Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:54:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma ki pa je to pr men doma bom vam dala navodila na gsm jutri.. prideta z avtom ali peš? jaz z avtom...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:55:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj pa pomeni kokica???? ti povem v živo...pri Tasi..okej?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:56:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB srečanje, še Mediuhec potrdi in smo!!! Kaj pa Trezika? PS? Al bo že premalo stanovanje? eh ja. saj smo se pa v moje tudi stlačili. pa še več bi nas lahko prišlo. pač bi vsi na tleh sedeli ne samo podmladek
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:56:30
|
|
|
|
Najaa
|
eh
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:56:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... kwa dohaja? uh, polno vsega uh, ste zgovorne... spet. sem misla, da sem totalno neopažena ostala. no sej včasih je fajn tud sam brat. ne, ne nisi ostala neopažena..a sem morala s PS nekaj dorečt kaj je že PS?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:57:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma ki pa je to jaz tudi pojma nimam...na ZS prosim natančna navodila! Meni se tudi ne sanja a lahko meni tudi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:57:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma ki pa je to pr men doma bom vam dala navodila na gsm jutri.. prideta z avtom ali peš? jaz z avtom... ja za vaju vem da z avtom..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:58:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... kwa dohaja? uh, polno vsega uh, ste zgovorne... spet. sem misla, da sem totalno neopažena ostala. no sej včasih je fajn tud sam brat. pa saj pa nisi neopažena. če si kdaj neopažena, si mogoče premalo glasna he he. kak je kaj Nikič? vročina popustila?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:59:05
|
|
|
|
tasa_m
|
PERSIDA .. tudi ti dobiš navodila kako pri do mene ja. Kako pa nači?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:59:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
NOČKO Vsem.PMVR.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:59:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh Kaj eh?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:59:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma ki pa je to pr men doma bom vam dala navodila na gsm jutri.. prideta z avtom ali peš? verjetno da z avtom. je malo predaleč peš. no, bom počakala da poveš kje točno si.... pa se bom pol odločila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:59:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PERSIDA .. tudi ti dobiš navodila kako pri do mene ja. Kako pa nači?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:59:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa saj pa nisi neopažena. če si kdaj neopažena, si mogoče premalo glasna he he. kak je kaj Nikič? vročina popustila? danes se mi ne da dret se. Nika je boljše, ja. Je cel dan spančkala, zdaj pa tudi spi, itak.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:59:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA NOČKO Vsem.PMVR. kaj že greš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 22:00:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma ki pa je to pr men doma bom vam dala navodila na gsm jutri.. prideta z avtom ali peš? jaz z avtom... ha ha ha. ti bi pa res lahko peš, da bi se malo pregibala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 22:00:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma ki pa je to pr men doma bom vam dala navodila na gsm jutri.. prideta z avtom ali peš? jaz z avtom... ja za vaju vem da z avtom.. no, raje prej povem, da ne bo potem kaj narobe...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 22:00:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PERSIDA .. tudi ti dobiš navodila kako pri do mene ja. Kako pa nači? Tasi nekaj ti vlejče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 22:00:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj pa pomeni kokica???? ti povem v živo...pri Tasi..okej? okej. samo ne pozabit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 22:00:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh Kaj eh? neki sem spet narobe citirala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 22:01:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh kaj pa je????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 22:01:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... kwa dohaja? uh, polno vsega uh, ste zgovorne... spet. sem misla, da sem totalno neopažena ostala. no sej včasih je fajn tud sam brat. ne, ne nisi ostala neopažena..a sem morala s PS nekaj dorečt kaj je že PS? Naša Kojinčanka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 22:01:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh Kaj eh? neki sem spet narobe citirala. očitno ja...sploh nisi citirala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 22:02:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA NOČKO Vsem.PMVR. kaj že greš? Drugač me v sredo ne boš prepoznala od 22 do 5 se petkrat vstanem pol dobiš mojo sliko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 22:02:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa saj pa nisi neopažena. če si kdaj neopažena, si mogoče premalo glasna he he. kak je kaj Nikič? vročina popustila? danes se mi ne da dret se. Nika je boljše, ja. Je cel dan spančkala, zdaj pa tudi spi, itak. super
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?