štorkljica
|
Čer! Morem najprej povedat, da je Sofija včeraj dobila še drugi zobek...v 5ih dnevih torej kar dva zobeka, danes se torej že oba čuti. No sicer je mami zelo vesela miškinih zobekov, ampak! sem tudi malo zaskrbljena, ker me je mišika do zdaj že 2x tak za joško potegnila s tem zobekom, da sem ne samo zvezde videla, ampak še celo vesolje zraven . Tavečja miška, pa je včeraj spet zakuhala na 38,5 vročine, sem ji jo pol ponoči še dodatno zbijala v banji s tušem in je pol blo do jura OK, potem je spet nekaj zjutraj in dopoldne kuhala z 37,8, čez dan je blo spet OK, zdaj pa spet zvečer kuha...ji bom zdaj po tuširanju dala Calpol in upam, da bo ponoči brez problemov. Malo me je strah za Sofijo, da nebi še ona kaj fasala, glede na to, da ga Ajda zdaj že drugič v dveh tednih biksa nekaj s tem zdravjem. Lepa torta za 6-mesečnika A je bla njami? nmagk bravo za uspešen nakup....mene pa tudi zanima, kakšen stolček je tole Grega dobil. Ja pa pri nas tudi ko se pohištvo sestavlja znajo kake sočne besede letet po hiši Samo HB, da ma IKEA take ajnfoh načrte za sestavljanje in še vse dele ki rabiš maš dodane. klavdik za Gašperja naj se čimprej pozdravi. detelja bravo za uspešen nakup v MB in za uspešno uvajanje MC-hrane rea27 kako si ti? zate in za tvojo pikico v bušiju! malcekvita OMB, pa kaj je to za en idiotski folk...joj HB, da je vse OK....mislim kreteni, da jim ni para, se na družine z dojenčki in otroki spravljajo..đizus...upam, da ste vredu nenileni hvala za opis vaj, bom jutri to poizkusila na Sofiji, ker je tamala včasih res ko pravi tjulenček...sicer vadive kar dosti in tudi podobno kot ti opisuješ, ampak ji malo trebušček nagaja in pol se pri vajah res ziblje ko en tjulenček Vse ostale samo omenjam in lepo pozdravljam!! Prijetno nočko vam in vašim sončekom!
< Sporočilo je popravil štorkljica -- 25.10.2009 19:28:40 >
|