Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 11:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
No super.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 12:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
dan dan Kleo super za pregled in upam da urediš glede cd-ja,ker bi rada kakšno slikco videla didlinaa- Sari pošiljam da se čimprej pozdravi anaj- slovenka-res ste pridni pri hiši Mi smo bili prejšni teden bolni-virozica, je bolj malo jedla, hvala bogu, da je pila full, pa še tri 3 so ven hodile na enkrat tako, da jo je zgleda še to zraven bolelo. Sem pa danes pogledala in se vse tri š**** že fajn čutijo-sedaj smo na 16 zobkov. Drugače smo po starem, še vedno polna energije, tud 5 minut ni pri miru , čez dan spimo samo še enkrat na dan, zvečer hodi okol 20h spat pa do zjutraj do pol osmih.Pove že par besed:avto,bravo, Maša je Mapa, jaz sem še vedno mama in ne mami, ati je ata,.... Sem mislila koliko strani bo za prebrat, pa je bolj malo RMRM -upam, da ti podaljšajo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 12:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
uhh tako dolgega sporočila pa že dolg nisem napisala
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 12:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
oj Ninny,si se pa res razpisala .Zdaj bomo pocasi ze vsi na 16zobkov Jaz sem tudi mama,oz.kadar kaj hoce je 100x mama,pa da....drugace pa moja tooolk govori..ves dan se nekaj usaja a se kar v svojem jeziku.Sem vceraj nekaj posnela,ce hoce ktera vidt ta govor ji posljem na zs.Moz zraven govori,pa nocem dat na rr javno.Samo cez kakao uro,ko dam dol.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 12:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
evo,s telefonom slikano.. tukaj pa se maha Se bolj slabo vidi.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 12:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiii dobro se vidi,samo slikc ne smeš klikat za povečavo kleo jaz komaj čakam da rodiš
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 13:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz . A´ne,kaksna ustka grem sesat,pa kaj sem vcerej pocela....LIKALAAA,halo.Zdaj bo to kar redna praksa,ker susilec nekatere stvari prevec zmecka .Prav mi je,boste rekle,a ne?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 13:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
pridna,pridna, jaz ponavadi v nedeljo zvečer likam, ker imam čez vikend akcijo pranja in sušenja(pa nimam sušilca ) in potem v nedeljah eno uro likam Meri spi?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 13:25:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne se.Je niti sesalec se ni uspaval. Daj Ninny ti imas vec izkusenj.kaj je plenicni izpuscaj?Ker zdaj ne vem kaj ima Meri.Rite nima rdece,samo luliko.Bom sla dons se 1x v lekarno vprasat,ce ne pa dr. Ninny sem ti poslala zs.
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 13.10.2009 13:31:01 >
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
O čveke, ste prišle na dan. Jaz sem pa kar mami, itak ne, sej drugega ne morem pričakovat ob tem njenem čeblanju. je pa skozi klicanje mami? mami? Čist tko, odraslo. Zdej ta teden, ko je bolna pa sploh. Pa rečem kaje, ona pa men nazaj: lubi Saja mamico. Sem kar ponosna na to, ker v bistvu vse pove kaj želi, predvsem je najbolj to značilno pri upiranju določenih njenih zahtevah. Včeraj je rekla pediatru stric, daj očala Saji. Pa še z rokami je pokazala naj ji da. Kleo, dej pošlji še men ZS s posnetkom. ninny, lepo da se kaj javiš, pa mal več napišeš. Pa super za zobke. Pri nas v stanovanju je tolk vroče, mamo že zdej 25 stopinj. Luftam kolkr lahko, ampak je tu mač. Preveč kurjo.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, če je samo po lulici, je možno, da ima glivice. Kupi kanesten kremo, jo dobiš brez recepta. Mažeš 2x dnevno, zjutraj in zvečer. Pa cel teden moraš mazat, 7 dni. Ker pleniščni izpuščaj je mal hujša zadeva. Pa izogibajte se, da Meri daje v usta kar dajete vi, ker se s tem prenaša vse skupaj. Pa flaške prekuhaj, dude, igrače operi...
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, če je samo po lulici, je možno, da ima glivice. Kupi kanesten kremo, jo dobiš brez recepta. Mažeš 2x dnevno, zjutraj in zvečer. Pa cel teden moraš mazat, 7 dni. Ker pleniščni izpuščaj je mal hujša zadeva. Pa izogibajte se, da Meri daje v usta kar dajete vi, ker se s tem prenaša vse skupaj. Pa flaške prekuhaj, dude, igrače operi... Samo po lulici,pa to zunanji del.A to mislis Cenasten?Da vem rect v lekarni. flaske pa itak skos prekuhavam,oz ima skos nove,dude nima,igrace....bomo mi mal pazili,da iz nasih kozarcev ne pije,pa zlice...hvala aja,imas zs.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu Canesten je samo za spodaj, daktarin je pa tudi za v usta. Za soor in podobne zadeve, zato ti priporočam raje Daktarin.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, faca je Meri . se tolk režim.Prav tko, se lepo pogovarja, resno vse pove, še kretnje pa to.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:17:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa V bistvu Canesten je samo za spodaj, daktarin je pa tudi za v usta. Za soor in podobne zadeve, zato ti priporočam raje Daktarin. ja sej za sor je ze nekaj dobila.Samo tisto po moje pece Ja a ne...se z rokami maha,da bolj potrdi.Jaz se ji vsak dan tko narezim
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja za soor je lahko dobila tud kej druzga, sej v principu je isto, sam drugo pakovanje. Verjamem da se narežiš, zdej je vse tako zanimivo, pa tko resno vse to sprejemajo naši otroci. Vsaka informacija je natančno predelana. Kleo, a imate vi kaj problemov glede jezika? Ker pri nas se ful pozna,ko je v varstvu pri tašči in pol ona doma špreha ....sej veš kako ne? Pa mi reče tamala daj palčku , daj deku (palčko, deko...) se še čudim, da vse to sprejema normalno, ponavad so mal zmedeni dvojezični otroci. Sploh v tej fazi, ko se učijoi govorit.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah,sej moja se ne zna govorit..me pa tut zanima kako bo to izgledalo.Kter jezik bo udarla,al bo vse malo mesano . Sam tamali so dojemljivi.Itak pa ze od majhnega poslusa dva jezika-najmanj,tvoja in moja,jima je to cist normalno po moje.Pa vseen vcasih,ko ji moz po svoje lapa,ze hocem rect,pa dej,sej ne razume
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:26:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ti kar govor ne razume, boš vidla čez en cajt kolk bo razumela. bo sam rekla daj pare i čao miki. joj ne smem sploh pomislit kaj še vse bo. Kleo, ti še kej kadiš?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,bo rekla,tata,idi ti nekam... ne,ne kadim.Pa sem vmes ene 2x,so me mal zivci vrgli.Sam komej cakam,da rodim,pa jovo na novo.Jah,kaj morem. Dej,ti nekaj na zs napisem.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš, kakšnega kar prižgi brez slabe vesti. Tko na vrat na nos kar nehat ni lahko, te še bolj živci dajejo. Sem dobila ZS, pa sem šla mal prebrat...nimaš kej, otroci
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Veš, kakšnega kar prižgi brez slabe vesti. Tko na vrat na nos kar nehat ni lahko, te še bolj živci dajejo. Sem dobila ZS, pa sem šla mal prebrat...nimaš kej, otroci ne ne,sej ne kadim,pa ne prizgem.Sta bli res taki situaciji,sem kar cike kupila,pa 2-3 prizgala,pol so pa romali v kanto.Drugac ne,me prevec vest pece,ze za tistih par dimov....se pa zato prenaziram se mi je zadnjic sanjalo,da sem rodila,ja koncno-me res ze vse matra..kriz,zatekanje,podplati...ni,da ni,no....pa vsa hepi,koooncno rodila,pa prva misel skoraj-zdej grem pa lohk na balkon maaa
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
o šit, po mojem si tolk surlo potegnila, ko si vidla, da maš še vedno trebuh.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 14:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jaaaaaaaaa,kako ves.Ko sem se zbudila,sem bla cist prec,ker ni blo res se kar sem nevidna...sej ves kje je zgleda boljs ce si anonimen
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.10.2009 15:02:03
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Naj otroci poleti hodijo bosi?Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?