Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 8:52:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Spali smo lepo.........le da me zebe že od včeraj.....sploh se ne morem segret.. ..Pa nekam slabo se počutim in kašljam
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 8:54:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 A lahko vprašam, kak se prilima slikica v post? Mislim, kaka z neta? Za tisto vem,da če maš kako na rač, da jo shraniš na shrani.si in pekopiraš kodo v post. Kak pa gre to? postaviš se na slikico, desni klik kopiraj, nato prideš na rr in v post klikneš desni klik in prilepi...to je vse. Simpl ko pasulj
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 8:54:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 A lahko vprašam, kak se prilima slikica v post? Mislim, kaka z neta? Za tisto vem,da če maš kako na rač, da jo shraniš na shrani.si in pekopiraš kodo v post. Kak pa gre to? Z neta pa ne gre v forum kopirat seveda gre...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 8:57:42
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem tudi spala kar ok, Jan je spal v svoji postelji do 6:30 pol se je vlegel k meni in se z Nodijem in kužekom igral...jaz pa dremala... , spat ni bilo več možno. V trgovini sem že bila, pospravila sem tudi, Jana nahranila...zdaj pa pijeva z jutranjo kavico . Kaj boste počele danes? Kaj kuhate?
< Sporočilo je popravil botrca -- 7.11.2009 8:58:03 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 9:09:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 A lahko vprašam, kak se prilima slikica v post? Mislim, kaka z neta? Za tisto vem,da če maš kako na rač, da jo shraniš na shrani.si in pekopiraš kodo v post. Kak pa gre to? Z neta pa ne gre v forum kopirat seveda gre... kak gre,meni ne gre kopirat direktno iz googla v RR,probaj,boš vidla
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 9:11:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj boste počele danes? Kaj kuhate? joj,ne bi o kuhanju..........ne da se mi tega počet dečike bom verjetno spokala malo v varstvo,moj tak gre na dirko.jaz pa relax
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 9:13:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak gre,meni ne gre kopirat direktno iz googla v RR,probaj,boš vidla meni gre ...kaj misliš kje dobim slike ki jih tu gor limam?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 9:13:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...jaz pa relax blagor tebi...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 9:14:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya joj,ne bi o kuhanju..........ne da se mi tega počet meni tudi ni, pa moram...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 9:25:26
|
|
|
|
botrca
|
Grem v mesnico...papa
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 9:45:06
|
|
|
|
marta82
|
Dan punce. Kako? Kuhanje..... možek danes celi dan dela, midva s Tinejem bova pa jedla ajdovo kašo s piščančjim mesom in zelenjavo. Včeraj smo imeli pa ribje fileje in krompir z blitvo (sem napisala za idejo, če katera ne ve, kaj bi kuhala).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 10:03:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya joj,ne bi o kuhanju..........ne da se mi tega počet meni tudi ni, pa moram...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] morati je samo umreti
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 10:04:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak gre,meni ne gre kopirat direktno iz googla v RR,probaj,boš vidla meni gre ...kaj misliš kje dobim slike ki jih tu gor limam? ja,ker imaš verjetno na svojem računalniku shranjene.Direktno iz googla pa ti verjetno ne gre
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 10:05:12
|
|
|
|
arabela*
|
Gremo dečike odpeljat,pa u štacun.... se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 10:52:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,ker imaš verjetno na svojem računalniku shranjene.Direktno iz googla pa ti verjetno ne gre ma kaki...nič si ne shranjujem direktno lepim iz googla...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 12:33:18
|
|
|
|
rina22
|
Dober dan, kak smo kaj? Jaz sem spucala komaj 1 sobo Sem hodla oz. smo hodili vmes v svet knjige, potem je pa Timeja jedla, moj je pa idšel v ono stanovanje, ker so nekaj še prišli delat. Tak, da sva sami - spet Zdaj počakam, je ravno klical pa pripelje pico MI ni treba kuhat Botrca, hvala za pomoč Bom kar takoj sprobala Hm.... ne gre
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 12:35:49
|
|
|
|
rina22
|
Da še probam na Mozilli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 12:38:32
|
|
|
|
rina22
|
Tudi ne gre Botrca, kateri brskalnik ti uporabljaš? Meni ne gre ne z Opero, ne z Mozillo Ali moraš kopirat mesto slike?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 12:40:21
|
|
|
|
rina22
|
Bom kar tak naredla Pa dober tek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 13:01:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 v svet knjige,
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 13:02:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Tudi ne gre Botrca, kateri brskalnik ti uporabljaš? Meni ne gre ne z Opero, ne z Mozillo Ali moraš kopirat mesto slike? meni tudi ne gre,pa imam google.....povsod lahko vse normalno skopiram,v forum pa ne gre
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 13:06:39
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj pa gre.računalnik je kriv,da ne gre skopirat,oz.kako imaš nastavljeno.isto je pri smajlih.nekateri se vidijo,drugi samo izpišejo.sem šla na moj leptop probat in gre skopirat brez problema
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 13:07:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Zdaj počakam, je ravno klical pa pripelje pico MI ni treba kuhat Midva sva tud pizze nabavla,kar v šparu sva 4 kose vzela.....
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 13:25:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Botrca, hvala za pomoč Bom kar takoj sprobala Hm.... ne gre Kaj ti ne gre?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 13:25:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zdaj pa gre.računalnik je kriv,da ne gre skopirat,oz.kako imaš nastavljeno.isto je pri smajlih.nekateri se vidijo,drugi samo izpišejo.sem šla na moj leptop probat in gre skopirat brez problema
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Srečna, ker sem mama25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Zadnje s foruma
markoskače markoskačefhgghdfgjksdafgAli boste gladali tekmo Slovenija Rusijada (
40%)

ne (
26%)

sigurno (
4%)

sigurno ne (
10%)

nisem čisto prepričan (
9%)

me ne zanima (
11%)
Število vseh glasov: 231Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!