vaney
|
punsha, držim pesti, da bo res vse ok...pa počivaj, počivaj, počivaj Sicer sem pa jaz v 1. nosečnosti tudi dobila injekcijo za pljučka, ko sem bila 3 dni v bolnici, pa je bil že 34. teden... bolniška; jaz bom morala v ponedeljek po vsej verjetnosti it po 2 mesecih bolniške nazaj delat, ker na podlagi predloga moje G mi po moji logiki noben ne bo podaljšal bolniške, še najmanj pa komisija (je napisala, da navajam občasne bolečine v sp. delu trebuha in da priporoča počitek). Sicer pa naj bi bilo vse ok in naj bolniška ne bi bila potrebna oz. bom šla pač nazaj na bolniško, če me bo v službi kje zvilo (delam v vrtcu). Edini problem je, da me vsake toliko časa fajn zvije, ko se mi vsede na mehur, to pa boli kot hudič in ne morem ne sedet, vstat, ležat..nič od nič. Pa...bomo videli, kako bo. Sicer pa, če je res vse ok, tudi rajši grem delat, pa sem preostanek dneva svobodna kot pa da vsako jutro vsa živčna vozim Anžeta v vrtec in čakam, da se bo kje kakšna inšpekcija naslikala, mene pa ne bo... robčki; mi smo imeli že od samega začetka čistilne robčke (Pampers, zdaj pa bilo katere, ker nima pretirano občutljive ritke), pa ni imel vnete ritke, ima bolj drugo kožo občutljivo. Sem pa opazila, da mu druge kreme (Bubchen, Nivea...), predvsem te goste in težke ne pašejo in mu naredijo rdečo ritko, tako da pri nas uporabljamo že nekaj časa izključno samo Bepanten in ribje mazilo, pa je vse ok. Drugega ne mažem nič. Pa čistilne robčke seveda. kopanje; uporabljali smo banjico, bila je super, zdaj jo bomo spet.