Žaži
|
espok-ztm@ztm.si IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Žaži - daj izdaj nam skrivnost kaj počneš, da si pridobila tako malo kg. Meni nikakor ne uspeva. Jaz sem jih do zdaj nabrala že kar 10 pa ne vem kaj naj, da ne bi kar lezli gor Nimam nasveta, res ne. Prvič sem se 16kg zredila vsega skupaj, do tega tedna že enih 10kg, sedaj pa........hmm, res ne vem no. Precej se nazaj držim ob napadih lakote, ker je po porodu res preklemansko težko shujšati, pri meni tisto o dojenju in dol kg ni nič držalo in že tako sem okrogla, tako da jem dopoldan ponavadi samo sadje (pa tudi paše mi tako, da nisem zaprta), potem kako manjše kosilo okoli 13h (ker sem sama doma je to kak sendvič, polenta, testenine, solata, nekaj na hitro v glavnem, ker se mi ne ljubi sama zase kuhati), nato pa ob 19h večerja, ki je pri nas praviloma kosilo, ker šele takrat mož pride domov, po tem pa nikoli ne jem več ničesar, pijem pa samo vodo ker mi paše (prej nikoli!!). To je to. Nič posebnega. Je pa res da ne jem sladkega, tudi slanih prigrizkov se izogibam, morda je pa kaj na tem, ker v prvi nosečnosti sem pa pojedla vse kar je mimo mene šlo. In prav spomnim se sedaj v teh zadnjih mesecih, da sem bila tako hudo lačna, da sem lahko pojedla celo veliko porcijo kosila in čez pol ure še enkrat polno porcijo . Upam, da me tokrat ne napade taka huda pošrešnost
|