutraj kaj pojamra, da on ne bi šel, ampak to je čisto normalno. bi bil z galom in z mano doma.

srečanje ja bi se res lahko dobile ljubljančanke.  samo oktober bo kriza, ker imamo vse obveznosti okrog rojstnih dni. mogoče vseeno najdemo kak termin? predlogi?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
29.9.2009 11:40:10   
pingi
Srečanje LJ, mogoče bi šlo pa že to soboto (3. oktober), če že ne praznujete RD (npr Klaudia in Liauser posted image ).
Dajte malo napisat, če bi lahko. Lokacija? Verjetno pride v poštev kje notri - Kolosej?

Kasija, 10ka (srečnice na porodniškiuser posted image ), če ne bo interesa, se pa lahko me dobimo že v četrtek ali petek dopoldne (če bosta imeli čas).

2ursae, kako je sladek Bor s takimi izjavamiuser posted image
Ko kaj takega slišiš, si šele res srečen, da imaš otročke (čeprav ni zmeraj vse tako "sladko")

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
29.9.2009 12:39:42   
skuštrana
Hojla...

Kinnie,
držim pesti da bo čimprej....

2ursae
, hah, kakšni dinozavri, ma to še jaz ne znam izgovorituser posted image Pri nas je trenutno Liza avto tata pa-pa ( Liza in tata sta šla nekam z avtomuser posted image user posted image )...Ampak zato pa razume 2 jezika, in nikakor ne more osvojit besede žoga, ker to je jopta ( lopta)..in se dere baci joptauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
29.9.2009 17:57:13   
Klaudia

Srečanje LJ, mogoče bi šlo pa že to soboto (3. oktober), če že ne praznujete RD (npr Klaudia in Liauser posted image ).
Dajte malo napisat, če bi lahko. Lokacija? Verjetno pride v poštev kje notri - Kolosej?

Ja res je. Nam v soboto ne bo zneslo user posted image . Imamo ob 15h žurko pa je treba prej še vse pripravit. Smo na koncu najeli dvorano v gasilnem domu in jo (ker sem bila všačih gasilka) dobili zastonj za cel vikend. user posted image

Tako da v nedeljo bi šlo. V soboto pa ne. Naslednjo pa že imamo čas, ga pa drugi najbrž nimate. user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
29.9.2009 20:30:09   
Kasija
pingi jaz lahko čez teden dopoldan, z veseljem. soboto pa težko.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
29.9.2009 21:39:15   
10ka
ingi jaz lahko čez teden dopoldan, z veseljem. soboto pa težko.

tudi jaz

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
30.9.2009 10:39:55   
sanwebdra
Baje je v Mariboru eno novo veliko notranje igričše (Bumbar, ali nekaj takega)?? Štajerke, a kaj poznate?

Kaj naj rečem, bili v nedeljo in sto na uro uživali. Bi rekla, da je za naše škrate znotraj skoraj malce neprimerno, ker imajo samo en igralni kotiček za tako male in seveda obvezne "leteče" avte, konje, motorje in kar je še tega. Sem za, vendar mogoče drugo leto, ko bomo lahko spet zunaj (imajo namreč tudi pokriti del in seveda veliko trave pod milim nebom). Predlagam pa, da pridejo zraven še naši moški, ker drugače ne bo časa za kofetkanje.

Več pa tukaj: http://www.bambino.si/bumbar_najvecji_otroski_park_v_sloveniji 

Bom ob priliki dala še naše fotke gor.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
30.9.2009 16:54:10   
pingi
Sanwebdra, hvala za informacije.
Sem šla malo pogledat spletno stran in mi res zgleda bolj primerno za malce večje otroke.

Aja, pa za to naše srečanje sem itak imela v mislih tudi naše boljše polovice user posted image

Zgleda pa, da s tole soboto za LJ srečanje ne bo nič, tako da je verjetno najbolje, da določimo en datum v novembru.

Kasija, 10ka, imata ZSuser posted image

Kinnie, zdaj si pa že v P, a ne?user posted image Držim pesti!!user posted image

Kje je pa kaj Jasna? user posted image Jo že pogrešam; našo izkušeno mami...
Pa še kakšno drugo desetkico tudi. Javite se kaj!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
30.9.2009 21:16:07   
Kasija
pingi imaš zs

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
1.10.2009 20:30:40   
10ka
Ojla deklice, pa se je začel oktober. Se sploh ne spomnim več, kako je bilo 2 leti nazaj, ko še nisem imela otrok. Zdaj imam pa kar dva user posted image

pingi -imaš zs

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
1.10.2009 20:51:45   
živa
Hoj!

Čvergi je ponoči zakuhal in čez dan imel nizko vročino, sklepam, da je spet kaka viroza. Ker je razpoložen, jaz pa imam veliko dela v službi, se doma crkljata z mojim dragim, ki je čisto blažen, da mu ni treba v službo user posted image .

Pingi, jasna je v Grčiji - samo ne na dopustu user posted image , ampak službeno in tudi sicer imajo tak tempo življenja, da zmanjka časa za RR. Na srečo lahko jaz malo v službi pošpegam in še večjo srečo imam, da gresta moja otroka ob relativno normalni uri v posteljo user posted image , sicer res ne vem, kako bi šlo.

In zdaj moj standarni izgovor user posted image  - grem delat.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 1.10.2009 20:52:32 >

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
2.10.2009 14:19:41   
skuštrana
Živijo..

Da nas potegnem nazaj na vrh, čisto tam spodaj nekje nas vedno najdemuser posted image

Mi smo čist fajn, počasi se nam življenje normalizira, Liza je spet v vrtcu, v torek se ji začne še plavanje in bo polno zaposlena damicauser posted image

Arsen kot Arsen je  super, priden...Samo to lulanje  in kakanje mu ne gre, teorija že, praksa ga pa zeza...Ampak bo že, se ne obremenjujem. Malo mu je dolgčas ker ni Lize , ker sta res prava ekipa, ampak po drugi strani pa ima sedaj svoj ritem - spanje in to, ker ga nihče ne moti. Bliža se njegov rd, bomo imeli kar kostanjev piknik na vikendu v Sloveniji, babi se je ponudila da bo nabrala kostanje, tata jih bo pekel, jaz bom pa torto naredila. Glede darila se še odolčam med like a bikom in skirojemuser posted image ...Nekaj od tega bo pa sigurno.

Vsi bolančki pozdravite se, pa čimmanj bolezni user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
2.10.2009 17:50:45   
majoli
Živjo,

pa smo v našem mesecu... Mi imamo splanirane tri žurke in M se že zdaj veseli torte in pihanja svečk. V vrtcu se ima lepo, je pa zjutraj še vedno jok. Sem pa tako ponosna, ko prinaša domov svoje prve likovne izdelke.
Na Pikinem festivalu je bilo enkratno. Res priporočam; M je jahal ponija, skakal na trampolinu, se vozil z vlakcem, plesal, ustvarjal... Pa tako je lepo tam ob jezeru.
M je do jutri pri babici in greva z možem v kino in na pijačko. Se že ful veselim.

Sem za lj. srečanje, samo v koloseju se mi zdi je že vse ful uničeno in umazano. A je še kaj drugega za srečanja noter?

Lepo se imejte!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
3.10.2009 7:41:45   
10ka
Tej Zoja in Lia - VSE NAJBOLJŠE, lepo praznujte, želim vam veliko super daril!!!!!!!!!!!!

user posted image

midva s user posted image sva šla včeraj sama ven (zvečer) na eno žurko in videla sem Ljubljano ponoči (oooooooo). Tašča je čuvala punci, katja je neproblematično zaspala takoj, Tjaša je ugotovila, da se doma nekaj dogaja in to izkoristila, ter izsilila gledanje televizije do pol desetih. Pametna je tale naša punca. Zdaj pa še spiuser posted image

Majoli - notranja srečanja so še: kavarna v 5 nadstropju Name s krasnim otroškim igriščem, potem kavarna na Zbilju je tudi OK, pa v Supernovi lahko daš otroke v eno tako stekleno sobo z varuško, ti pa zunaj piješ kavo in gledaš v akvarij user posted image Tolko jaz vem

Kasija, živa
imata ZS

< Sporočilo je popravil 10ka -- 3.10.2009 7:42:53 >

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?