|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
24.10.2009 18:56:56   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
majčyca
, čestitam za napredek, ful vam gre hitro toleuser posted image user posted image Pa seveda za to, da se bosta spet videla... Že tako vaju ful občudujem, da vama sploh rata zdržat, da se toliko časa ne vidita!

Ja zdaj ko se je začelo delat pri stanovanju, zgleda, da bomo kar hitro tudi končali user posted image sicer nas čaka še ogromno dela, ampak imam srečo, da je moj ati tak, da marsikaj sam naredi in da ima res voljo, da nama pomaga pri teh stvareh user posted image sem mu res ful hvaležna zaradi tega user posted image user posted image
Ja z lubijem pa sva se od začetka morala res trudit, da sva zdržala to, da se tako malo vidiva, potem po nekaj časa pa se človek na to navadi in je potem toliko večje veselje, ko pride domov user posted image je pa včasih tudi zelo težko, ko bi potreboval ob sebi svojega najdražjega, pa veš, da je 800 km stran in da ne more kar tako domov user posted image ampak ko bo najina pikica že z nama, bo tako več doma kot je zdaj, kolikor se bo le dalo user posted image user posted image

Jaz pa sem si malo prej popisala stvari, kaj vse že imava za user posted image , zdaj pa delam seznam, kaj vse morava še kupit in mislim, da bova peljala domov kar poln avto (pa imava enoprostorca) user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
24.10.2009 21:28:09   
marijaa
Jaz sem imela včeraj pregled in nimam najboljših novic. Imam skrajšan maternični vrat in se že počasi odpiram, tako da imam strogo predpisano mirovanje. Je g rekel, da bo storili vse, da bi čim dle ostala v enem kosu, vsaj do miklavža, če bosta pa do novega leta počakala bo pa super, vendar mi je dal vedeti, da zato ni veliko možnosti. Zaenkrat sta pa na srečo za svojo starost dovolj velika, lepo rasteta in se razvijata.
Njahuje je to, ker Patrik kar rine v moje naročje, želi, da ga ajz dvigmem itd.. ko mu razložim zakaj ne ga pa prime trma. Ah bo že boljše. Kontrolo imam pa že čez 1 teden 30.10. Bom jih zdaj vsak teden imela in injekcije dobivala za razvoj pljuč.
Za nazaj vas zdaj nisem brala.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
24.10.2009 21:41:15   
Kika99
čer punce

jaz sem danes nabavila še malenkosti ki sem jih rabila za pupo. Kozmetiko sem kupila od bubchen. Pohištvo bova drugi mesec.

Opazila pa sem da mi je začel otrdevati trebuh in se malo bojim da ne bo spet kaj narobe. Včasih mi otrdi cel včasih pa le ena stran. Kljub temu pa mala takrat začne ful brcati. To se mi zgodi ene 5x na dan, največkrat takrat ko ležim na hrbtu pred tv. Po menjam položaj (na bok) pa se stvar umiri user posted image . A ima še katera ta problem?

marijaa držim pesti da bo čim dlje vse ok.

mogoče veste kateri PDP je bolj merodajen un od zadnje menstruacije, ali od rasti ploda?

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
24.10.2009 21:59:25   
Anonimen
Marijaa, držim pesti zate, da ostanete čim dlje v enem kosu in da se vse super izide - čim bližje roku user posted image user posted image user posted image Partik bo moral malo potrpeti to obdobje, ampak ne se obremenjevati kaj dosti. Boš vse nadoknadila v prihodnje!
A si imela tudi sicer kakšne težave (znake) ali je na rutinskem pregledu G opazil skrajšan maternični vrat?

Anna86 - naročila sem lupinico temno modre barve. Sem tja pisala mail in so mi napisali katere barve so na voljo. Na mail so mi odgovorili v enem dnevu, v enem tednu pa sem dobila pošiljko. Res profesionalno. Pa še ceneje so kot drugje. Sedaj naročim še posteljico in previjalno mizo. Kozmetika me čaka čez kakšnih 10 dni.

Mene je ene 4x do sedaj (zadnje nekaj dni) user posted image  tako močno sunil v kost tam spodaj (ne vem točno katero), da sem videla vse zvezde. V trgovini sem se skoraj sesedla. A se še kateri to dogaja? Sicer je naš user posted image  pravi nogometaš. Ampak če bodo pri porodu več ur takšne iste bolečine, si pa sploh ne predstavljam, kako bo..No, ne bom o tem razmišljala.

Glede user posted image moram pa povedat, da mi je že kar drugače, kot je bilo preden sem postala user posted image . Počutim se res že ful okorna, no ampak saj gre - samo treba je biti malo iznajdljiv user posted image user posted image user posted image

Drugače moram tudi jaz povedat, da se ful noro veselim, da neham s službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še 2 tedna in pol, pa sem na konju!!!!! Potem pa MŠ in decembra noge u luft, kavč, dekica, cimetov čaj, cimetovi piškoti, knjiga in zabušavanje cele dneve user posted image user posted image user posted image  To je pač moj plan, bom pa poročala, če mi bo uspelo in kako bo takrat.

Naj še povem, da sva bila danes cel dan doma in nisva šla niti na sprehod, pa še pospravljala sva bolj malo. Pride tudi kak tak dan. Bo pa jutri bolj pestro.

user posted image  Lahko noč. user posted image

(odgovor članu marijaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
24.10.2009 22:10:15   
grahek85
Uf, marijaa, to pa res niso dobre noviceuser posted image Kaj se res že prav odpiraš, ali se ti maternični vrat samo krajša? Je kaj omenil, da bi ti dal obroček, kot ga ima sisi? Držim pesti, da bote še čim dlje v enem kosuuser posted image user posted image user posted image

Kika, a veš da sem jaz tudi razmišljala o tem otrdevanju trebuha oz. o lažnih popadkih... Jaz sploh ne vem, če jih mam (in mami pravi, da jih potem verjetno nimam)... Kako to zgleda, ko ti otrdi trebuh? A boli al samo čutiš napetost? Koliko časa traja? Lahko te pa potolažim - v zadnji mami, ki sem jo kupila, je članek "Kako ločiti lažne popadke od pravih" in piše, da če se otrok med popadki ne umiri ampak še bolj razgraja, so lažni. Prav tako, če niso ritmični, ampak se pojavljajo po neurejenih časovnih intervalih.
Bolj merodajen je pa PDP glede na rast ploda, ne na menstruacijo. Ta je precej "umeten", ker temelji na predpostavki, da je mamin cikel dolg natančno 28 dni in da je bila ovulacija točno na sredi cikla, se pravi 14. dan. V resničnem življenju se pa lahko zalomi pri vsaj eni ali pa celo pri obeh predpostavkah (se pravi, da je sam cikel, v katerem je bila zanositev, lahko daljši ali krajši od 28 dni, tudi če je dolg 28 dni je pa ovulacija lahko npr. že 10. dan ali pa šele 20. dan, lahko pa oboje odstopa). Jaz imam cikle npr. dolge od 35 do 50 dni in bi imela po menstruaciji rok 26. 12.. Sama sem si izračunala 7. 1. (sem vedela, da sem noseča, preden je bil test + in sem jih potem delala vsak dan, tako da točno vem, kdaj je minilo cca 10-14 dni od spočetja), na pregledu v 9. tednu mi je gin. določila 8. 1., na NS pa potem končno 10. 1. Tako da je tisti po M res precej mimo. Je pa res, da je potrebno upoštevati meritve ploda in na njihovi podlagi izračunane datume iz prvega trimestra, ko je zelo malo variabilnosti v razvoju plodov in so mere zelo univerzalne. Kasneje se začnejo pikoti že preveč razlikovati med seboj in mere niso več merodajne za računanje datuma (čeprav nekateri ginekologi to malo spregledajo in še kar spreminjajo pdp-je). 

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 24.10.2009 22:12:42 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
24.10.2009 22:15:21   
grahek85
kia, prav je, da si privoščita tudi lene dneve! Včasih res prav pašejo... Mmmm, jaz bi tudiuser posted image  

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
24.10.2009 23:17:10   
majčyca
marijaa - držim pesti, da tvoja user posted image user posted image res čimbolj dolgo ostaneta v tvojem trebuščku user posted image user posted image

Kika99 - meni tudi praktično vsak dan otrdi trebuh vsaj 1x ali 2x, pa drži kakšno minutko in potem spusti. To se mi zdaj dogaja nekje cca. 3 tedne, ampak na pregledu mi ni nič rekel, da bi bilo karkoli narobe. Verjetno so to samo tisti "lažni popadki". Ampak ko se meni to zgodi, nikoli ne čutim brcik - upam, da ni to kaj narobe.... user posted image

Zdaj pa grem počasi spat, še komaj gledam. Aja, da ne boste pozabile prestavit ure user posted image lahko noč vsem!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
25.10.2009 7:45:42   
somic
jutro!

tako sem se veselila glede tega premikanja ure, pa nisem imela kaj dosti od nje. sem pokonci že kakšno uro in pol, tako, da...

ni kaj. itak imam kar precej dela. imam za pospravit mali in za spakirat do konca preden z dragim greva na en mini dopustek. nič posebnega. greva k nam na dolenjsko in prav komaj čakam da vidim moji user posted image user posted image !!!

marijaa srčno upam, da se bo končalo po najboljšem možnem scenariju in da bo konec za vse dober! user posted image user posted image user posted image

kar pa se tiče otrdevanja trebuha, pa ne morem kaj dosti komentirat, ker večjih posebnosti ne ugotavljam, opažam pa da je vsake toliko bolj napet kot sicer.

majčyca!!! ti danes dobiš posebni obisk, ne? uživajta in lepo se imejta oba!

grem, da kaj naredem predno pride dragi iz službe, da lahko čim prej greva!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
25.10.2009 8:09:22   
Kika99
Jutro user posted image

Jaz sem pokonci, ker z dragim čakava na začetek ene dirke pa upava da ne bo odpadlo ker majo dež user posted image .

Jaz sem danes stopila v 32. teden glede na rast pupe oz. v 31. teden glede na zadnjo M.

Grahek thenks za pojasnilo, sem si res oddahnila. Sem pa prebrala da je brcanje user posted image  v 32. tednu na vrhuncu, pol pa se začne umirjat in se čuti samo še premikanje.

Otrdevanje trebuha pri meni zgleda takole, malenkost se izboči in postane trd in kamen. Občutek je tak kot bi mi bušija hotu en iztrgat malo (je neprijetno), pol pa še kot rahel krč. Ko spremenim položaj se situacija umiri, to se mi dogaja samo v ležečem položaju - na hrbtu. Včasih mam občutek kot da mi bo zdaj zdaj pritekla menstra.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
25.10.2009 8:36:42   
marijaa
Punce vsem hvala za lepe želje. Tudi jaz vam želim, da vse čim dlje ostanete v enem kosu. Ko bo pa prišel vaš čas pa čim lažji porod.
grahek Pred tem pregledom so mi 2 krat merili maternični vrat in je zmeraj bilo vse super, dovolj dolg, zdaj se je pa v treh tednih kar naekrat tako skrajšal. Ja skrajšan to že kriticno tko da je že tik pred odpiranjem, je že nakazano, vsaj tako sem ga jaz razumela, ker je bil tokrat zelo redkobeseden. V petek se bo dločil ali mi bodo napravili cerklažo ali dali injekcije za hitrejši razvoj otrokovih pljuč, to je treba dobiti 4 krat zaporedoma(zjutraj zvečer zjutraj zvečer) vsaj 48 ur pred porodom. No resnično upam da do poroda vsaj še kak mesec ne pride. Res si ful želim, da ostanem januarka vendar dvomim na žalost da se mi bo ta želja uresničila.
Sicer sta pa oba zelo aktivna, brcata ful, zrasla sta dovol je user posted image ki je na prejšnjem Uz malce zaostajal v rasti to nadoknadil.
Meni tudi trebuh otrdeva , otečena sem ful, pa še zaprtje se mi je začelo pojavljat. Bom šla zdaj pojest laneno seme zmešano s kefirjem. Donat ni pomagal.
A ima kakšna kak nasvet kako premagati zaprtje? Imate druge s tem tudi probleme? Jaz nikoli prej s tem nisem imela problemov, tudi v prvi nosečnosti ne.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
25.10.2009 8:37:18   
tweety83
mayčica - lepo se imejta danes......user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
25.10.2009 8:50:20   
grahek85
Jutrouser posted image

Sem bolj slabo spala ponoči, z mami smo se do 3h zjutraj menile glede vsega - opreme za otroka, najinega finančnega položaja, bivanjske situacije ipd. Malo je zaskrbljena, ker je fant samo za določen čas, jaz navidezna študentka, v najemniškem stanovanju... Mislim, saj vem, da situacija ni idealna, ampak težko bi našla koga v svoji generaciji, ki bi se mel veliko bolje. Ma če pogledam, v primerjavi z nekaterimi znanci nama gre v bistvu super... Saj bi blo vse ok, samo jaz sem neskončno dovzetna za črnogledo razmišljanje in se me takoj prime, potem pa še sama meljem vse te bedarije in sem potem slabe volje...

marijaa, jaz sem tudi precej zaprta. Nehala sem jesti čokolado (sem pojedla precej črne), pomaga mi pa tudi kaka kavica vsake toliko. Pa niti ne rabim spiti cele, je par požirkov dovolj. Se vidi, da je vmes nisem pilauser posted image Če je pa res hudo, greš pa lahko tudi v lekarno po odvajalo. Bodo tam vedeli, katerega lahko in katerega ne.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
25.10.2009 8:52:19   
somic
marijaa jaz tudi nisem imela problemov prej, zdaj so se pa začeli. tako, da sem si zadala, da vsako jutro pred zajtrkom spijam sok sveže stisnjenih pomaranče, grenivke in limone. potem pa pojem še en kivi. opažam, da odkar delam to, da mi je vse skupaj lažje. zvečer pa ponavadi jem jogurt. meni pomaga, lahko pa da ima kakšna drugačen predlog.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
25.10.2009 9:36:43   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Opazila pa sem da mi je začel otrdevati trebuh in se malo bojim da ne bo spet kaj narobe. Včasih mi otrdi cel včasih pa le ena stran. Kljub temu pa mala takrat začne ful brcati. To se mi zgodi ene 5x na dan, največkrat takrat ko ležim na hrbtu pred tv. Po menjam položaj (na bok) pa se stvar umiri user posted image . A ima še katera ta problem?

mogoče veste kateri PDP je bolj merodajen un od zadnje menstruacije, ali od rasti ploda?

Men včasih otrdi samo na eni strani, to ponavadi, ko se navečerjam in si grem zobe umivat pa neki časa stojim, no pa kar hitro poeem mine. Na hrbtu pa nikol ne ležim.

Pdp pomoje tist po rasti ploda, sam da določijo v začetnih mesecih, ker zdaj že itak vsak po svoje raste...

Marijaa tudi jaz držim pesti za vas!

Mene tudi včasih matra zaprtje, včasih pa je prebava super. Spijem pa kakšno kavico al pa jem grozdje, mandarine... neko sadje pred zajtrkom.  Ja pa donat, čeprav ta mi ne paše preveč.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
25.10.2009 9:37:29   
Zala01
Dobro jutro punce,

pa sem jo dočakala tudi jaz...ANGINO namrečuser posted image . Že včeraj popoldan se mi je nekaj kuhalo, sem vedla, da nisem čisto pri sebi. Pol pa ponoči nisem spala niti pol ure v kosu, tako da sem od danes naprej na Ospenu 1500, pa upam da hitro prime. Počutim se čisto zanič, vse mišice me bolijo, upam da zdaj še kakšne gripe ne staknem.

Marijaa, res ti želim, da bi bila do konca decembra v enem kosu. Če pa to ne bo možno, se nikar ne sekiraj preveč, če praviš, da sta že tako lepo razvita in velika. Ti samo počivajuser posted image .

Kako ste pa kaj druge? Upam, da se bolj počutite, zunaj kaže, da bo sonček danes, jaz ga bom pa samo skozi okno gledalauser posted image ...

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
25.10.2009 9:50:04   
Anna86
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Anna86 - naročila sem lupinico temno modre barve. Sem tja pisala mail in so mi napisali katere barve so na voljo. Na mail so mi odgovorili v enem dnevu, v enem tednu pa sem dobila pošiljko. Res profesionalno. Pa še ceneje so kot drugje. Sedaj naročim še posteljico in previjalno mizo. Kozmetika me čaka čez kakšnih 10 dni.

Sem videla,da je res še med najcenejšimi.Bom tudi jaz kar tam naročila.Pa si dobila zdraven tudi strehico,ker na sliki jo niuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
25.10.2009 9:59:01   
Tretjinka
Pozdravljene po dolgem času...

Saj sploh nevem, če se me še spomnite, bom pa skušala bit od zdaj naprej malo bolj pridna s pisanjem, da me boste, tiste, ki se me ne spomnite, spoznale user posted image

Meni se ta nosečnost full vleče in komaj že čakam januar...situacija je taka, da imam nosečniško sladkorno, sem na strogi dieti in zato iz dneva v dan trpim v odrekanju vsemu kar imam rada....v kratkem me celo čaka insulin, ker mi cukri uhajajo izpod nadzora user posted image ....

Imam že 2 fanta, ki sta čist našponana z energijo in ju komaj še dohajam...

tko, da...jaz res komaj komaj že čakam, da pride januar in da dobim v roke še to zadnjo štručko!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
25.10.2009 10:04:54   
Tretjinka
ah, mi je poslalo preden sem to želela user posted image

hotela sem še povedat, da tudi  meni otjuje trebuh in da mi je tudi že v obeh prejšnjih nosečnostih..v prejšnjih sem delala paniko, zdaj vem, da je ni treba....vedno mi je začel trebuh zelo zgodaj otrjevat, obojekrat sem rodila veliko čez  pdp....pa še to vam povem, da sem, ko  sem bila priklopljena na ctg, imela večkrat tako otjen trebuh, pa tega ctg sploh ni zaznal.

vidim, da že pridno nabavljate...jaz si še ne upam...kar nekako prelagam..se mi zdi, da je še dolga pot pred nami...je tudi res, da imam že večinoma stvari doma (no, trenutno jih ima v uporabi drug dojenček in jih dobim vrnjene okoli novega leta)...bom pa vseeno morala kaj v nabavo, saj imam oba otroka rojena poleti, tako, da se mi, kar se tiče oblekic, vse zasuka....

marijaa....držim pesti, da otročka ostaneta čim dlje na toplem v tvojem trebuščku!

ker nisem sledila debati, sem verjetno fuuuul zanimivega zamudila....saj vem, da se ne spodobi, da vas prosim za obnovo, si bom pa vseeno drznila vprašat, če ste vprašanja imen že obdelale user posted image ...

srečno pupce!
lp

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
25.10.2009 10:10:16   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

ker nisem sledila debati, sem verjetno fuuuul zanimivega zamudila....saj vem, da se ne spodobi, da vas prosim za obnovo, si bom pa vseeno drznila vprašat, če ste vprašanja imen že obdelale user posted image ...

srečno pupce!
lp

Ja, smo. Mislim, da pred prb. 2 meseci...sej ne vem več, ker šiba čas tako hitro. Tretjinka, kot sem razumela, imaš doma že 2 fantka, kaj pa zdaj pričakujete, če smem vprašat?user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
25.10.2009 10:36:37   
Tretjinka
Hej, Zala...
ja, 2 fanta imamo doma, stara sta 2 in 4 leta....zdaj pa nevemo kaj čakamo....G je rekla, da ni sure in da zato raje ne bo povedala...zdaj, ko smo že bljižje koncu, pa sva z mojim celo začela razmišljat v tej smeri, da se bova pustila 1x presenetit...user posted image  bomo videli, če nama rata...konec koncu nama je čist vseeno...nekako si veliko lažje predstavljam še enega fanta, saj sploh nevem kaj bi s punčko počeli...po drugi strani, sem si pa  vedno želela imet tudi eno malo deklico...tko, da...kaj pa vem...mislim, da nama je res vseeno in bova vesela tako lulčka kot lulice user posted image

no, ma če ste imele debate o imenih že 2 meseca nazaj, potem lahko že spet to temo malo ofrišamo, saj se v dveh mesecih veliko spremeni in zgodi user posted image ....dejte mi povedat...imate izbrana? mi2 sva čist adijo kar se tega tiče...čist kontra okuse in za vsakega otroka do zdaj sva imela hude "boje" in izbrala ime skoraj zadnji dan...tko, da...seveda imena še nimava user posted image  jaz bi ga pa taaaakooooo zelo rada imela!

lp,
t

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
25.10.2009 10:38:04   
ellie
marijaa držim pesti, da tvoja user posted image  čim dalj ostaneta v tvojem trebuščku.

majčyca maksimalno uživaj zdaj s tvojim user posted image  user posted image

Zala01 boga...jaz sem 2 leti nazaj imela angino in mi je to bilo nekaj najhujšega. Sem bila na dvojni dozi antibiotikov. Upam, da se čimprej pozdraviš. Jaz pa kar trkam, da se ful dobro držim...me še nič ni zagrabilo letos.

Midva sva pa včeraj zapravljala v Trstu. Moj je dobil bundo, jaz nič...mali pa 2 polni vrečiuser posted image  V prenatalu sva kupila male obešalnike, debele zoknčke, slinčke...banjica je bila 30 eur cenejša kot kjerkoli drugje...ampak ni bilo prave barveuser posted image  tak da bom jo verjetno kar preko neta naročila...pa pač plačala tisto poštnino. Sva pa v eni od njihovih trgovskih hiš kupila malemu 2 spodnja dela trenirk, majčko, zgornji del trenirke, brezrokavnik bundico, "čeveljčke"...in sva za sve to dala samo 40 eur. Je pa vse v kompletu...temno modro zeleno. Res ful luštno...pa zaenkrat zgleda tudi kvalitetnouser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
25.10.2009 11:57:54   
alex17
ojla punce, ste spet bile pridne čveke! user posted image

včeraj smo imeli delovno soboto pa smo k sreči končali že ob 14h, pa še luštn je blo (delavnica na temo nove spletne strani naše regijske blagovne znamke) in šefica je prinesla dobrote za malico vmes user posted image
potem sva šla z dragim na parcelo, on je lakiral les za grušt, jaz pa posteljico, tako da sva bla kar pridna user posted image čez dober teden se bo že pokrivala streha z gruštom in potem še cegli, tako da kaže, da bo hiška do zime pod streho user posted image user posted image
dons mi je lubi napihnil žogo za vadbo (podobno kot smo imeli v MŠ) in se bom upam lotila teh vaj za lažji porod user posted image potem  moram pa še pregledati sposojene cunjce za user posted image in narediti spisek in fotke, da bom vedela, kaj mi je katera posodila in kaj mi še manjka - mislim, da veliko ne več, v glavnem pripomočki za nego in kozmetika, košek za plenice,.... pa komaj čakam, da sprobam voziček, magar po snegu, saj ima velika kolesa! user posted image
popoldne pa imamo obiske iz Štajerske, bomo kostanj pekli in ati je golaž skuhal.

marijaa, držim pesti, da bosta user posted image čim dlje zdržala notri in da se bo vse srečno izteklo!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
25.10.2009 13:09:03   
mimikica
lepo pozdravljene vse user posted image

upam da mi lahko katera pomaga, 
sem v 27t, in ne vem ali je normalno da  user posted image  čutim samo ko se bolj umirim,  se pravi tjutraj in zvečer, ponavadi ko ležim,  saj čez dan tudi vendar ne pogosto,  mogoče zato ne da sem pač bolj aktivna ,  upam da ni kaj narobe.  saj pravim drugače ko se umirim pa čutim brcike.  help

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
25.10.2009 14:22:59   
grahek85
marijaa, to sem pozabila napisat - se strinjam s somic in nincrli, sadje tudi ful pomaga pri zaprtju. Jaz pojem kako kilo mandarin na dan, pa se mi zdi, da ma svoj učinekuser posted image

u, zala, da bi čim hitreje minilouser posted image Jaz se v resnici prav čudim, da nisem še nič zbolela, ponavadi sem bila takle čas že kaj bolna. Me ponavadi zvije vsaj 1x na leto, tokrat pa nič, pa so vsi nekaj bolni okoli mene... No ja, se nič ne pritožujem, da ne bo pomoteuser posted image ti pa kar veselo udari po čajčkih, mogoče bo pa kaj pospešilo okrevanje! Uf, zdaj se spomnim, enkrat sem imela gnojno angino, kako je bilo pa to grozno...user posted image Mah nikoli ni lušno biti bolan, to je še najbolj res!

oj tretjinka, pozdravljenauser posted image glede imen - mi2 sva se zmenila že dolgo nazaj, še v 1. trimestru. Sva rabila kakih 5 min in potem se s tem več nisva ubadala, da se ne bi slučajno kaj predomislila. Sva bila čisto preveč zadovoljna s tem, da sva se tako na hitro ujela in da sta izbrani imeni obema zelo všeč. No ja, enega imamo zdaj v rezervi za naslednjo rundo, ker že vemo, da bo pobauser posted image

mimikica, dokler ga čustiš čez cel dan (tudi če ne najbolj močno), je vse ok. Eni so pač bolj živahni kot drugi, odvisno pa je tudi od tega, kako so obrnjeni v trebuščku. 

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
25.10.2009 14:33:49   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: mimikica

lepo pozdravljene vse user posted image

upam da mi lahko katera pomaga, 
sem v 27t, in ne vem ali je normalno da  user posted image  čutim samo ko se bolj umirim,  se pravi tjutraj in zvečer, ponavadi ko ležim,  saj čez dan tudi vendar ne pogosto,  mogoče zato ne da sem pač bolj aktivna ,  upam da ni kaj narobe.  saj pravim drugače ko se umirim pa čutim brcike.  help

Jaz ga tud takrat bolj čutim, ko sem pri miru, če se sprehajam ali vozim z avtom se kar umiri. Pa kak dan mu ful dogaja kot včeraj, pa je potem naslednji dan bolj miren-kot danes...
Glavno, da ga čutiš čez dan...

Glede imen smo mi za user posted image že nekaj imeli pred user posted image , za  user posted image sicer tudi ampak bo zdaj obveljalo eno, ki sma ga izbrala med user posted image
Pravzaprav sem jaz eno oddajo gledla pa sem rekla tak bo mojemu user posted image ime user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?