Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sem medtem ugotovila, da se piše Rončevič - sem se pogovarjala z eno prijateljico, ki je študirala za babico in jih vse pozna, samo zdaj ne dela tam. Je rekla, da je najbrž poskusil razširiti MV, da bi šlo hitreje - ja, super butl, lahko bi saj rekel kaj.
). Sam kljub vsemu mi gre pa na k
- tile dohtarji bi bli uhka mal bolj zgovorni. Jst sm itak že skoz u p na pregledu (na patološki) in sm že glih ene 3 g. zamenjala k se tle pač skoz menjajo. In pol maš enga ok, pol pa druzga stakneš in ga kej prašaš pa te gleda ko budalo (kao a ne veš tega?). Prašaš pa itak zato k so skoz tih in nč ne povejo sami od sebe... Še dobr da maš eno tako kolegico k se zastop na te zadeve... U glavnem sporoč kako in kaj...upam da bo zdej kej boljš k zjutrej
. Me je pregledal isti očitno kot muco maco
za v sredo
....
dala prebrat tole o pregledu v p in mu povedala da dons bomo pa
, k jst raj vidm da on kej not utika k pa en drug (grobjanski) desc... Se je sam nasmejou pa nč nasprotoval
! Me zanima, če bo moj mali sprejel tale plan???