Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
se nism mogla prej spomnit hehe
. Rekel je da zaradi tabletk verjetno nisem imela O in da zato nisem zanosila in da naj bi se to po treh mescih uredilo in torej da bi ta mesec morda že lahko uspelo
ste prav lepa družinica

ne pričakujem med 14. in 15.11, sem iz lj!
veselo .
nepozaben.
naredila sem test in mi je pokazau velik +
še nekaj je kot
bi mi moralo biti slabo kajne? jaz pa nič ne bruham, saj ne, da bi želela a me je strah, da kaj ni ok.... ker meni se dogaje bolj to, da se zbudim tako lačna, da mam tak občutek praznine v želodcu, da moram jest a ne morem karkoli jesti recimo danes mi je pršut smrdel, ki ga mam tak rada, ampak potem ni je bilo po prvih grižljajih tako slabo v želodcu da pa bi brugala pa ne a je to normalno? res me skrbi že vse. pa kje je še 2.11
... pa mislim da bi kremo lahk komot uporabljala
Aja pa še to mi je povedala, da je bila njena največja "slabost" v nosečnosti, da je ful rada jedla hehe kaj sva se nasmejali
ne vem kako je s canestenom al kej škodi al ne pokliči v ZD pa boš prašala lohk tudi svojo zdravnico ni mus ravno G