|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
13.10.2009 11:37:11   
Anonimen
No super.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
13.10.2009 12:01:29   
Anonimen
dan dan

Kleo super za pregled in upam da urediš glede cd-ja,ker bi rada kakšno slikco videlauser posted image

didlinaa- Sari pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi

anaj-user posted image user posted image user posted image user posted image

slovenka-res ste pridni pri hiši

Mi smo bili prejšni teden bolni-virozica, je bolj malo jedla, hvala bogu, da je pila full, pa še tri 3 so ven hodile na enkrat tako, da jo je zgleda še to zraven bolelo. Sem pa danes pogledala in se vse tri š**** že fajn čutijo-sedaj smo na 16 zobkov.user posted image Drugače smo po starem, še vedno polna energije, tud 5 minut ni pri miruuser posted image , čez dan spimo samo še enkrat na dan, zvečer hodi okol 20h spat pa do zjutraj do pol osmih.Pove že par besed:avto,bravo, Maša je Mapa, jaz sem še vedno mama in ne mami, ati je ata,....

Sem mislila koliko strani bo za prebrat, pa je bolj malo user posted image

RMRM -upam, da ti podaljšajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2402
13.10.2009 12:01:53   
Anonimen
uhh tako dolgega sporočila pa že dolg nisem napisalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
13.10.2009 12:12:15   
Anonimen
oj Ninny,si se pa res razpisalauser posted image .Zdaj bomo pocasi ze vsi na 16zobkovuser posted image
Jaz sem tudi mama,oz.kadar kaj hoce je 100x mama,pa da....drugace pa moja tooolk govori..ves dan se nekaj usaja a se kar v svojem jeziku.Sem vceraj nekaj posnela,ce hoce ktera vidt ta govor ji posljem na zs.Moz zraven govori,pa nocem dat na rr javno.Samo cez kakao uro,ko dam dol.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
13.10.2009 12:50:51   
Anonimen
evo,s telefonom slikano..
user posted image
user posted image

tukaj pa se maha
user posted image

Se bolj slabo vidi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
13.10.2009 12:59:25   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image dobro se vidi,samo slikc ne smeš klikat za povečavo kleo jaz komaj čakam da rodišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
13.10.2009 13:11:52   
Anonimen
Tudi jazuser posted image .
A´ne,kaksna ustkauser posted image

grem sesat,pa kaj sem vcerej pocela....LIKALAAA,halo.Zdaj bo to kar redna praksa,ker susilec nekatere stvari prevec zmeckauser posted image .Prav mi je,boste rekle,a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
13.10.2009 13:14:37   
Anonimen
pridna,pridna, jaz ponavadi v nedeljo zvečer likam, ker imam čez vikend akcijo pranja in sušenja(pa nimam sušilcauser posted image ) in potem v nedeljah eno uro likamuser posted image

Meri spi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
13.10.2009 13:25:48   
Anonimen
Ne se.Je niti sesalec se ni uspaval.

Daj Ninny ti imas vec izkusenj.kaj je plenicni izpuscaj?Ker zdaj ne vem kaj ima Meri.Rite nima rdece,samo luliko.Bom sla dons se 1x v lekarno vprasat,ce ne pa dr.

Ninny sem ti poslala zs.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 13.10.2009 13:31:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
13.10.2009 14:02:19   
Anonimen
O čveke, ste prišle na dan.user posted image

Jaz sem pa kar mami, itak ne, sej drugega ne morem pričakovat ob tem njenem čeblanju.user posted image je pa skozi klicanje mami? mami? Čist tko, odraslo.user posted image Zdej ta teden, ko je bolna pa sploh.  Pa rečem kaje, ona pa men nazaj: lubi Saja mamico. Sem kar ponosna na to, ker v bistvu vse pove kaj želi, predvsem je najbolj to značilno pri upiranju določenih njenih zahtevah.user posted image Včeraj je rekla pediatru stric, daj očala Saji.user posted image Pa še z rokami je pokazala naj ji da.

Kleo, dej pošlji še men ZS s posnetkom.user posted image
ninny, lepo da se kaj javiš, pa mal več napišeš. Pa super za zobke.user posted image

Pri nas v stanovanju je tolk vroče, mamo že zdej 25 stopinj. Luftam kolkr lahko, ampak je tu mač. Preveč kurjo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
13.10.2009 14:06:20   
Anonimen
Kleo, če je samo po lulici, je možno, da ima glivice. Kupi kanesten kremo, jo dobiš brez recepta. Mažeš 2x dnevno, zjutraj in zvečer. Pa cel teden moraš mazat, 7 dni. Ker pleniščni izpuščaj je mal hujša zadeva. Pa izogibajte se, da Meri daje v usta kar dajete vi, ker se s tem prenaša vse skupaj. Pa flaške prekuhaj, dude, igrače operi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2411
13.10.2009 14:09:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kleo, če je samo po lulici, je možno, da ima glivice. Kupi kanesten kremo, jo dobiš brez recepta. Mažeš 2x dnevno, zjutraj in zvečer. Pa cel teden moraš mazat, 7 dni. Ker pleniščni izpuščaj je mal hujša zadeva. Pa izogibajte se, da Meri daje v usta kar dajete vi, ker se s tem prenaša vse skupaj. Pa flaške prekuhaj, dude, igrače operi...

Samo po lulici,pa to zunanji del.A to mislis Cenasten?Da vem rect v lekarni.
flaske pa itak skos prekuhavam,oz ima skos nove,dude nima,igrace....bomo mi mal pazili,da iz nasih kozarcev ne pije,pa zlice...hvalauser posted image
aja,imas zs.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
13.10.2009 14:11:46   
Anonimen
Ja Canesten ja.

Še boljša je pa ta:

http://www.lekarnar.com/izdelki/daktarin-krema

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
13.10.2009 14:12:49   
Anonimen
V bistvu Canesten je samo za spodaj, daktarin je pa tudi za v usta. Za soor in podobne zadeve, zato ti priporočam raje Daktarin.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
13.10.2009 14:15:50   
Anonimen
Kleo, faca je Meriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se tolk režim.Prav tko, se lepo pogovarja, resno vse pove, še kretnje pa to.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
13.10.2009 14:17:23   
Anonimen

V bistvu Canesten je samo za spodaj, daktarin je pa tudi za v usta. Za soor in podobne zadeve, zato ti priporočam raje Daktarin.

ja sej za sor je ze nekaj dobila.Samo tisto po moje peceuser posted image

Ja  a ne...se z rokami maha,da bolj potrdi.Jaz se ji vsak dan tko narezimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.10.2009 14:21:05   
Anonimen
Ja za soor je lahko dobila tud kej druzga, sej v principu je isto, sam drugo pakovanje.user posted image

Verjamem da se narežiš, zdej je vse tako zanimivo, pa tko resno vse to sprejemajo naši otroci. Vsaka informacija je natančno predelana.

Kleo, a imate vi kaj problemov glede jezika? Ker pri nas se ful pozna,ko je v varstvu pri tašči in pol ona doma špreha ....sej veš kako ne?user posted image Pa mi reče tamala daj palčku , daj deku (palčko, deko...)  se še čudim, da vse to sprejema normalno, ponavad so mal zmedeni dvojezični otroci. Sploh v tej fazi, ko se učijoi govorit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
13.10.2009 14:24:40   
Anonimen
Jah,sej moja se ne zna govorit..me pa tut zanima kako bo to izgledalo.Kter jezik bo udarla,al bo vse malo mesanouser posted image .
Sam tamali so dojemljivi.Itak pa ze od majhnega poslusa dva jezika-najmanj,tvoja in moja,jima je to cist normalno po moje.Pa vseen vcasih,ko ji moz po svoje lapa,ze hocem rect,pa dej,sej ne razumeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
13.10.2009 14:26:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ti kar govor ne razume, boš vidla čez en cajt kolk bo razumela.user posted image bo sam rekla daj pare i čao miki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ne smem sploh pomislit kaj še vse bo.

Kleo, ti še kej kadiš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
13.10.2009 14:29:50   
Anonimen
ja,bo rekla,tata,idi ti nekam...user posted image

ne,ne kadim.Pa sem vmes ene 2x,so me mal zivci vrgli.Sam komej cakam,da rodim,pa jovo na novo.Jah,kaj morem.

Dej,ti nekaj na zs napisem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
13.10.2009 14:44:21   
Anonimen
Veš, kakšnega kar prižgi brez slabe vesti. user posted image Tko na vrat na nos kar nehat ni lahko, te še bolj živci dajejo.
Sem dobila ZS, pa sem šla mal prebrat...nimaš kej, otroci user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
13.10.2009 14:49:09   
Anonimen

Veš, kakšnega kar prižgi brez slabe vesti. user posted image Tko na vrat na nos kar nehat ni lahko, te še bolj živci dajejo.
Sem dobila ZS, pa sem šla mal prebrat...nimaš kej, otroci user posted image

ne ne,sej ne kadim,pa ne prizgem.Sta bli res taki situaciji,sem kar cike kupila,pa 2-3 prizgala,pol so pa romali v kanto.Drugac ne,me prevec vest pece,ze za tistih par dimov....se pa zato prenaziramuser posted image

se mi je zadnjic sanjalo,da sem rodila,ja koncno-me res ze vse matra..kriz,zatekanje,podplati...ni,da ni,no....pa vsa hepi,koooncno rodila,pa prva misel skoraj-zdej grem pa lohk na balkonuser posted image maaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
13.10.2009 14:50:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o šit, po mojem si tolk surlo potegnila, ko si vidla, da maš še vedno trebuh.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
13.10.2009 14:57:42   
Anonimen
jaaaaaaaaa,kako ves.Ko sem se zbudila,sem bla cist prec,ker ni blo resuser posted image user posted image

se kar sem nevidna...sej ves kjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je zgleda boljs ce si anonimenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
13.10.2009 15:02:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

šampon in ostalo
piule

ali kupujete lsno kozmetiko pri frizerju?

da (8%)

ne (83%)

šampone (4%)

lake,utrjevalce (2%)

balzame (1%)

maske (2%)

Število vseh glasov: 439

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!