Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

,danes ponoči sem kar lepo pančkala,ker pri nas streho prekrivajo,pa skoraj nič ne pomagam,sem bolj v napoto kot kaj drugega
,ampak sva nazaj zaspala,ker je rekel,da je pretemno
,ob 8 sva bila pa že tukaj na Viru.Ker boljše,da sem tukaj,kot pa sama v Depali vasi.
. danes imamo tako lep sonček, jaz pa tukaj, ampak saj je samo še danes, jutri sledi obrat in če uspe, potem 'pa moram veliko stat danjo zasidram v luknjo
. Drugega pa nič novega, zdravila zdaj dobro pprenašam, veliko pijem in to je to. Več sporočim jutri kako je šlo.
Itak da sem jo vprašala, če sem lohk še mal doma, pa me je čist prestrašla, da naj kr grem ker drugače bom doma rodila.
. Aja pa iztis me je fuul bolel, prvič ga pa sploh čutla nisem. No in ob 23.19 je na svet prijokal Urban
. Porod je bil ful lepši od prvič, vidla sem kako je glavca vn pršla, pa rame,.. (prvič tga nisem, ker sem bla preveč že boga pa itak je bil vakum). Aja pa obe babici, ki sm jih mela sta bili zelo prijazni in komunikativni (prvič sem mela eno ful mrko, redkobesedno babco). Oebje na oddelku pa tud same pohvale.
). Pol sem bla pa na C oddelku. V glavnem pohvale, ker so bili tokrat res vsi prijazni, kar za prejšnjič ne morem trdit.
naš škorpijonček že zdaj komplicira