|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
4.11.2009 18:50:18   
Anonimen
Aja pa še tole - jutri naj bi imela G, vendar glede na moje stanje kaj pravite, naj ga prestavim za 1 teden? Drugače bi ful rada videla user posted image  in dobila informacije če je vse ok. Samo po drugi strani pa nisem zdrava... No saj preživela bi, samo...

Kaj bi ve naredile na mojem mestu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.11.2009 19:04:32   
nincrli
Polho super, da je ok user posted image user posted image user posted image

kia jaz bi definitivno prestavila, še posebej če imaš virozo, ker tam bodo tudi druge nosečke in ljudje, viroza pa se takoj prenaša, saj en teden pa ja še vzdržišuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.11.2009 19:14:22   
somic
polho, super novice!user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.11.2009 20:04:04   
Žaži
espok-ztm@ztm.si
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Žaži - daj izdaj nam skrivnost kaj počneš, da si pridobila tako malo kg. Meni nikakor ne uspeva. Jaz sem jih do zdaj nabrala že kar 10 user posted image pa ne vem kaj naj, da ne bi kar lezli gor user posted image

Nimam nasveta, res ne. Prvič sem se 16kg zredila vsega skupaj, do tega tedna že enih 10kg, sedaj pa........hmm, res ne vem no. Precej se nazaj držim ob napadih lakote, ker je po porodu res preklemansko težko shujšati, pri meni tisto o dojenju in dol kg ni nič držalo in že tako sem okrogla, tako da jem dopoldan ponavadi samo sadje (pa tudi paše mi tako, da nisem zaprta), potem kako manjše kosilo okoli 13h (ker sem sama doma je to kak sendvič, polenta, testenine, solata, nekaj na hitro v glavnem, ker se mi ne ljubi sama zase kuhati), nato pa ob 19h večerja, ki je pri nas praviloma kosilo, ker šele takrat mož pride domov, po tem pa nikoli ne jem več ničesar, pijem pa samo vodo ker mi paše (prej nikoli!!). To je to. Nič posebnega. Je pa res da ne jem sladkega, tudi slanih prigrizkov se izogibam, morda je pa kaj na tem, ker v prvi nosečnosti sem pa pojedla vse kar je mimo mene šlo. In prav spomnim se sedaj v teh zadnjih mesecih, da sem bila tako hudo lačna, da sem lahko pojedla celo veliko porcijo kosila in čez pol ure še enkrat polno porcijouser posted image . Upam, da me tokrat ne napade taka huda pošrešnostuser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.11.2009 21:44:00   
ellie
Glede banjice...prejšnji teden je bila še v akciji in je stala 70 eur, zdaj je cena 80 eur + poštnina, če jo naročiš. Je pa res ogromna škatla...jo je oni, ki jo je dostavil komaj privlekel v 2. nadstropjeuser posted image  Se pa da namontirat na vse vrste ban...tudi kotno.

KiA*** naš user posted image  bo imel posteljico 140 x 70.

Zdaj pa morem it malo počivat...sem cel MB dol vdarila zaradi nekih škornjev in nič pametnega našlauser posted image  sem pa že od 7ih zjutraj na nogah...in sem čisto hin.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.11.2009 21:45:24   
Anonimen
Nincrli, to sem tudi razmišljala. Ampak sem naročena zjutraj navsezgodaj in sem zjutraj ponavadi (skoraj) edina tam. Imaš pa definitivno prav, ni za tvegati. Bom prestavla, pa je.

Glede kil - jaz sem se do sedaj zredila 10 kg. Pa se mi ne zdi toliko user posted image  . Jaz ponavadi navalim na sladkarije, kar je najslabše, ostala hrana mi niti ne diši. Koliko pa ste se druge zredile?

Lahko noč.

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.11.2009 22:23:10   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Jaz tudi komaj čakam na krasenje smrekice, to opravilo pa imam res rada user posted image sem pa bila danes v Merkurju v Mariboru in imajo (že 10 dni) vse postavljeno, smrekice, okraske, vse že prodajajo... to se mi zdi malo prehitro, ker potem vse skupaj več nima takšnega čara, kot če bi to začeli prodajat nekje v decembru. Ampak kaj hočemo, takšna je pač politika trgovin user posted image

Meni je december res najljubši del leta, vse mi je tako fajn! Vse lepo diši, ker se polno nekega peciva peče, pa všeč so mi zeleno-rdeče barvne kombinacije, pa lučke, darila.... user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam!!!!! Samo mi pa ni všeč, da zadnja leta začnejo s tem že sredi novembra ali celo v začetku, ker to pa totalno uniči ves čar in si na koncu, ko bi moralo biti najlepše, v bistvu že povsem naveličan... 

juhu polhouser posted image user posted image user posted image sam da je vse kot mora bituser posted image user posted image user posted image (no ja, skoraj, saj prebava bo pa tudiuser posted image )

kia, se zna zgoditi, da te bo gin. celo kregala, če boš bolna hodila naokoli. Zaradi tebe, tvojega otročka in drugih mamic v čakalnici. Raje pokliči in se prenaroči, te bodo 100% razumeli. Sem se pa jaz zredila do zdaj mislim da 12kg, samo mi vsi pravijo, da se mi ful ne vidi. Kar tudi ni slabouser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.11.2009 22:44:03   
majčyca
Žaži - res si dobra, da ti to tako uspeva. Jaz sem zdaj, odkar sem bila malo kregana pri G glede kg, malo probam nazaj držat in probam jest res samo takrat, ko sem lačna, ampak kakšni mini čokoladici pa se velikokrat vseeno ne morem upret user posted image

grahek - se popolnoma strinjam s tabo, da je to res en poseben čas v letu, vse je tako fajn, vzdušje je čisto čarobno, povsod same lučke in darila... res je lepo in prijetno user posted image jaz sem decembra vedno rada hodila po nakupih user posted image

Zdaj pa grem počasi spat... lepo noč vsem skupaj

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
5.11.2009 7:09:33   
poopek
Dobro jutro drage dame!

Jz sem pa že dobro uro budna, moja pupa mi ne pusti spati, mal pred 6 uro je tako veselo brcala in se kobacala, da sem mogla kr vstatuser posted image . Oh jaaaaa, jz tudi komi čakam praznike, me kr daje da bi že kej okrasila, vem da je prezgodaj, vsaj kakšne lučke??? user posted image Moj možek pa da ne, da bom naveličana....
Jz sem se od kar sem noseča zredila samo 4 kg, vendar jih imam že brez tega zadost user posted image , tiste ki ste se zredile tam nekje do 10 kg je še normalno v teh tednih nosečnosti, tiste, ki smo pa bol okrogle že pred nosečnostjo bile, pa je baje še čisto preveč če se zredimo nad teh 10 kg v celi nosečnosti. Vsaj tako mi pravi moja ginekologinja.
Jz mam pa veliko željo po sladkem, ne morem se upreti, ostala hrana pa bul tako... Mesa ne jem že celo nosečnost in ni ga vraga da me kdo prisili jest, še posebej govedino, to mi tako smrdi!!user posted image
Jz mam pa v ponedeljek pregled in komaj čakam da vidim svojo karateistko!user posted image Jz se tud nebom dala cepit... Razmišljam pa da bi moj dragi šel... Kaj pa ve mislite?? Me kr skrbi glede te nove gripe... Človek sploh ne ve kaj bi naredil. Moja družina živi čisto blizu mene in tudi oni se nočjo cepit, pa me kr mal jezi, da niti proti navadni gripi se niso šli cepit....
No punce, uživajte, veliko brcikuser posted image in čim boljšega počutja danes. user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.11.2009 8:29:49   
Tretjinka
-....da bi nosečke imele boljši obrambnii sistem?? user posted image  lepo bi bilo, ampak to prvič slišim.....vedno smo vržene v koš z otroci in kroničnimi bolniki in sicer v koš z imenom "rizične skupine", zato me izjava tega G zelo preseneča.....

-tudi jaz bi pregled vsekakor prestavila.....

-mi imamo uno večjo posteljico, saj nevem več kakšne so to dimenzije in je prav cool!

-hvala za pojasnila glede papirjev in csdja!

-jaz se nisem zredila še niti grama...imam  recept: huda dieta, z nič sladkorja in čimmanj bele moke oz OH. ne pa nikomur priželim, da bi tako preživel nosečnost...jaz jo prisilno, ker imam nosečniško sladkorno.....tudi pri 2. otroku se nisem zredila niti grama, ko sem rodila, sem takoj po porodu imela 8 kg manj, kot preden sem zanosila....ampak sem potem itak nadoknadila za vsa odrekanja in se po porodu zredila tako kot bi se drugače med nosečnostjo....pri 1. pa sem se zredila za 12 kg, ker še nisem imela te diagnoze....jaz se nebi sekirala zradi kg, ampak uživala v vseh "guštih", ki bi jih imela, če bi le smela! tko, da...uživajte! :)

-tiste, ki imate zimsko vrečo namesto kobinezona in imate tisto z luknjo za v lupinico, KJE ste jo kupile?

toliko za zdaj.....grem si en kafečk skuhat....lepo bodte!

aja, pa ZOJA je itak čist cuuuuuuuteeeee! ;)

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
5.11.2009 8:44:28   
anita goitan
jutro
izvolite kavouser posted image user posted image user posted image , jaz sem svojo šalco spila ob 5.30, potem se mi je kmal še moja lubica pridružila.
Včer mojemu user posted image ni uspelo prit pravočasno domov da bi šli skupaj na bazen..pa sva šli sami, o jauser posted image , ne bom ponavljala več, ja se bom sam še certala in mojmu za vsako stvar rekla: ma ne morem, sm utrujena, me boli n vem kaj, recimo križ al pa lula,ja user posted image ..mal sm žleht ampka heroja se ne bom več delala. V bazenu blo še vse bp, ampka potem jo ven spravit, ona bi še in še bla noter, pa potem pod tuška, pa šibat za njo, pa..sej poznate user posted image

Tertinjka nič se nisi zredilauser posted image ..ma kako to, jaz sm se samo v joške ene 2kguser posted image

Kdaj bo vreme user posted image

šibam delat, dobim skupino Indijcev, fuj kolk mi bodo spet smrdeli.. se opravičujem nisem nestrpna sam oni imajo res un tak sladek fuj vonj user posted image user posted image

čaw

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 5.11.2009 8:45:22 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
5.11.2009 8:56:03   
mimikica
jutro vsem user posted image

no jaz pa sem pregled pri G imela včeraj
rekel je da je vse ok , mela sem teest za sladkorno, kar je tudi ok,  čudi pa me da mi ni nič rekel za kg  ( hm + 22), 
za na seznam naslednji pregled imam 25.11, UZ pa 19.11., tako da bom takrat spet videla mojega user posted image
no G sem vprašala tudi glede brcik, če je ok da včasih čutim bolj brcike, včasih manj, ali pa samo ko sem jaz miorna , pa je rekel da to ni nič kaj takega, no ne vem pol že tako je, hm.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
5.11.2009 9:04:03   
Zala01
Helou drage sonosečkeuser posted image ,

moj falotek je že v vrtcu, zdaj pa malo počivanja, pol malo pospravljanja in kuhanja ter ob 1h odhod v službo...še zadnjič ta teden. Se prav veselim.user posted image

Tudi jaz malega pikeca ful manj čutim kot tedne nazaj, ampak ker smo vse na istem, se niti ne sekiram kaj dosti. Res se v teh tednih močno poveča količina plodovnice, ki blaži udarce.

Imam pa kar naenkrat velike probleme z zgago, včeraj popoldan v službi me je cel čas želodec pekel, zvečer ko sem prišla domov, sem Donat spila, pa je bilo potem malo bolje. Danes pa ista figauser posted image .

Grahek
, meni se zdi, da si ti napisala, da si bila v Ikei pred kratkim, kaj sem prav razumela, da se tudi tetra pleničke dobi tam? Grem namreč to soboto v Ikeo, pa bi rada nabavila, kar mi še manjka, da sem pol več ali manj fraj z nabavljanjem.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
5.11.2009 9:17:20   
grahek85
Zdravo!

Jaz sem nazaj v Lj, pa ne vem, če je bilo glih pametno, ker je stanovanje res res nikakvo. Ko bi bomba pala not, grozno, jaz pa na mirovanju...user posted image Grozno mi je gledat vse to razmetano, pa rit žulit po posteljiuser posted image

Je pa naš pičipok glihkar spet ratal kolcamožuser posted image Mi je tako hecno, ko kolcauser posted image Ga vsak dan vsaj 1x takole hik hik premetavauser posted image

Zala, ja, gor smo kupili tudi tetra plenice. V paketu so po tri, od tega dve pisani (ena z živalcami in ena s črtami) in ena bela. Paket stane 4€. So res kvalitetne, je tako čvrsto in kompaktno tkanje, pa še spodobno so obrobljene. Na voljo sta rdeče-oranžen in modro-zelen komplet, samo sta kljub temu dokaj uniseks. Ko smo bli mi gor, modro-zelenih ni bilo, pa so tudi druge čisto ok (za fantka).

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 5.11.2009 9:19:50 >

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.11.2009 9:19:24   
grahek85
Evo še slikce:

user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.11.2009 9:32:51   
Zala01
Super, hvala za odgovor Grahek, jih bom tudi jaz nabavila. Koliko kompletkov si pa vzela? Komaj čakam, da grem tudi jaz malo zapravljatuser posted image ...

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.11.2009 9:40:22   
nony
Dobro jutro...evo mi smo včeraj opravili še zdanji večji nakup za našouser posted image ...zdaj moram kupiti samo še tisto kar bom  sproti ugotovila ,da mi manjka...bi pa rada do začetka decemra imaela že vse urejeno,ker se mi ne bo dalo pol po centrih hodit k bo gužva in polno virusov bom rajši doma ...razmišljam tudi ,da bi šla še za kak dan k moji mami da smo še malo skupaj ,ker pol vprašanje koliko bomo...

Upanje ostaja....

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.11.2009 9:52:26   
nincrli
Jutro!

Sem dobila dans nazaj mail za darovanje popkovnične krvi. Pa moraš vprašalnik izpolnit in po pošti poslat pred 34. tednom user posted image

Moji doma so vsi neki prehlajeni user posted image si skos roke razkužujem, mi jih bo že razžrlo user posted image

Dans bom šla še v kika pogledat, če majo kaj pametnega za user posted image če je še akcija, ker sem pozabla kiri dan je user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.11.2009 10:00:24   
Tretjinka
ojla, jaz sem bila včeraj v Kiku....ma nisem nič vedela, da obstajajo kakšne akcije...meni se zdi, da je v Kiku vedno full robe in še full luškana mi je....edino malo je kriza s številkami...se dobi večinoma 50,56....62 veliko manj....v kater Kik greš?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
5.11.2009 10:21:11   
nincrli
Neka akcija naj bi bla v teh dneh so se zadnjič tu pogovarjale, sam js ne dobivam reklame domov pa ne vem kdaj točno. Sem pa bila v ponedeljek pa sem kupila dekico pa nekaj cotik user posted image Jaz grem tu pri nas na koroškem v kika, jih mamo skoraj v vsaki vasi user posted image

Optimism always works!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2295
5.11.2009 11:34:30   
a.jrad1
Hojla!

Ja tudi jaz se ukvarjam s kg user posted image  ! Do prejšnjega pregleda, ki sem ga imela 20.10. sem se zredila že za 13 kg in pritisk spodnji je bil previsok (130/90)in sem bila od med. sestre kregana; tako da zdaj že dobra dva tedna jem nezačinjeno hrano, sladkarije sem čist črtala in sem do danes opstala na teh + 13; upam da tako ostane do 17.11. ko imam spet pregled.

Tudi jaz včasih pikeca ne čutim (ponavadi zjutraj nič ne miga), in se ustrašim; no potem pa popoldne in zvečer kar fino in intezivno brca, tako da se vsaj malo potem pomirim.

lp

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.11.2009 12:24:16   
Ksantipa77
-tiste, ki imate zimsko vrečo namesto kobinezona in imate tisto z luknjo za v lupinico, KJE ste jo kupile?

Jaz sem jo kupila v Pikapolonici, so nekaj časa nazaj imeli akcijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.11.2009 12:58:04   
nincrli
Jaz sem jo dobila iz prage user posted image Drugače pa sem mislila vzet uno v bc modro oz. še mal počakat, če bo še kaj lepšega sedaj, ko bo sezona prodaje bund.
Noben noče z mano v šoping user posted image bom mogla sama user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.11.2009 13:18:18   
tinncyka
midva z dragim sva se odločila če bo punčka po Tajauser posted image
vam je všeč?

vas pol preberem kaj ste načvekaleuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.11.2009 13:19:53   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Super, hvala za odgovor Grahek, jih bom tudi jaz nabavila. Koliko kompletkov si pa vzela? Komaj čakam, da grem tudi jaz malo zapravljatuser posted image ...

Sem že enkrat prej v Baby Centru kupila 10 navadnih belih tetra pelnic od Eno (v roza vrečki), ker sem brala, da so boljše kot od Toto in sem zato vzela samo 2 rdeča kompletka. Se nekak še vedno troštam, da pridem do vsaj enega modregauser posted image Itak bo verjetno treba še enkrat gor po povijalko, samo jaz ne bom moglauser posted image user posted image user posted image Drugače majo pa res lepe stavri za pikote gor. Lušne so tudi brisače s kapuco, mi2 sva vzela eno, pa posteljnine. Vzemi si čas na otroškem oddelku in pošteno pobrskaj po policah, se splača. 

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

markoskače markoskače
fhgghdfgjksdafg

Ali boste gladali tekmo Slovenija Rusija

da (40%)

ne (26%)

sigurno (4%)

sigurno ne (10%)

nisem čisto prepričan (9%)

me ne zanima (11%)

Število vseh glasov: 231

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!