Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

vzela tako imenovano vrečo za v lupinico in v tem jo bova te domov peljala
   vzela tako imenovano vrečo za v lupinico in v tem jo bova te domov peljala 

Tudi jaz upam, da bo vse v redu. Sem vedno bolj optimistična.
  Tudi jaz upam, da bo vse v redu. Sem vedno bolj optimistična.  

PDP~NICK(starost)~(?.
  PDP~NICK(starost)~(?. ,?.
  ,?. )~KRAJ~PREGLED ~ SPOL
  )~KRAJ~PREGLED ~ SPOL 

(?) ~ (?.
  (?) ~ (?. 
   (?) ~ (?.
  (?) ~ (?. 

Ja sej, če kdo bere moje poste si misli da sm najmanj 3 otroke že spravla na svet, ko sm tko "pametna". Upam, da vam je kul no, da nism težka s svojimi posti... Ste me mal nesigurno nardile zdej
  Ja sej, če kdo bere moje poste si misli da sm najmanj 3 otroke že spravla na svet, ko sm tko "pametna". Upam, da vam je kul no, da nism težka s svojimi posti... Ste me mal nesigurno nardile zdej  Resno ni blo tko mišljeno, upam da ne zameriš.
  Resno ni blo tko mišljeno, upam da ne zameriš.  
  .  Pridna sem bila. Danes ne bom izzivala usode in bom tud kar počivala.
  .  Pridna sem bila. Danes ne bom izzivala usode in bom tud kar počivala.   V katerem tednu pa si ti?
  V katerem tednu pa si ti? 
			 . Ti kar z besedo na dan. Več bomo vedele boljš bo. Ste imele res kar dobra predavanja, ker jest sem bila nad našimi kar mal razočarana.
  . Ti kar z besedo na dan. Več bomo vedele boljš bo. Ste imele res kar dobra predavanja, ker jest sem bila nad našimi kar mal razočarana.   . Je prav hecno videt trebuh kako se najprej v eno smer zasuka potem pa še v drugo. Pa skoz se ji kolca. Tudi po trikrat na dan.
  . Je prav hecno videt trebuh kako se najprej v eno smer zasuka potem pa še v drugo. Pa skoz se ji kolca. Tudi po trikrat na dan.