Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Si edina, k maš napisan da greš na 3-4D UZ, pa me neki zanima. Jst sem zdele
21/6 in sem se samoplačniško naročila za 24.11 takrat bom pa točno 24/0 (se pravi v 25 tednu). A misliš da je to prezgodej, glede na to, da sem brala da naj bi se delal ta UZ 25-30 tedna? K mam še čas poklicat pa spremenit datum na kakšen teden kasnej. Sicer vem, da ni nobenega zagotovila, da se bo dobro vidlo in je odvisno od našega
, ampak ker je to najin 1

.
joj kok lepo k nas je tolk velik, a se sm men zdi al nas je res ful ogromno. Bom šla mal po drugih forumih pogledat kakšna je statistika za druge mesece, men se zdi da nas je ful velik in to je ful dobr, mi kr polepša dan usakič ko vidm kakšno novo k se nam pridruži.
smeje. Včerej sta pa tut mene tok hrbet in križ bolela, da ni blo za zdržat, pa mi je
.
!! Yee, sej sm vedla
, ker sem ga mela tudi pred nosečnostjo že in tako da je zdej malo večji kot bi moral biti, kaj češ. Nismo vse elegantne