tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: detelja mlečni izdelki- maja pa zadnje čase ful težko kaka...pa sem ji včerja dala sadnji jogurt...najprej se je neki pačaila potem pa je jedla kot nora...in danes zjutraj sem ji spet dala že ko je vidla kozarček je delala mmmmm...največja fora pa je v tem, da so bili v jogurtu celi veliki kosi češnje in je gospodična lepo pojedla, ni ji bilo slabo pa nič...prej sem šla v trgovino in kupila jogorte ter skuto...pridem domov ji dam malo skute in ji je šlo spet na bruhanje...ko pa je vidla, da bo dobila puding pa je sam mmmmm delala...jaz imam včasih občutek, da ima maja to v glavi, da ko dobi kak tak bolj kos hrane, ne spasirano hrano, da ji je slabo... mislite, da bo kaj narobe, če dam maji eno navadno activijo, mogoče pa bo lažje kakala? čudno mi je to...maja se ful težko pokaka, jo ful napihuje, ful prdi itd...ampak blato ni trdo...ne vem v čem je fora...dobr da imamo naslednjo sredo pregled... detelja, jaz bi ji raje dala probiotike ala biogaia. Tezko kakanje in napenjanje pa se velikokrat pojavlja pri alergikih na KM. Ne pravim, da je maja, ampak bodi previdna morda. Glih sem ta teden zvedela za eno tako zgodbo - fantek ful probleme s kakanjem, blato normalne konsistence, po 2 letih ugotovljena alergija na KM... Od kar je na dieti se je vse uredilo .. Al pa raje daj slivovo kasico. soncek .. tortica zgleda super, se koncni izdele pol prosim .. pa en pos po hitri posti Jaz dito pustim pri mami, tasci in mozu brez problema. Vcasih je kriza, ampak zaradi tega, ker je pac faza "mami", ampak v 99% je bp DOKLER ne zagleda mene. Pol se je pa treba mal zjokat včeraj sva jedli slivovo kašico pa ni bilo nekega učinka...sam to napenjanje itd...se je začelo pred uporabo KM...ne vem, nekako sumim, kaj če ji ne bi odg. novalac 2...ker zandjič mi ni htela nič jest sam mleko, cel dan in pol je bil tud problem...drugače pa uporabljava antiflat... Novalac je predelano KM.. Se enkrat - samo razmisli, ce je lahko kaj na tem. Zelo verjetni ni, ampak ko glih omenjas to napenjanje, tezko kaanje, blato pa normalne konsistence. Antiflat je proti krcem, Biogaia pa so probiotiki. Miska - ce je drugace vse ok z njim, potem se meni ne zdi nic zaskrbljujocega. Saj tudi mi kakamo celo paleto barv, najverjetneje je v povezavi s cim,akr je pojedel, kot je napisala detelja.