|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
20.9.2009 23:24:44   
2ursae
noa, uf, drži se, saj je vsak dan bolje user posted image . Tud jaz sem po prvem porodu imela kar dalj časa trajajoče težave s šivi, tako da si predstavljam, kako ti je.
Super, da se dekleti razumeta user posted image .

še nakaj sem hotela, pa sem pozabila ... pa drugič

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
21.9.2009 8:19:25   
živa
Auč, Noa1, 4 kile in pol?!?! Jaooooo. Tole pa je konkretna babnica user posted image . Čestitke še enkrat za pogum! Uf!

Evo, čvergi je že doma jokal, ko ga je mož peljal  v vrtec ... šmrc user posted image . Danes še delam doma in ga grem lahko po kosilu iskat, jutri pa bo moral v vrtcu tudi spat user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
21.9.2009 9:03:59   
10ka
noa1 - čestitke. glede šivov pa pomaga, če daš na gazo (zloženec) malo fiziološke in potem na šiv. fiksira se itak s vložkom in hlačkami. pa VELIKO POČIVAJ!!!! jaz sem počivala 1 mesec in se pustila 100% strečt. zdaj mi ni žal, ker sem 100% OK za vse izive.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
21.9.2009 9:05:42   
10ka
tjaša se je odločila, da bo kakala samo še v pleničko. nakaj časa sem se matrala in jijo poskušala spravit na kahlico, ko začne z "tjaša kaka, basa", samo nima smisla. ji je prav travma kakat na kahlico, čeprav z lužami pa ni problema... 

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
21.9.2009 13:02:27   
*kinnie*
Noa čestitke za takoooo veliko punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image .....sem kar pogledala, ko sem videla težo, in to 2x, ker je Alja tehtala toliko kot Žan, do grama enakouser posted image user posted image user posted image
Meni napovedujejo najmanjšega dojenčka do sedaj, pa jim ne verjamem kaj dosti, ker....tudi Žana niso ocenili tako težkega....so samo govorili o okrogli glavi, je bila pa ne okrogla, temveč ena konkretno velika buča user posted image
No jaz pa upam, da grem jutri, sem se tako odločila....da bo dosti,.....upam da imam pravuser posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
21.9.2009 21:15:50   
majoli
noa1, bravo!!! Uživajte z novo pupico.

živa
, Maks tudi še vedno ful joka vsako jutro in vsakič, ko pridem. Zjutraj začne že v avtu, ko zagleda vrtec in potem se me drži kot klop in grozno joka, ko pa pridem, pa spet zajoka samo, da me vidi, ker mi mora povedati, kako me pogreša. Sta ga pa drugače pohvalili. Vesela sem pa vsaj tega, da ponoči še vedno lepo spi in da so popoldnevi ok. Sem se bala, da bo vrtec tudi na te stvari kaj vplival.

10ka, M že nekaj tednov kaka samo v pleničko. Lula pridno v kahlico, za kakanje pa prosi 'biko' (pleničko). Pa je že konkretno kakal v kahlico. Saj bo...

A je katera že bila na Pikinem festivalu? Je to za naše oktobrčke že zanimivo?

lp

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
21.9.2009 21:39:14   
Ulaa
Noa  ja kaksno babnico imas?user posted image user posted image Kaj naj recem, ti si pa carica da rodis takole struco. Mimogrede, kako pa to da se nisi zmenla za cr?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
21.9.2009 21:49:34   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Evo alarm...letim

joj noa1, si me pa zdaj nasmejala! tega pa že dolgo nisem prebrala, včasih pa je bil to skoraj redni zaključek sporočila user posted image

majoli, tudi moja Z je do 3. leta kakala izključno v pleničko, pri tem se je običajno še kam skrila (v omaro, v sobo user posted image ). So mi vsi, vključno s psihologom govorili, da se bo nehalo ko se bo sama tako odločla. pajade...sem si mislila. ampak je bilo res! no, se je odločla ravno na pikniku na Pohorju in je šla kakat v gozd user posted image od takrat pa čisto normalno na wc, kdo bi to razumel... in pikin festival - mi smo bli z Z pri tej starosti in ji je blo ful fajn, nameravamo letos tudi, v nedeljo, če bo le vreme zdržalo. morda pa se srečamo?

kinnie...je šlo? držim pesti!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
21.9.2009 23:21:51   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: teka
nameravamo letos tudi, v nedeljo, če bo le vreme zdržalo.

Teka, v nedeljo boste že prepozni. Piše, da je od 20.-26.

Meni pa so danes en zob izpulili. user posted image

Kinnie, držim pesti!

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
22.9.2009 9:31:38   
Kasija
Dobro jutro!

vrtec elian se tudi še vedno joka in vsako jutro prosi, da ne bi šel user posted image  Do zdaj se je še vsakič lepo navadil. Ne vem, danes bom poskusila govoriti z vzgojiteljico, če ona kaj opaža.

pikin festival majoli mi smo bili na luninem festivalu in čarobnem dnevu in je elian zelo užival. je sodeloval v delavnicah - plastelin sva oblikovala. mislim, da so že dovolj veliki.

branje sem bila včeraj zelo presenečena. nekje junija sva šla z elianom še njega  vpisat v knjižnico.  je že prej hodil z mano, ker imajo veliko igrač. ampak zdaj sva šla prav z namenom, da uvajava bralne navade (je pač zoprno imet mamo vzgojiteljico in knjižnega molja hkrati user posted image ).  sem mu vzela knjige z zgodbo, ne samo slikami in ga sploh niso zanimale. je samo gledal slikice in  mi obračal strani, če sem mu hotela brat. potem sva s raje sposojala take s fotografijami. včeraj sem poskusila ponovno in vzela nodija. je pa sedel zraven mene da sem prebrala celo knjigo in potem sem mu jo morala prebrati še dvakrat. pa sodeloval je zraven s komentarji. kakšne spremebe v mišljenju in razumevanju doživljajo ti naši malčki v samo nekaj mesecih.
tukaj imajo v knjižnici vsak teden ure pravljic in upam, da bi ga lahko kaj peljala. samo najprej mora nekaj knjig prebrat z mano, seveda. ampak pozimi, ko ni veliko za počet, bi bilo lepo, če bi lahko kdaj šla. pa pri 3 letih otroci lahko začnejo gledati enostavnejše lutkovne predstave, zato je pa tudi potrebno znati spremljati zgodbo. to z lutkami pa vadijo v vrtcu. doma se bova pa tudi počasi začela igrat lutkovne predstave. ker bi jaz rada hodila na predstave user posted image
user posted image  kdaj boste vi šli na pravljice ali k lutkam?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3910
22.9.2009 9:33:16   
Kasija
Aja, pozabila. Meni je všeč, ko napišete informacije od kakih dogodkov in festivalov. Ker dobim še sama kakšno idejo, kaj bi počeli. sem slišala, da bo baje čarobni dan tudi pod pohorjem? mariborčanke kaj veste?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
22.9.2009 10:18:10   
janja
Mariborčanke - sem si ogledala slikce. Ma so luštni ti naši piščančki? Men je žal kolikor sem dolga in široka (bolj drugo), da me ni bilo v soboto. Samo kaj, ko nisem vedela, a bo Urban še imel drisko. Zdej sva prekinila z brezmlečno dieto, pa se mi zdi, da ne bo v redu. Ga bom opazovala še nekaj dni in če ne bo v redu, gremo nazaj na dieto. Ker tele driske mi niso nič kaj všeč, pa še revež je komaj prilezel do 10,5 kg. Mu moram vse hlače opasat, ker mu sicer dol lezejo.
Maribor obljubljam, da ob prvi priliki (lepo vreme) pridem na vaš konec.

Kasija - ti pa kar prekipevaš od energije. Želim ti, da se tudi Elian čimprej privadi vrtca. Žal je bilo tudi pri nas tako, da je Urban rabil eno leto, da mi je končno zjutraj rekel, da gre v vrtec.

Živa - a tebi je hudo, ker bo tvoj otrok moral končno prespati v vrtcu? Kako hudo je šele meni, ko morata biti oba moja otroka v vrtcu/šoli od 6:30 do najmanj 16h? Samo nimam druge izbire. Upam samo, da mi bo od oktobra dalje na pomoč priskočila tašča in ju bo hodila prej iskat.

Noa1 - ne bom komentirala tvoje porodne zgodbe. To je že za tabo, želim, da se ti šivi čimprej zacelijo.  Tvoja pupa je bla res orenk pupa. Zdaj pa uživajte!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
22.9.2009 20:52:57   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

vrtec elian se tudi še vedno joka in vsako jutro prosi, da ne bi šel user posted image  Do zdaj se je še vsakič lepo navadil. Ne vem, danes bom poskusila govoriti z vzgojiteljico, če ona kaj opaža.

user posted image  kdaj boste vi šli na pravljice ali k lutkam?

Kar se tice vrtca, pa itak najbrs da ves sama, veliko je odvisno od mame, ce je mama pripravljena na vrtec in odhod otroka, zadeve veliko lazje stecejo. Sicer pa, veliko potrpljenja. Nas taveliki je sel po enem tednu brez tezav, Nik je pa sele sedaj po enem letu brez problemov, je pa res da je bil na mesec 1 teden v vrtcu, kar se je zelo poznalo. Saj ne da je jokal, samo stekel pa tud ni notri. Vendar sedaj pove, da mu je lepo, in ravno te dni sva srecala vzgojteljico v trgovini in jo je bil vidno vesel user posted image .

knjige, pravljice, lutke: nas je knjizni mol, vzame knjigo iz police in pravi: knjigo bom bral user posted image user posted image
Je pa to hitro branje, predvsem knjige z zivalimi in bagri. V knjiznico je vclanjen ze eno leto in si pridno sposojava knjige. Imajo tudi fajn koticek za branje in nekaj igrac, tako da si kar vzameva cas. Mislim pa, da je za predstavo se malo majhen, ampak, eno smo ze dali skozi lani za dedo mazota, ena bo na vrsti lestos, in ce se bo obneslo, bomo veckrat zavili v gledalisce.
Imam pa nekaj rocnih in nekaj prstnih lutk in mu je zelo zanimivo ce se igrava z njimi, sploh prstne rad nosi na prstih.

miganje: ker nas ni nic pri miru, sva se vpisala v telovadbo za cicibane. Kako bo slo pa se ne vem, bi mogla danes zacet pa smo bolani.
Kdaj bo poletje?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
23.9.2009 0:31:00   
10ka
Kdaj bo poletje?

user posted image čim prej

knjige, pravljice, lutke - hmm, pojma nimam kdaj bomo šli. v bistvu se meni na pravljice ne hodi, lutke pa tako tako. letos je še ne bi peljala, bi jo pa peljala v muzej ali galerijo. vsake toliko gremo in ji je ok. mogoče bomo šli kaj pogledat v kino dvor, če bo kaj zanimivega.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
23.9.2009 22:16:09   
lane31
Kasija..........samo,da ti ne bo žal potem user posted image user posted image ........meni že preseda njen stavek - čitaj mami, mami bere user posted image samo res....... vsak dan vse knjige kar jih ima, sedi in posluša......eto pa spet ni prav user posted image trenutno najraje bere pikija ,ki ima vsaj eno dobro lastnost ( berem ga ko je že v pižami ) in na koncu gre piki spat z medvedkom ,pa reče čisto vsakič enako - še Aneta ajat z medom ....in res zaspi user posted image
Pa ta faza - KAJ JE TO ?  user posted image a to bo še dolgo user posted image
Ma so face na kubik zdaj

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
23.9.2009 23:15:09   
skuštrana
Pikin festival- mi gremo v soboto user posted image .

Lutke in knjige, Arsen ima lutke in raznorazne predstave full rad, knjige tudi, ampak ne da mu berem, samo slike gledamo, ker če berem gre prepočasi naprej.

Ulla, pri nas je pa še kar poletje...Se še komot kopamo, samo se nam ne dauser posted image 27 stopinj je zunaj..pa konec septembra....user posted image user posted image

Vrtec, naš mali mož še ne gre letos, drugo leto...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
24.9.2009 9:34:57   
2ursae
lutke: če bom utegnila pril do Lutkovnega gledališča, bom oba vpisala na lutke. Po mojem Boru sploh ne bo problema sledit, že zdaj komot gleda daljšo risanko, pa tud posluša daljše zgodbe, ki jih zvečer berem obema: Franček, Krtek, razne Disneyeve ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
24.9.2009 9:48:15   
živa
No, jaz sem včeraj klicala v Lutkovno gledališče in če želiš spremljati otroka na predstavo - kar je pri dveh letih itak nujno, menda ga ne bom pustila samega, no, tudi starejšega še ne bi - tudi ti rabiš karto. Cena je 16 evrov, torej za nas vsaj 16 x 3 ... Čeprav je res, da je to še vedno relativno poceni glede na cene raznih plavanj, telovadb ... sva se z mojim ravno včeraj skregala v postelji, ko sem rekla, da bi dala mala dva na plavanje in da to pride malo čez 100 evrov na enega, pa me je nahrulil, od kod bom vzela 200 evrov ...

Pa po mojem bom N. peljala na ure pravljic v knjižnico, kjer po pravljici vedno tudi nekaj ustvarjajo, lani sva bila enkrat slučajno tam in je kar spremljal in ustvarjal, takrat še z mojo pomočjo, upam pa, da bi letos lahko že sam, jaz pa bi tačas v miru izbrala knjige ... sanja svinja user posted image .

Všeč mi je pa tudi program Packo pri Fitmami, ampak bolj za večjega ... in je tudi kar drago.

Zdaj grem pa malo delat user posted image .

Aja, čvergi zdaj od torka spi v vrtcu in je kar ok, zjutraj še joka, ko ga oddam, a se kmalu potolaži in je potem menda v redu. Uf, sem si oddahnila ...

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
24.9.2009 10:31:05   
Kasija
lane31 si imela prav, zdaj vsak dan nekajkrat beremo nodija user posted image

skuštrana sam tale arsen je res podoben mojemu, tudi za eliana je zgodbe vedno prepočasna user posted image

sicer me je začasno minilo eliana kamorkoli peljat. včeraj sva bili z 10ko na sprehodu in v eni super trgovini z oblačili. ko smo šli popoldan družinsko v mesto, sem se ustavila v trgovini, da si kaj kupim. ampak elian je ta nakup spremenil v bojno polje. je odpiral omare, vlekel obleke dol, vlekel nek škripajoč stolček iz garderobe po celi trgovini (ki meri borih 6m2), tolkel z galovo igračo ob steber da je vse cingljalo... na koncu je bil kregan od očija, ki je sploh zgubil živce in ga je odvlekel ven iz trgovine. v glavnem scena družinskega nesoglasja. sem kupila eno rdečo dolgo tuniko, ker mi je bila edina prav in smo šli.

živa za otroke so res drage aktivnosti. jaz bom šla z galom natečaj plavanja, z elianom bova pa hodila kar tako plavat, brez tečaja.  ko sem gledala cene in iskala kaj, me je prav mikalo, da bi najela prostor in sama organizirala kaj za 2-letnike. prvič nič ne najdeš, drugič je pa drago ko user posted image . še ne vem, če se ne bom res lotila...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
24.9.2009 19:59:23   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

IZVIRNO SPOROČILO: teka
nameravamo letos tudi, v nedeljo, če bo le vreme zdržalo.

Teka, v nedeljo boste že prepozni. Piše, da je od 20.-26.

ups, sem mislila SOBOTO, tako da ni panike user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3920
24.9.2009 20:10:57   
Klaudia
mama06 - sem dobila kozarčke. Sporoči mi naslov na ZS.

mislm.... kako sem lahko zamudila!

JAKA VSE NAJBOLJŠE za 2. rojstni dan!!
Upam da ni mamica huda user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
24.9.2009 22:15:13   
mama06
Še jaz, ker se dolgo nisem javila
JAKA VSE NAJBOLJŠE za 2. rojstni dan!!

Klaudia imaš ZS

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
24.9.2009 22:20:59   
10ka
Jaka - vse najboljše :) kako je kaj mamica?

živa - kako zdravje. a je N že kaj boljše?

Kasija - kul, da si kupila potem tisto tuniko. glede eliana se pa ne sekiraj, če je naredil zdraho. itak bodo trgovino zaprli, tako da ti vstopa ne morejo prepovedati

čevlji - ma se mi zdi da jih non stop kupujem. zdaj jamra že, ko ji obujem jesenske čeveljčke št. 24. v vrtcu nosi superfitke 25. zdaj imajo v bližnji trgovini razprodajo superfit škornčkov (lanskih modelov) in pojma nimam al naj ji kar 26 nabavim, ker se mi zdi da ji bo 25 v dveh mesecih premajha, še posebej na debele nogavice. kako pa vi "hendlate" tele čevlje

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
24.9.2009 22:41:50   
živa
10ka, hvala, N. je že od torka brez vročine, ampak je bil malo bled, pa se z mojim kar crkljata doma, medtem ko jaz in čvergi hodiva služit user posted image .

Pa hitro povej za imeni in lokacijo obeh trgovin, za obleke zame in za čevlje za mala dva, da grem malo zapravljat user posted image . Na ZS, da ne bo reklame ...

Jutri imam eno konferenco, se moram še potrudit in končat predavanje v angleščini, zato se bom kar poslovila,

lp,

živa

Aja, Jaka, vse naj-naj user posted image .

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
24.9.2009 22:54:41   
Kasija
Jaka vse najboljše user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravljice, ki pomagajo govoriti
Z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo se pogovarjali o tem, zakaj je projekt Lahkonočnice tako pomemben, kako nastajajo prav...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?