zirafa76
|
Pozdravček... da si malo čas vzamem za napisat kaj .... Vidim da debatirate o mnogih stvareh...no, mogoče lahko kaj pomagam.. Oblačila.....sem naredila že inventuro vsega kar sem imela od prej, razdelila, oprala ..moj bog....dosti sem pripravila za žlahtnico, ki imajo , pa je na koncu še vedno ostalo toooliko... bodiji--jaz sem imela full bodijev, uporabljala polovico..5-7 je več kot dovolj, ker hitro rastejo...se sppomnim, da smo imeli full št.56, pa tri 45, ker se je rodila prej, pa smo preživeli s tisto 45 prav super...ker je pa res nisem vsak dan preoblačila v svež bodi kot to delam sedaj, ker je naša pravi mali čunek ..imam še okrog 5 pajackov-pliš, brez rokavov, pa nekaj z dolgimi rokavi, pa par dvodelnih kompletov, navadnih za doma, pa dva termo za ven..majčke, teh imam 4 za te pajacke brez rokavov, pa dve pižamice, spalno vrečo sicer nikoli nismo uporabljali, sedaj jo bom kupila... ..4 kapice, navadne bombaž, ter 3 za ven-termo..nogavičk imam celo morje, pa žabice 3....hmm...rokavičke, pajac zimski, termo čeveljčke-no bolj nogavičke za ven.. Veliko je tudi odvisno od tega, kako toplo imate v stanovanju, hiši..mi imamo zelooo toplo stanovanje, tudi pozimi, zato nisem pretiravala z oblačenjem...zato sem imela ogromno oblačil, polovica od tega je še popolnoma novih, ker jih nisem uporabljala.... ..zato sedaj prav pridejo..hehe...sem pa imela več bodijev nato 62 in naprej....še posebej poleti je bila večkrat doma v bodiju in pajacku ali čem podobnem... Vem, da se je težko zaustaviti pri nakupih , ampak jaz sedaj vidim, da sem v prvo kar pretiravala..in še vedno ti kdo kaj prinese....in tako...bolje kupovati kasneje več, ko so leto ali več, ko začnejo sami jesti, pa hoditi..ko res dnevno pereš in potrebuješ več..moj nasvet Meni j tudi zelo prav prišla zimska vreča, ki smo jo uporabljali tudi na bugiju ali globokem delu kasneje, ko je presedla iz košare, tiste ki jo boste imele..jaz jo imem in je bila super... čistilni robčki..uporabljala od začetka skupaj z vodo prve tedne nato samo robčke in nikoli vnete ritke..samo 1x, ko sem kupila poljske pampers ..drugače pa še vedno uporabljam samo Sensitive Pampers... cuker test..hmm, še nisem imela, mogoče naslednji teden, sem pa videla na rezultatih krvi, sladkor negativno, tako da..hmmm..v prvo se spomnim samo par deci sladke tekočine, ampak ker sem odvisnik od čokolade je to bilo zame samo daljša doza No, pri nas smo končno potrdili dejstvo, da lahko zaenkrat kupimo samo največ zibelko, ker se še ne selimo in je to edina pametna rešitev, da ne izgleda spalnica kot skupek pohištva in natlačeno vse skupaj.. Si pa dnevno skrbno hranim, da je vsaj en prostor komot in prostoren, čeprav če bi bila fulll sila, bi razmislili kaj in kako...ampak saj bo...smo na dobri poti do selitve, malo bo še treba počakati... Predvsem pa se spomnim ene zadeve za konec... ..V prvo sem fulll komplicirala in pazila in ne vem kaj..v drugo se mi zdi, da gre vse skupaj tako hitro mimo in da sedaj vidim, kako brezpotrebno sem se ubadala s stvarmi, ki sedaj izgledajo čisto enostavno.... ..in predvsem, nobene panike.... lahko noč