|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
13.10.2009 19:12:36   
RMRM
Ojla!

Kleo, kakšni posnetki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ninny, helloooooo. Ja, ja, bolniška...., še vedno čakam odgovor na pritožbo user posted image . Se pa že čist pripravljam za službo, tako da 9.11. je dan D user posted image .

Drgač smo mi ok, veselo telovadimo, poslušamo ene čudežne CD, v glavnem, delava po metodi dr. Mazgutove in rezultati so več kot očitni že po dobrem tednu user posted image user posted image user posted image .

Didlina, pri vas so pa orng zahajcal user posted image . Jaz še vedno ne kurim, se mi zdi da je v hiši čist dost toplo, da še ni treba. Bom vidla kolk časa user posted image .

Kleo, glede sušilca. Najbrž naštimaš previsoko temperaturo, da je perilo zmečkano. Ne bi smelo bit. Mal poglej v navodila, na kolk naštimaš, sploh bombaž, ker ti bo šlo vse skup, če boš imela previsoko temp.

Naša obletnica mature  - več kot uspešno. Je blo ful luštno. Sem pa vidla kleo, da je ena moja ex sošolka tvoja frendica na FBuser posted image .

Aja, Kleo, jaz bi tud Meri rada vidlauser posted image .

Pa še za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
13.10.2009 21:17:28   
Anonimen
oj

Ste fuuul naklepetale...user posted image

SEm dobila se en posnetek dojencka na cd.Je bil prejsnji prazen,ker je dr.pozabil kabel vtaknit.Saj sem vsaj se 1x vidla,pa 3slikce imam vec,samo posnetek je krajsi,7minuser posted image ,pa vceraj je vse se meril,danes nic.Saj imam mere na papirju,a ne na cd-ju.No,vazno,da ga imam.
Didli,sem sla kupit kremco za Meri.Obedve,ki si ju ti priporocila imajo tu tudi,pa mi je dala drugo.Ena srbkinja je,tako,da se z njo lahko fejst zmenim v lekarni.je rekla,da sta ti 2zlo mocni,uno k ze imam,presvoh,ta naj bi bla nekaj vmes in se tukaj zlo priporoca.Naj jo tudi potem,ko bo ok z njo mazem.Pa,da je to ziher od limone in od mandarine.Sem ji jo kuhala v kompotuuser posted image .

RMRM,kaj imata s tamalim zdaj to zaeno metodo.Pa super,super,super...za tako hiter napredekuser posted image user posted image .Kje si pa izvedla?
Ti bom dala Meri na zs,mejckn kasnej,ker ma Tali laptop.
Pa sem vidla,da imas eno "mojo"na fb-sem pozabla kterouser posted image ,in sosolki sta bli.Ja saj,slo.je majhna.Nya je bla pa sosolka od bratove bivse punceuser posted image

Sem si kupla hlace,trenirko in pulover-vse zauser posted image .Samo imajo tako zalost v ponudbi-pa barve,k za stare mameuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
13.10.2009 21:30:33   
Anonimen
kleo - jaz tud, jaz tud

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
13.10.2009 21:31:37   
Anonimen
Kako bo pa ime vaši najlepšejši dojenčici leta 2010?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
13.10.2009 21:43:03   
Anonimen
RMRM, super za Lukasa, pa seveda za obletnico.user posted image Kolk v bistvu ste zdej daleč z motoriko, če smem vprašat?
Kleo, pol si kar dobila posnetek, fajn.user posted image Zdej pa še slikco prosim.user posted image
nya, kam si se vpisala za ob petkih?user posted image sej vem, firbec pač:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
13.10.2009 21:44:43   
Anonimen
Didlinaa - poučevala bom umetnost na izob.odraslih

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2431
13.10.2009 21:47:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Kako bo pa ime vaši najlepšejši dojenčici leta 2010?

a nasi?
Se ni ziher,ampak zgleda bo sOfija,ne Safija.
didli,kaksno slikco,sej je ze goruser posted image
..zdele posljem se video.

Aja nYA;DAJ POVEJ ZA FARMO ME NEKEJ ZANIMAuser posted image ...ops.crke.Tamala ima ze 20 unih tock lohk kupi vecje posestvo,pa ga ne more.Pise da mora prej kupit hiso,al kaj?Ktero hiso to,da bo prav?...tole kmetvanje,ni kr tkouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
13.10.2009 21:48:45   
Anonimen
O, fajn nya.user posted image

Kleo, sem pa res buto, sej sem vidla slike ja, sam povečava je preslaba.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
13.10.2009 21:52:31   
Anonimen
kleo - nimam pojma - odkar sem v službi, sem kmetijo čist zanemarila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
13.10.2009 21:55:47   
Anonimen
Aja,bo Ninny vedla.
ZS poslan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
13.10.2009 21:57:21   
Anonimen
kleo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dođi, kom zu papi, greš ajat - kr pejtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  multicolor otrok

ampak je pa svetovna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
13.10.2009 21:58:43   
Anonimen

kleo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dođi, kom zu papi, greš ajat - kr pejtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  multicolor otrok

ampak je pa svetovna

Ta je bla dobra ja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
13.10.2009 21:59:47   
Anonimen
A kej berete teme o vrtcih? Mislim ej, kaj vse zna folk napisat pa nakladat. Letos res ni leto vrtca očitno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
13.10.2009 22:00:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

ampak je pa svetovna

Ta je bla dobra ja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ktera,a jestuser posted image ?
Res ja,bogi otrokuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
13.10.2009 22:01:16   
Anonimen
Sem pa spomnila ene fore, k je pripovedoval en kolega. So bli na morju in oče kliče sina:" Ibi, komm zu papi, Ibi komm zu papi". In mali ne j.e.b.e 5 posto. In ta star popizdi in začne kričat: "Ibrahime, da ti j.e.b.... sve po spisku, dođ tu".

< Sporočilo je popravil nya -- 13.10.2009 22:02:10 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
13.10.2009 22:02:16   
Anonimen

Sem pa spomnila ene fore, k je pripovedoval en kolega. So bli na morju in oče kliče sina Ibi, komm zu papi, Ibi komm zu papi. In mali ne j.e.b.e 5 posto. In ta star popizdi in začne krilač, Ibrahime, da ti j.e.b.... sve po spisku, dođ tu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jojojojoj oscala se bom no.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
13.10.2009 22:03:04   
Anonimen

A kej berete teme o vrtcih? Mislim ej, kaj vse zna folk napisat pa nakladat. Letos res ni leto vrtca očitno.user posted image user posted image user posted image

ne se.Al mislis uno,kaksne otroke posljete v vrtec..al nekja tacga,sem vidla prej naslov??

kaj pa uno na spolnosti,k hoce z eno zensko,ena z 2moskima...pa svingeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaksne zelje imata pa vedveuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
13.10.2009 22:04:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

jaz mam sam željo, da mi uspem mojga vidt kdaj predn padm v postlo, da mogoč še kdaj sexam letos

< Sporočilo je popravil nya -- 13.10.2009 22:05:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
13.10.2009 22:04:50   
Anonimen
ups - dva citatauser posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 13.10.2009 22:05:37 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
13.10.2009 22:05:26   
Anonimen

jaz mam sam željo, da mi uspe mjga vidt kdaj predn padm v postlo, da mogoč še kdaj sexam letos

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno letos ni niti leto seksa pri nas večini.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
13.10.2009 22:06:28   
Anonimen

Sem pa spomnila ene fore, k je pripovedoval en kolega. So bli na morju in oče kliče sina:" Ibi, komm zu papi, Ibi komm zu papi". In mali ne j.e.b.e 5 posto. In ta star popizdi in začne kričat: "Ibrahime, da ti j.e.b.... sve po spisku, dođ tu".

ooooooooooo sit!!!!se je delal nemcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
13.10.2009 22:08:23   
Anonimen

jaz mam sam željo, da mi uspe mjga vidt kdaj predn padm v postlo, da mogoč še kdaj sexam letos

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno letos ni niti leto seksa pri nas večini.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest mam tut zeljo,da uspem spet se kej mignt,ne pa lezat k vreca cementa,pa cakat kam me bo krc zagrabuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
13.10.2009 22:09:36   
Anonimen

jest mam tut zeljo,da uspem spet se kej mignt,ne pa lezat k vreca cementa,pa cakat kam me bo krc zagrabuuser posted image user posted image

al jst še to ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
13.10.2009 22:15:53   
Anonimen
Sem se spomnila vica, ki ga je pravil pokojni kolega ( ga moraš slišat s pravim naglasom Bosanščine), ampak zdej ne bom po bosansko.user posted image
Fatima rodi otroka in ko zraste, se seveda mali Mujica igra na cesti z žogo, nakar pride nek bosanac z Njemačke  in ga zgazi. Pa reče Mujo, Fatima ne sekiraj se, napravit čemo novog djete. Ok, Fatima spez noseča, rodi otroka pa reče kako mu bo ime. Pa reče Mujo, nek bude opet mali Mujica. Pa mali Mujica zraste, dovolj velik za igro z žogo, žoga gre čez cesto i opet ga nagazi isto nek bosanac z Njemačke. Fatima plaće, plaće, Mujo kaže Fatimi, pa napravit ćemo novo djete. Opet Fatima trudna, rodi se djete i pita Mujota, kako će mu bit ime. Pa kaže Mujo, nek bude Hans. Pa kaže Fatima kako Hans? Mi smo muslimani, imamo muslimanska imena. Nemoj z ovim Njemačkom imenom???
Pa Fato moje, kad ginu naši nek ginu i njihovi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi mogla celga napisat v bosanščini, sam se mi ne da.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
13.10.2009 22:17:11   
Anonimen

al jst še to ne user posted image user posted image user posted image

No no kleo, ti si vsaj kej seksala letos, eni še to nismo.Ti maš dokaz, trebuh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravljice, ki pomagajo govoriti
Z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo se pogovarjali o tem, zakaj je projekt Lahkonočnice tako pomemben, kako nastajajo prav...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.