|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
23.10.2009 10:07:01   
kimmii
Pozdravljene,
mene pa zanima kolk kej svoje malčke puščate na primer tašči, mami,...
Jaz jo v pol leta nisem še nikol nobenmu, pa pravjo, da to tud ni najboljš za otroka ??

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.10.2009 10:13:14   
Pat74
kimii meni se to ne zdi nič narobe. Jest jih tudi nisem, pri tašči sta bili prvič brez mene šele pri 3 in pol letih, pa še ati je bil zraven. No, moji mami pa zaupam, ona pa mi je v bistvu priskočila na pomoč tako da, ko sem šla k zdravniku/zobozdravniku, je zunaj pazila na otroka. Potem mi jih je pa itak do 3 let čuvala, ker nista hodili v vrtec.

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.10.2009 10:53:14   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

jutro...kako ste kaj? mene danes tk neki boli pri popku in pol se širi proti levi strani...prej sem dvignila majo sem mislila, da bom umrla...mogoče katera ve kaj bi lahko bilo tu pri popku...že včeraj mi je bilo ful čudno danes pa vstanem z tako bolečino....

detelja - če je v spodnjem delu trebuha je vedno lahko tudi slepič, neglede če boli na levi ali pa na desni strani. Če ne bo bolje, se ti kar pejdi pokazat k zdravniku.

a niso pol še prisotne slabosti, bruhanje, pa koža na obrazu je bolj rumenkasta?

ko sem jaz imela vnetje slepiča me je samo bolelo - kot npr. jajčnik,.... vendar je bilo  vedno hujše .... pa še špikalo me je zraven....

bruhala nisem, rumena pa ne vem če sem bilauser posted image , slabo mi ni bilo ...

če se ti stanje ne bo izboljšalo se pejd pokazat k zdravniku ....!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.10.2009 11:04:04   
Nalini
ojla

zunaj je pa tak zaspano vremeuser posted image  ... še dobro, da ne piha in da ni fejst mrzlo ...

pri nas je vsaka druga noč katastrofauser posted image  .... ampak jaz kar mojega muca vzamem k sebi, pa te me boža pa prima, pa objema pa se te nekak naspiva .....user posted image  ... ma ne vem zakaj eno noč spi dokaj normalno, drugo pa spet neuser posted image  .... samlo nekaj jamra, pa se premetava .... mogoče bo pa spet kak zobekuser posted image  ....

mlečni izdelki .... zaenkrat še ne mislim uvajat skutice, jogurte, ker imam sama potrjeno alegijo na kravje mleko (nekaj časa sem imela strogo dieto in je postalo boljše,..... tak, da zdaj jem jogurte pa skute ... ampak ne pretiravam) .....
pa mali je dobil malo rdeča lička,... v torek in sredo je bil spet rdeč po bradici (to je zdaj boljše) .... pa moram biti bolj previdna, ker ne vem, če je kaka alergija na hrano ali pa samo zaradi spremembe vremena in kurjenja (bradica pa od slinjenja)user posted image  .... moram biti zdaj res previdna pri tem uvajanju ....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.10.2009 11:05:25   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

jutro...kako ste kaj? mene danes tk neki boli pri popku in pol se širi proti levi strani...prej sem dvignila majo sem mislila, da bom umrla...mogoče katera ve kaj bi lahko bilo tu pri popku...že včeraj mi je bilo ful čudno danes pa vstanem z tako bolečino....

detelja - če je v spodnjem delu trebuha je vedno lahko tudi slepič, neglede če boli na levi ali pa na desni strani. Če ne bo bolje, se ti kar pejdi pokazat k zdravniku.

a niso pol še prisotne slabosti, bruhanje, pa koža na obrazu je bolj rumenkasta?

ko sem jaz imela vnetje slepiča me je samo bolelo - kot npr. jajčnik,.... vendar je bilo  vedno hujše .... pa še špikalo me je zraven....

bruhala nisem, rumena pa ne vem če sem bilauser posted image , slabo mi ni bilo ...

če se ti stanje ne bo izboljšalo se pejd pokazat k zdravniku ....!

ful težko se smejim...ali pa ko kaj dvignem strašno boli...pa najbolj boli pri popku...če se spomnite sem že zadnjič govorila, da me ful jajčniki bolijo...zdaj pa to...tk da ne vem...sestra mi je rekla, da je tudi imela pri popku bolečino, krivo pa je bilo vnetje jajčnikov...ej ne vem...če ne bo ok, bom šla jutri k zdravniku...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.10.2009 11:06:12   
sonček85
Aleks se vsem lepo zahvaljuje za čestitke -tko pa mamici ratuje torticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image medtem ko Aleks spi user posted image user posted image bomo videli kako bo končni izdelekuser posted image
detelja.pojdi k zdravniku
pat:joj naj vročina mine in da calpol prime
kimmii:jaz ga puščam če je res potrebno (npr.ko je ati umrl)drugače pa ne.
Drugače ga pa moji mamici bolj zaupam kot tašči(saj je le moja mami )Po moje pa ni nič narobee če jih bomo res kdaj pustile ,saj se morjo navadit  drugih

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.10.2009 11:08:29 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.10.2009 11:11:16   
detelja
mlečni izdelki- maja pa zadnje čase ful težko kaka...pa sem ji včerja dala sadnji jogurt...najprej se je neki pačaila potem pa je jedla kot nora...in danes zjutraj sem ji spet dala že ko je vidla kozarček je delala mmmmm...največja fora pa je v tem, da so bili v jogurtu celi veliki kosi češnje in je gospodična lepo pojedla, ni ji bilo slabo pa nič...prej sem šla v trgovino in kupila jogorte ter skuto...pridem domov ji dam malo skute in ji je šlo spet na bruhanje...ko pa je vidla, da bo dobila puding pa je sam mmmmm delala...jaz imam včasih občutek, da ima maja to v glavi, da ko dobi kak tak bolj kos hrane, ne spasirano hrano, da ji je slabo...

user posted image user posted image user posted image mislite, da bo kaj narobe, če dam maji eno navadno activijo, mogoče pa bo lažje kakala? čudno mi je to...maja se ful težko pokaka, jo ful napihuje, ful prdi itd...ampak blato ni trdo...ne vem v čem je fora...dobr da imamo naslednjo sredo pregled...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.10.2009 11:12:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Aleks se vsem lepo zahvaljuje za čestitke -tko pa mamici ratuje torticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image medtem ko Aleks spi user posted image user posted image bomo videli kako bo končni izdelekuser posted image
detelja.pojdi k zdravniku
pat:joj naj vročina mine in da calpol prime
kimmii:jaz ga puščam če je res potrebno (npr.ko je ati umrl)drugače pa ne.
Drugače ga pa moji mamici bolj zaupam kot tašči(saj je le moja mami )Po moje pa ni nič narobee če jih bomo res kdaj pustile ,saj se morjo navadit  drugih

zdaj ne morem k zdravniku, ker nimam varuške...tašči pa je ne dam pa če umrem!!!!!!!!!!....če ne bo ok bom šla jutri...

čestitke aleks...mmmm midvi z majči bi pa mal te tortice, nama grejo take stvari najbolj v ta zadnjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.10.2009 11:19:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Pozdravljene,
Jaz jo v pol leta nisem še nikol nobenmu, pa pravjo, da to tud ni najboljš za otroka ??

29. maja (maja je rojena 15.4.) sva pustila majo zvečer pri moji mami, ker sva šla na poroko, je bilo vse ok, še manj je jokala kot, ko sva bila midva z njo doma....potem pa sva jo še 1x pustila zvečer, ker sva si vzela mal čas zase, je bilo tudi ok-to je bilo junija in pol se mi zdi še 1x, ampak ne vem kaj je že bilo to je bilo tudi nekje junij-julij....drugače pa je ne puščam nikjer...danes sem šla sama do trgovine maja pa je ostala z atijem doma...nekateri pravijo, da ni dobro, če otroka nikje ne pustiš...moja prijateljica je puščala hčerkico povsod, mala ni imela nobenega problema ostat kje drugje, tudi če ji je **** oseba rekla, če gre z njo bi šla...pol pa je bilo konec porodniške in se je vse spremenilo...mala je začela mamico in atija tepst, ni ju več upoštevala,...je pa pri babici v varstu (prijateljicini mami) pa se drugače ful razumejo pa vse...ena druga znanka pa je bila skoz z otrokom pa mali ni htel nikjer ostat, brez nje ni mogel čist nič naredi in ko je bilo konec porodniške je malega dala v vrtec...mali se niti 1x ni zjokal ko je odšla, ful rada hodi v vrtec...tk, da to je ful različno...

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.10.2009 11:25:15   
sonček85
detelja.vidve kar pridita
Glede kakanja,ne vem probaj ji dati jaboljko jo bo odprlo,pa čeprav ne kaka trdo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.10.2009 11:33:23   
tinaaja

mlečni izdelki- maja pa zadnje čase ful težko kaka...pa sem ji včerja dala sadnji jogurt...najprej se je neki pačaila potem pa je jedla kot nora...in danes zjutraj sem ji spet dala že ko je vidla kozarček je delala mmmmm...največja fora pa je v tem, da so bili v jogurtu celi veliki kosi češnje in je gospodična lepo pojedla, ni ji bilo slabo pa nič...prej sem šla v trgovino in kupila jogorte ter skuto...pridem domov ji dam malo skute in ji je šlo spet na bruhanje...ko pa je vidla, da bo dobila puding pa je sam mmmmm delala...jaz imam včasih občutek, da ima maja to v glavi, da ko dobi kak tak bolj kos hrane, ne spasirano hrano, da ji je slabo...

user posted image user posted image user posted image mislite, da bo kaj narobe, če dam maji eno navadno activijo, mogoče pa bo lažje kakala? čudno mi je to...maja se ful težko pokaka, jo ful napihuje, ful prdi itd...ampak blato ni trdo...ne vem v čem je fora...dobr da imamo naslednjo sredo pregled...

detelja, jaz bi ji raje dala probiotike ala biogaia. Tezko kakanje in napenjanje pa se velikokrat pojavlja pri alergikih na KM. Ne pravim, da je maja, ampak bodi previdna morda. Glih sem ta teden zvedela za eno tako zgodbo - fantek ful probleme s kakanjem, blato normalne konsistence, po 2 letih ugotovljena alergija na KM...  Od kar je na dieti se je vse uredilo .. Al pa raje daj slivovo kasico.

soncek .. tortica zgleda super, se koncni izdele pol prosim .. pa en pos po hitri posti user posted image

Jaz dito pustim pri mami, tasci in mozu brez problema. Vcasih je kriza, ampak zaradi tega, ker je pac faza "mami", ampak v 99% je bp DOKLER ne zagleda mene. Pol se je pa treba mal zjokat user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.10.2009 11:58:31   
Miška2006
Živjo,

prosim pomoč.

user posted image user posted image user posted image Me kliče kolegica in me vpraša, če je kaj narobe, če njen tamali je kakal (1x) temno zeleno oz. skoraj črno. Pa je vse v redu z njim. Nima vročine, ni siten, poln energije,...no, skratka nič kar bi kazalo na kakšen infekt ali da bi bil kaj slab.

Jst osebno še nisem mela takih izkušenj. Mi zna katera od vas povedat kaj bi bilo lahko to, da sporočim kolegici, ker ona žal nima neta.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.10.2009 12:13:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

detelja, jaz bi ji raje dala probiotike ala biogaia. Tezko kakanje in napenjanje pa se velikokrat pojavlja pri alergikih na KM. Ne pravim, da je maja, ampak bodi previdna morda. Glih sem ta teden zvedela za eno tako zgodbo - fantek ful probleme s kakanjem, blato normalne konsistence, po 2 letih ugotovljena alergija na KM...  Od kar je na dieti se je vse uredilo .. Al pa raje daj slivovo kasico.

soncek .. tortica zgleda super, se koncni izdele pol prosim .. pa en pos po hitri posti user posted image

Jaz dito pustim pri mami, tasci in mozu brez problema. Vcasih je kriza, ampak zaradi tega, ker je pac faza "mami", ampak v 99% je bp DOKLER ne zagleda mene. Pol se je pa treba mal zjokat user posted image  

včeraj sva jedli slivovo kašico pa ni bilo nekega učinka...sam to napenjanje itd...se je začelo pred uporabo KM...ne vem, nekako sumim, kaj če ji ne bi odg. novalac 2...ker zandjič mi ni htela nič jest sam mleko, cel dan in pol je bil tud problem...drugače pa uporabljava antiflat...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.10.2009 12:14:39   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Živjo,

prosim pomoč.

user posted image user posted image user posted image Me kliče kolegica in me vpraša, če je kaj narobe, če njen tamali je kakal (1x) temno zeleno oz. skoraj črno. Pa je vse v redu z njim. Nima vročine, ni siten, poln energije,...no, skratka nič kar bi kazalo na kakšen infekt ali da bi bil kaj slab.

Jst osebno še nisem mela takih izkušenj. Mi zna katera od vas povedat kaj bi bilo lahko to, da sporočim kolegici, ker ona žal nima neta.

moja je tudi kakala temno, skoraj črno...in pol sem ugotovila, da je jedla borovničevo kašico...vpr. jo če je slučajno dala kaj takega jest...kako kašico temne barve...drugače pa če je še manjši pa je samo mleko pa so meni rekli, daje to prvi znak, da nekaj težje prebavlja...pa zelni kaki glih tako...če pa nič od tega pa naj pokliče P....

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.10.2009 12:27:20   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

včeraj sva jedli slivovo kašico pa ni bilo nekega učinka...sam to napenjanje itd...se je začelo pred uporabo KM...ne vem, nekako sumim, kaj če ji ne bi odg. novalac 2...ker zandjič mi ni htela nič jest sam mleko, cel dan in pol je bil tud problem...drugače pa uporabljava antiflat...

Novalac je predelano KM.. Se enkrat - samo razmisli, ce je lahko kaj na tem. Zelo verjetni ni, ampak ko glih omenjas to napenjanje, tezko kaanje, blato pa normalne konsistence. Antiflat je proti krcem, Biogaia pa so probiotiki.

Miska - ce je drugace vse ok z njim, potem se meni ne zdi nic zaskrbljujocega. Saj tudi mi kakamo celo paleto barv, najverjetneje je v povezavi s cim,akr je pojedel, kot je napisala detelja.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.10.2009 12:30:12   
Cveta28
Helou!
Laura se plazi po tleh in posluša pravljice, jaz pa hop na računalnik user posted image
Naš prehlad še kar traja user posted image Nosek še parkrat na dan spucamo, ker ji kar teče ven kadar se vsa navdušena plazi po stanovanju, kašelj pa nam še pošteno nagaja user posted image Bomo počakali še vikend, drugače pa na pregled k P. Sem pa do sedaj poizkusila z mazili za prsni koš, pa eteričnimi olji, vzdignjenim ležiščem, cartanjem ampak se še kar vleče. Ko ji poslušam pljučka vsaj hrope ne. Pa za sedaj sem skenslala tudi sprehode, ker imam občutek, da ji hladen zrak ne dene najbolje ali pač user posted image Pa saj še sama ne vem več.... user posted image Dejte mi povedat koliko časa lahko traja kašelj pri prehladu?
Drugače pa smo probali z uvajanjem sadja. Kaj hujšega! BLJAK! Lori je delala take face in na koncu planila v user posted image . Tako, da danes bomo za kosilo zopet papcali zelenjavo. V bodoče ji bom pa kakšno sadno kašico kupila in ji dala za probat. Bomo videli kako ji bodo šle pa kupljene v rit user posted image

In sedaj se je začela mala oglašati, da potrebuje pol ure spanca...ja ja pri nas imamo pred kosilom obvezno pol ure počitka, potem jemo, se veliko igramo in potem gremo pančkat dokler ne pride oči domov.

Se tipkamo kasneje...

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.10.2009 13:34:15   
malcekvita
SONČEK IN ALEKS čestitke za 6 mesecev!!!! torta pa zgleda že zdaj dobro, pomoje pa bo prava fantazija, ko bo končana. se priporočam za en košček :-))

zanima me pa nekaj: kako se vaši malčki igrajo? naš Jakob se igra v svojem kotičku z ene par igračami, sploh ne zahteva moje pozornosti, no včasih pa jo rabi tolko, da sem na koncu dneva ko ena izžeta cunja. Po eni strani mi paše, da se tako zaposli, ker jaz lahko še kej nardim doma, po drugi strani pa imam slabo vest, ker se ne igram tolko z njim, ker se bojim, da se ne bo kej dosti naučil. zdi se mi pa da je ratal tako samostojen takrat, ko se je naučil obrata s trebuška na hrbet in obratno in odkar samostojno sedi...

DETELJA, res je v novalacu KM, razen če kupiš tistega, ki je narejen na vodni osnovi. Jaz našemu Jakobu dajem BioGaia kapljice in se mi zdi, da mu kar lepo uravnava prebavo. BioGaia je probiotik, narejen za otročke, Activia pa je pomoje pretežka za tako male otročke, sej vsebuje barvila in razne dodane arome. če pa gre za alergijo na KM, pa itak ne smeš dajat nič mlečnega, za BioGaio pa kljub alergijam na KM ni ovir. Na zdej bo pa kdo mislil, da sem plačana za propagiranje teh kapljic, he he he ;-)

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.10.2009 13:45:04   
veronikab
user posted image user posted image user posted image Punce, kako pa dajete te kaljice? Se mi zdi, da piše gor, da 7 kapljic na dan? A to vse naenkrat, po obroku, ali kako?

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
23.10.2009 13:47:11   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Brigitka... Just je zakon. Js mam en kup njihovih stvari in so res zakon. Tisto čudežno olje je pa Olje 31. Sicer pa zdej obstaja še hčerinska zadeva Justa, ki se ji reče Nahrin in je tudi bomba. Tam majo pa to olje Plus in je kao 33 zelišč + 77 eteričnih olj(Just ma kao 31 zelišč). Pa Nahrin je cenejši od Justa. Men je še mal bolj všeč, ker se kreme ful hitr vpijejo v kožo, hitreje kot od Justa.

a resuser posted image , kje pa lahko to naročim?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
23.10.2009 13:48:05   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Dobro jutro vsemmmmmm!

Aleks vam pošilja malo tortico za svojih 6 mesecev,ko pa mami speče torto-čeuspe ,vam še pa tiste da kak koščekuser posted image

lep dan vsem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke Aleksuser posted image , pa upam da je tortica ratalauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
23.10.2009 13:57:45   
kimmii
Vse najboljše Aleks za 1/2user posted image

Mene pa zanima kaj vse že jedo vaši malčki in koliko jih še dojite.
Če napišete kdaj kaj jeste, ker mi se še vedno veliko dojimo, tudi 1 - 2 x ponoči in čez dan še 2 x, pa vmes dopoldne jemo sadno kašico in popoldne zelenjavno pa kdaj pa kdaj tudi meso, pa smo stari dobrih 6 mesecev.
Kako pa to delate ve?

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
23.10.2009 14:03:43   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Pozdravljene,

kimmii - jaz sem le enkrat Jakoba pustila pri svoji mami in to zvečer, ko je zaspal in sem točno vedela, da bo spal do 23h pol bo pa hotel jesti (se dojiva). Sem šla z dragim na žur pod milim nebom. Bilo je pa enkrat julija. Od takrat pa tega več nisem ponovila. Mislim, da dokler ne bo imel uveden vsaj en obrok GH ga tako ne morem pustiti, pol drugo vprašanje pa je, če bo on to hotel. Sem ena izmed tistih mamic, ki je večino časa sama z otrokom, druge ljudi spozna le, če gremo na obisk, pa se tako tudi nekako ne more navezati na še koga drugega. Bomo morali glede tega nekaj narediti. Si že predstavljam, ko bomo naslednjič spet šli v Prekmurje k mojim, da bo tulil kot user posted image , saj se jih več ne bo spomnil, oni bodo pa spet silili vanj user posted image user posted image .

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
23.10.2009 14:06:25   
veronikab
user posted image Pa še jaz z vprašanjem: A je mogoče še katera opazila, da ima user posted image po mlečni kašici zelo smrdeče blato? Meni Jakobovo smrdi prav po ribji koncervi in to pokvarjeni, tudi moj je istega mnenja.

Sem pa prepričana, da je od tega, ker je en dan ni dobil, in blato naslednji dan ni imelo tega user posted image vonja.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
23.10.2009 14:11:31   
brigita23
halo babuške

detelja bolečina pri popku je res lahko znak vnetih jajčnikov. Sama sem se pred nosečnostjo kar nekaj časa spopadala z tem vnetjem in bolečino. Boš morala k svoji G da ti da zdravila, saj so dolgotrajna vnetja lahko nevarna. Pa se mi zdi da si zadnjič napisala še da si  imela tak zelenkast izcedek, pol je to 100% touser posted image . Pazi da ne sediš na mrzlem pa kako toplo brisačo ali planičko si daj čez trebuh, pa velik vode, pa kak lekadol. Če ne bo v parih dneh bolje pojdi v ponedeljek k zdravnikuuser posted image .

kakanje prvo poskusi dat kakšen 100% sokec npr. jabolka grozdje od fructala je nam vedno pomagalo, pa nič z vodo ne mešaj. Če ne pomaga pa BIOGAJA so res super, lahko pa daš 5 kapljic na danuser posted image . Jst sem mu dala ko je bil bolan in ni mogel kakati zjutraj in zvečer pred spanjem po dve kapljici, se mu je prebava tak zrihtalauser posted image

kašlanje in prehlad nam je P povedala da je kašelj posledica zamašenega noska, ker dojenček še ne zna hrkla potegniti in ga izpljuvati, potem pa ta šmrkelj nazaj polzi in posledica tega je kašelj. Traja pa tako dolgo dokler je nosek zamašen lahko tudi več kot mesec. Če ima pljuča čista in nima vročine potem ni panike. Nosek pa smo potem mi z inekcijo (50ml) in fizološko večkrat na dan čistili in se ga znebili po 1 tednuuser posted image .

igranje tudi naš sonček se včasih igra sam in m ni čisto nič dolg čas, včasih pa se oba z mojim igrava z njim pa bi se nam še lahko kdo pridružil. Sem pa opazla da je ful odvisen ali je naspan ali neuser posted image .

kapljice biogaja dozira se jih po pet na dan in sicer po eno kapljico med ali pred obrokomuser posted image

sonček mmmmmmmmm super tortica

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
23.10.2009 14:12:14   
brigita23

user posted image Pa še jaz z vprašanjem: A je mogoče še katera opazila, da ima user posted image po mlečni kašici zelo smrdeče blato? Meni Jakobovo smrdi prav po ribji koncervi in to pokvarjeni, tudi moj je istega mnenja.

Sem pa prepričana, da je od tega, ker je en dan ni dobil, in blato naslednji dan ni imelo tega user posted image vonja.

katero kašico pa imate touser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?