Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tudi taka obdobja, ko bi samo nekaj jedel, ampak vmes bedi in ne drema Začne ob 7 zvečer in najkasneje do 11ih zaspi. Včeraj je visel na meni od 7 do 11 z vmesnim previjanjem in kupči. Ampak se je pa tako najedel, da je potem spal do 5ih. Bi kar vsak dan tako
. Poskusi ga držat budnega, ko začne in da se čim bolj naje. Če so siti potem boljše in dlje spijo, če pa samo po malo jejo, so pa hit lačni. Vzpodbujaš za pa pri sesanju tako, da mu pobožaš nosek, podbradek, lička, podplate in da mu odmakneš zizo. Če moj že skoraj spi, pa mu hočem vzet zizo, ful posesa. Upam, da vam bo uspelo, je veliko lažje, če si vsaj za silo naspan.
je bil pa priden in na srečo je najin mali po njemu in ne po meni.
. Včeraj mi je vročina narasla na 39,5°C (v eni uri za 2 stopinji, sem se kar tresla zraven), sem šla k zdravniku, pa nisem nič novega izvedela. Hladim naj se, jem lekadole in dojim, ko si zbijem vročino, sicer pa črpam in mu dam po flaški. Mleko ni fajn, da je preveč vroče za melga, zato črpanje in flaška. Je dobil danes zjutraj po flaški, ker sem imela 39 vročine in je prav pridno jedel. Fajn da vem, da zna po flaški jest, glede na to, da dude ne mara.
No saj je bil tudi očka kot dojenček priden...
Neverjetno.. Upam, da bova danes ponovila vajo
pri nas smo zaenkrat na srečo še vsi zdravi. neki moj začenja bit bogi, ampak ne vemo a se ga kej loteva, a je preutrujen od službene poti.
. No drugače se pa zjutraj vedno crkljava
. Treba užiti vsak trenutek z njimi
.