neka_noč
|
Živjo vsem! Mene je danes ob 5-ih zj. tako zelo bolela glava, da sem morala vzeti Lekadol. Sedaj je ok. In sonček zunaj, se grem sprehodit s psičko. Čaj Pregnancy tea od Teekanne sem ravno poizkusila - sem ga nekje dobila kot vzorec (v nosečniškem vodniku? ) in moram reči, da mi je zelo všeč, ter si ga bom kupila. Sicer pa pijem čaj od Podravke - Brusnica, ki je , mimogrede odličnega okusa in noro diši - še pomembneje pa je, da je Brusnica zelo zdrava za nas - za ledvica. Pijem tudi Divjo češnjo od 1001 cvet - tako da lahko prispevam kode.. A kako? Ti jih kam pošljem? Škoda da nisem vedela prej, sem jih že nekaj (škatel) vrgla stran. Tudi moja sedajšnja je popolnoma drugačna od prejšnje (uspešne), ko sem samo junk food jedla.. Sedaj bi jedla le sir, ali pa špinačo, grahovo omako, radič, sicer pa jem nič kaj tipično za - mi ne paše nič sladkega - le jedilna čokolada s kakavovimi delci Sicer se nočem kaj preveč pritoževati, ker vem da je tako boljše, ker kg ne gredo gor. No, ne še. Se pa temu ne bom izognila, vem. Mislim pa, da v kolikor ti pač paše jesti, da ješ. Sama sem si v prejšnji dala duška, ker sem morala - hormoni so tako divjali in sem MORALA zv. (ob 23-ih) dobiti horse burger, ali pa čokolado , ali pa sladoled iz McDonalda. Je bil moj revež, ko je moral tako pozno vstati iz postelje in iti po željeno "robo". Zdaj so mu te muke prihranjene. Zaenkrat.
|