Anonimen
|
oj Ste fuuul naklepetale... SEm dobila se en posnetek dojencka na cd.Je bil prejsnji prazen,ker je dr.pozabil kabel vtaknit.Saj sem vsaj se 1x vidla,pa 3slikce imam vec,samo posnetek je krajsi,7min ,pa vceraj je vse se meril,danes nic.Saj imam mere na papirju,a ne na cd-ju.No,vazno,da ga imam. Didli,sem sla kupit kremco za Meri.Obedve,ki si ju ti priporocila imajo tu tudi,pa mi je dala drugo.Ena srbkinja je,tako,da se z njo lahko fejst zmenim v lekarni.je rekla,da sta ti 2zlo mocni,uno k ze imam,presvoh,ta naj bi bla nekaj vmes in se tukaj zlo priporoca.Naj jo tudi potem,ko bo ok z njo mazem.Pa,da je to ziher od limone in od mandarine.Sem ji jo kuhala v kompotu . RMRM,kaj imata s tamalim zdaj to zaeno metodo.Pa super,super,super...za tako hiter napredek .Kje si pa izvedla? Ti bom dala Meri na zs,mejckn kasnej,ker ma Tali laptop. Pa sem vidla,da imas eno "mojo"na fb-sem pozabla ktero ,in sosolki sta bli.Ja saj,slo.je majhna.Nya je bla pa sosolka od bratove bivse punce Sem si kupla hlace,trenirko in pulover-vse za .Samo imajo tako zalost v ponudbi-pa barve,k za stare mame
|