|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PEG PEREGO GT3
15.10.2009 15:32:12   
_LIDI
Oj! Sej nevem, mogoče je ta tema že kje odptra.V glavnem mene zanima če ima katera iskušnje s tem vozičkom oz. mene bolj zanima če se ga lahko pospravi v prtljažnik opel corse.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PEG PEREGO GT3
15.10.2009 15:40:59   
punsha
Tudi midva sva se odločila za ta voziček. najbolje, da se zapeljeta to trgovine in poskusita. Midva sva šla s C-maxom in je šel za las notri. Ali pa najprej izmeri vsaj prtljažnik. Dolžina vozička je pa 110cm. No čeprav je najbolje kar probat, da vidiš še širino in vse skupaj.

(odgovor članu _LIDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PEG PEREGO GT3
15.10.2009 17:10:03   
laura28
Ko sem jaz kupovala voziček sem šla kar v trgovino sprobat kateri voziček gre v avto in kateri ne.
S prodajalci smo se zmenili pa sprobali. Tako boš tudi sama najbolj vedela pri čem si.

_____________________________

Lp Laura

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PEG PEREGO GT3
15.10.2009 20:30:26   
araz
Lidi, jest imam PP GT3. Vozim Peugeot 307 in mi gre tudi za las v prtljažnik. Zsprednje kolo malo moti, tako da mislim da ga bom morala kar lepo dol vzet).



(odgovor članu laura28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
15.10.2009 20:39:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu araz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PEG PEREGO GT3
15.10.2009 21:28:55   
manetka
Meni gre v cliota, samo eno kolo snamem, kar je pa itak lahko, samo na knofek pritisneš pa se sname.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PEG PEREGO GT3
16.10.2009 12:37:34   
Anonimen
Mi imamo ta voziček + košaro Navetta in gre v naš avto čisto enostavno (imamo Kio ceed karavana), gre pa tudi v Cliota, sam je treba prednje kolo dol vzet in košaro dat na zadnji sedež. Jaz osebno raje sedež podrem, mi je lažje. Sicer je Clio od staršev in ga drugače ne uporabljam. Je pa tole zamudno delo, tako da če bi mi imeli manjši avto ne bi kupili tega vozička. Za na dopust pa tak moreš kupit nek miniaturni voziček, glih tolk da se otrok not pelje (mi smo že gledli enega za 70€), ker res zavzame veliko prostora. Mi pa ni žal da imamo ta voziček, čepav je velik in težak, ker je otrok kot general not, pelje se ga enostavno z eno roko, v trgovino lahko greš komot peš ker ima tak veliko nakupovalno košaro, pa zunaj je vsak dan v vsakem vremenu (no v dežju ravo ne, v vetru pa komot), ker je košara tak super globoka (Jure je star slaba 2 meseca). Res priporočam!

(odgovor članu manetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
16.10.2009 13:29:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: PEG PEREGO GT3
16.10.2009 13:38:54   
gajka
Imam GT3, ga uporabljam 15 mesecev. Če bi še enkrat izbirala, bi se ravno zaradi manjših mer zloženega odločila za Jane Slalom.
Manjšega vozička oz. marele (še) nisem kupovala, ker ne vidim poante v enem takem kvazi vozičku. Pač malo manevriranja in gre voziček + vsa prtljaga za dopust v avto. Še vedno pa lahko daš eno trugico na streho, pa je.
Je pa šel GT3 tudi v mojega bivšega Yarisa, ampak sem mogla sprednje in eno stransko kolo dol vzet, v Xsaro coupe gre cel, zdaj pa pri Versotu vsaj z zlaganjem vozička v prtljažnik nimamo več problema.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: PEG PEREGO GT3
16.10.2009 13:56:17   
*blu*
Super voziček. Res je edina slaba stvar, da se slabo zloži. Sicer mi nimamo težav ker gre v našega Volvota z lahkoto, zna biti pa zoprno z manjšimi avti. Se pa ljudje znajdejo na vsemogoče načine. Ti se zapelji do trgovine in preizkusi- tako kot so ti nekatere že svetovale.

_____________________________

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?