pingi
|
Ja, ful sem užaljena, ker se nobena ni spomnila na našega Jakata in njegov RD zato se nisem nič javila. Mal heca, a ne. Hvala za vse čestitke, pa čeprav en teden kasneje. Mi smo v redu. Včeraj in danes sem sama z obema, ker je šel možek na seminar v Portorož Pa nam kar gre. Včasih je malo dretja, ampak sem presenetljivo skulirana Vse je bistveno lažje, ker ima Jaka zelo rad Majo in ni kakšnih ljubosumnih izgredov. Zjutraj takoj prileze k nama v posteljo in se uleže zraven Maje pa jo boža (pa dudo bi ji rad dal v usta ) Pa če joka ji takoj prinese kakšno igračo, da bi bila, tako on pravi "vesela". Pomaga mi pri previjanju, pa tudi med dojenjem (k sreči se Maja ne doji maratonsko dolgo) je zelo uvideven. Ok, hoče sedet na istem stolu, ampak to še ni tak problem Danes sem šla prvič v šoping (če Hofer in Lidl štejemo za šoping ) z obema in ni bilo težav. V nedeljo smo pa imeli prvi del praznovanja Jakatovega RD (za prijatelje), to nedeljo sledi nadaljevanje za bližnje sorodstvo, z edino razliko, da bo tokrat jagodna torta, prejšnjo nedeljo je bila pa borovničeva Joj, ko berem kakšne težave imate z vrtcem, sem res vesela, da je Jaka doma. No, bom pa drugo leto jaz jamrala, ko bomo imeli podobne težave. 10ka, ja, jaz tud skoz kupujem nove in nove čevlje, ker mu tolk raste noga. Samo ne kupujem ravno cicibank za 50 evrov, ampak se čist dobro obnesejo Hoferjevi čevlji in superge Srečanje - praznovanje RD desetk A ste za to, da se dobimo desetke spet v čimvečjem številu in skupaj proslavimo rojstne dneve vseh naših malčkov?V mislih imam srečanje enkrat novembra, ko bodo mimo že vsi rojstni dnevi in bi se lahko dobili kakšno soboto. Problemček je edino, da takrat ne bo več ravno vreme za piknik varianto, zato bi se morali dobiti nekje notri, po možnosti na kakšnem prostoru z igrali, da bi imeli naši navihanci kaj za počet. Ali pa kakšna telovadnica?? Klaudia, ti si že nekaj pisala o tem. A se da kaj ugodnega najeti? Baje je v Mariboru eno novo veliko notranje igričše (Bumbar, ali nekaj takega)?? Štajerke, a kaj poznate? No, povejte, če ste kaj zainteresirane za takšno srečanje Kinnie, upam, da že cartaš... Noa1, še enkrat čestitke, da si spravila na svet tako veliko dečvico. Pa čimprejšnje okrevanje! Uživajte v lepih jesenskih dneh!
|