petra *k
|
POZDRAVLJENE po dolgem času se vam še jaz malo oglasim. vidim, da še vedno nič kaj ne klepetate, se nisem dosti matrala z branjem. treba izkoristit še to lepo vreme za sprehode. pravilno. no, mi smo se uspešno preselili, navadili še se nismo, ampak bo že. no tia se je že kar navadla, samo spanje naju muči, čez dan niti približno noče zaspati v postelji, ampak jo morem v vozičku uspavati, zvečer se pa kar jokama, preden zaspi. se bo že vpeljala. drugače pa pogrešamo ormož.... tu nimaš nič pri roki...razen pošto in trgovino, v kateri ne najdeš niti zelene solate, pa še tak drago je. aja, pa 5 gostiln . drugače pa tia že dobrih 14 dni hodi nimam še porihtanega interneta, pa včasih ukradem sestri računalnik, ko je v službi, da malo pogledam sem gor.ko pa bo, pa se bom večkrat oglasila. kak ste pa ve kaj? bravo trezika za diplomo, nevem, če sem že napisala. nič, lepo se mejte, pa pište kaj, da se bom lahko malo dalj časa zadržala na tej strani, ko že pridem do rač. čao čao
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|