|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dr. Tomaževič
26.12.2009 10:53:55   
mihi78
Meni je dr. Tomaževič odstranil pregrado, leta 2007. Na predhodnem pregledu nisem bila pri njem ampak me je pregledala ena druga G. Pregrado pa so mi pred tem potrdili s histeroskopijo, na Ptuju, niso pa je odstranili, ker je bila po njihovo premajhna - za mano pa že trije ss. Tako sem šla na operacijo v LJ. 4. nosečnost pa je potekala (skoraj) brez težav. Pregrada pa je bila velika okoli 2 cm in rabili so leta, da jo odkrijejo!!!!!!!!!user posted image LP

_____________________________

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Dr. Tomaževič
12.1.2010 14:45:56   
mateja_c
Živijo,

zaradi dvojne maternice je tudi meni gin. napisala napotnico za dr. Tomaževiča. Bi mi lahko prosim katera napisala natančne podatke, kje in kako se pri njemu samoplačniško naročiti ter koliko to stane? (lahko na zs). Rada bi namreč temeljit pregled, da se mi posveti in da mi odgovarja na vprašanja, ne da zadevo opravi v 5 minutah (kar je, kot sem razbrala iz vpisov, siceršnja praksa).
hvala

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Dr. Tomaževič
12.1.2010 14:58:40   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: shyshy

Čau Cuddy

Jaz sem bila pri prof dr Tomaževiču na pregledu... kaj naj rečem... čakaš ga najprej 2 uri, potem pa v eni uri popedena celo gručo deklet... Verjamem da je zelo vredu zdravnik, je pa tudi en tak posebnež... Boš sama ocenila... nimaš maneverskega prostora pri njem za kako pogovarjanje ali pregovarjanje. On te kar pred dejstvo postavi, nimaš da mrdaš user posted image  Jaz imam tako čudno izkušnjo z njim... še dobro se slekla nisem, pa sem se že oblačila user posted image  Saj ne dojameš kdaj ti tisti ultrazvok naredi user posted image


oja, imaš....samo moraš biti enako vsekan kot onuser posted image

midva sva se "pregovarala" vedno, ko sva se videlauser posted image  pa zopet me je kaj dražil, pa jaz njega nazaj....in na koncu sva super "zvozila"

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Dr. Tomaževič
12.1.2010 16:46:47   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_c

Živijo,

zaradi dvojne maternice je tudi meni gin. napisala napotnico za dr. Tomaževiča. Bi mi lahko prosim katera napisala natančne podatke, kje in kako se pri njemu samoplačniško naročiti ter koliko to stane? (lahko na zs). Rada bi namreč temeljit pregled, da se mi posveti in da mi odgovarja na vprašanja, ne da zadevo opravi v 5 minutah (kar je, kot sem razbrala iz vpisov, siceršnja praksa).
hvala


imaš ZS. lp


_____________________________

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mateja_c)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Dr. Tomaževič
19.1.2010 10:15:55   
kejt2
Hojla!

Glede na to, da se tukaj pojavlja kar nekaj tem, ki me zadevajo, sem se odločila, da vpr. postavim pod to rubriko. Upam, da bo ok.
Dve leti po izvenmaternični in odstranitvi desnega jajcevoda in kupu nevšečnosti ter neuspešnem user posted image , je moj osebni ginekolog ugotovil, da sploh ne ovuliram in, da moje user posted image niso prave user posted image .
Napotil me je k dr. Tomaževiču z navodilom, naj mi napravi laparo in histero hkrati- tako kot ste nekatere punce že komentirale.
Tomaževič je na UZ zagledal pregrado in odločil, da bo za začetek naredil zgolj histero in odstranitev pregrade. Da bomo glede jajčnikov in drugega jajcevoda kar dr. Kostovskemu zaupali (tj. dr. ki me je operiral). Sama o tem nisem prepričana, glede na to, da omenjeni dr. ni podal opisa stanja mojih jajcevodov in jajčnikov.
Dodaten pomislek je pa še ta, da so me že iz prejšnje narkoze komaj zbudili (šele dve uri po operaciji) in, da mi je bilo res slabo še cel teden. Skratka, sama pomisel na splošno anastezijo mi je odbijajoča.

Prosim za mnenja, ideje, nasvet ipd., ker sem v slepi ulici!

Hvala,
Kate



(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Dr. Tomaževič
19.1.2010 12:37:48   
cacaca
pozdravljene punce

kejt2 drugo kot, da zaupaj ginekolog ti drugega ne morem rečt :)....

samo glede narkoze ti lahk rečem, kolikor sem razumela se zdaj bojiš narkoze....no mene je bilo tudi druge operacije zaradi narkoze najbolj strah...pri prvi sem imela tudi jaz težave...pa sem pri sprejemu 2 operacije povedala tako tisti ginekologinji, ki ti tisti dan opravi pregled, tisti zdravnici ki ti dela ctg in pa sprejemni sestri...prišla je potem anestazistka pa sva se potem pogovorile...dala mi je drugačno narkozo kot jo na splošno dajejo, povedala mi je pa točno kaj bom vse dobila, sam sem ze pozabla...lohk pa rečem, da je blo super, čisto drugače kot pri prvi, bila sem kot rožica :) :)

tak da kr povej da se bojiš narkoze da si imela težave pa ti bodo pomagal :)

srečno :)

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Dr. Tomaževič
19.1.2010 17:07:24   
kejt2
OK, hvala.
Nisem vedela, da je tudi to opcija. Vsekakor bom povedala, operiral me bo pa Tomaževič, tako da bom zagotovo v dobrih rokah. :)
Ne vem pa, ali naj inzistiram na obeh operacijah hkrati ali naj ne težim... user posted image

Kejt

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Dr. Tomaževič
19.1.2010 17:45:57   
Urshy78
kejt2, jaz ti toplo priporočam, da ti naredijo obe operacije skupaj, če te že "odpirajo", da ne boš zgubljaja dragocenega časa. saj veš, da se na vsako operacijo čaka okoli 4 mesece, kar ni malo.

pa srečno!!

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 19.1.2010 17:47:07 >


_____________________________

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Dr. Tomaževič
20.1.2010 14:24:22   
kejt2
Sem bila ponovno pri dr. Tomaževiču.
Je sam ponudil možnost tudi laparo: najprej bo opravil histero + odstranitev septuma, nato pa še laparo (v kolikor bodo okoliščine to dopuščale).
Ko pa sem mu omenila zgodbo z anastezijo, se je kar za glavo prijel... user posted image

Hvala vsem za info,
Kate

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Dr. Tomaževič
6.2.2010 10:36:01   
zvezdica1980
Pozdravljene!!!

Na vas se obračam če mi bo znala katera pomagati. Tudi jaz sem naročena na LPSC in HSC, pri dr. Požleb z njo pa bo tudi delal dr. Tomaževič (in on baje dela LPSC ob ponedeljkih!!!) Jaz pa sem naročena za sprejem na ponedeljek!!!! Zdej mi pa ni nč jasen....kdaj pa bodo opravili pregled, pogovor z anastezijsti, klistiranje.....
Najprej mi je bilo rečeno da bom prišla na petek da vse to opravim, šla za vikend domov, v ponedeljek pa prišla sčiščena nazaj ob 7h pripravljena za operacijo!!!!

kaj nej naredim, še enkrat pokličem al naj kr pridem v ponedeljek????!!!!!

Hvala za pomoč!!!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Dr. Tomaževič
6.2.2010 22:20:33   
špica84
zivjo koker se jst spomnim v septembru imas v petek sprejem in ti naredijo vse preiskave.za sabo ti dajo en sirup,ki ga mors v nedeljo do 11 spit za vesele urice na skolki.op pa mislim da imas potem v pondeljek,ce se motim me popravte

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?