|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: starejši otrok doma-da ali ne?
10.2.2010 13:21:20   
Zofy
Mi imamo 22m in pol razlike in bo mlajšaostala v vrtcu. Če bi živela pri starših in bi bila moja mama npr. v penziji, bi pa mogoče starejšo vzela iz vrtca. Samo sama ne morem za oba skrbet, ker je moja lih v obdobju "groznih dvoletnikov". Sicer pa ej zelo pridna punčka.
Najverjetneje jo bom vzela ven poleti - sigurno za 1m, mogoče za 2 in bo malo z mano, malo bo pri babici,malo pri noni, nekaj pa bomo vsi 4 doma oz. na dopustu.
Semi zdi, da če imaš npr. 5 let razlike ali celo 4 in več, gre imet oba doma, sicer pa moraš biti res super mama.

_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: starejši otrok doma-da ali ne?
18.2.2010 10:12:21   
memole80
Naša je v vrtcu. Prvo kot prvo se mi zdi nesmiselno, da bi jo jemala ven. Zelo rada hodi v vrtec, ima veliko prijateljev, se razlaufa, veeeliko nauči in naigra, doma pa sem sigurna da te možnosti ne bi imela, ker se ukvarjam z dojenčkom in hišnimi opravili. Poleg tega je tako majhna, da če bi šla z obema ven, bi jo mogla zavezatiuser posted image , ker laufa sem ter tja. user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: starejši otrok doma-da ali ne?
19.2.2010 13:15:07   
zmajči25
Moja tastarejša je tudi v vrtcu, po rojstvu sestrice nismo nič spreminjali, da bi čim manj čutila spremembe ob prihodu novega druž. člana. Je pa bila prva dva tedna po rojstvu sestrice doma, ker je sama tako hotela, potema pa je že hotela iti v vrtec, ker se doma premalo dogaja in ji je dolgčas. Doma ostane kakšen samo, ko ji teče iz noska in ko kašlja, bolj poreventivno, da ne bi "zares" zbolela.

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?