*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita jutrooo..., hvala za tak fin zajtrk, enga tazga bi tudi v živo, če se da . Štorkljica hvala, mi smo itak ok, se ne damo kar tako, sploh pa ne ustrahovat, je treba imet kar pokončno hrbtenico, sploh pa pred primitivci. detelja... tole z apetitom izven doma mi je pa nekam znano . včeraj smo bli v Kočevju na pikniku in me sprašujejo, če mali še kej druzga papa razen moje joške in jaz rečem, da ne mara, mu gre na bruhanje, če mi rata mu dat ene par žličk, sem lahko srečna. in prova njemu dat naša prijateljica... ja kaj boljšega! pojedel dve veliki žlici juhe, malo kuhanega krompirja, in naribano jabolko. cigo moj mali, he he he malapikica vse najboljše! sonček, klavdyk in junona in vse ostale lepi so tile aprilčki grem se malo družit z mojim Jakobom , noči so še zmeraj živahne. zdej imamo že 4 zobke, občutek imam, da mu še kar ven lezejo in ga še matrajo. prej, ko so mu ven iz dlesni kukali ga je tko bolelo, da itak ponoči nismo spali, zdej, ko se je stanje malček umirilo, se mi zdi, da je tisti del noči od polnoči do treh zjutraj navajen se zbujat in je zdej namesto joka in trpljenja na sporedu njegova želja po igranju . z dragim komaj zadržujeva smeh in se delava, da spiva, ker nočeva, da bi mu prešlo v navado ponoči se igrat. Hvala za kompliment. Ti moram povedati, da je pri nas isto, nas matrajo zobeki, se ponoči zbujamo, takrat ko nas pa ne boli, se pa iz navade zbudimo in bi se igrali. In potem se dava midva na ignore, čeprav nama je težko, ko naju ogovarja in potiska prstek v nos, vleče za lička in učko...ampak bolje tako, kot pa da noč zamenjamo za dan.